Hvide sandstrande med liggestole under stråparasoller og en smuk udsigt til en klar blå lagune.

Rejser til Vietnam

Vietnam er et fantastisk land at rejse til. Rejser til Vietnam byder på smuk natur, en spændende historie og fantastisk mad.

Billige rejser til Vietnam

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Vietnam

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

Liberty Hotel Saigon Parkview
Liberty Hotel Saigon Parkview Dobbelt 1 eller 2 senge DELUXE
Ho Chi Minh City, Mekong Deltaet 17. sep fra København 8 nætter
6.695,- Vælg
Alisa Hotel & Spa
Alisa Hotel & Spa Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - Superior
Hanoi, Det nordlige Vietnam 20. aug fra København 8 nætter
7.995,- Vælg
Pandanus Resort
Pandanus Resort Twin STANDARD
Phan Thiet 19. aug fra København 8 nætter
8.995,- Vælg
Liberty Hotel Saigon Parkview
Liberty Hotel Saigon Parkview Dobbelt 1 eller 2 senge DELUXE
Ho Chi Minh City, Mekong Deltaet 14. okt fra Billund 7 nætter
9.095,- Vælg
La Mer Resort
La Mer Resort Dobbeltværelse - Have Udsigt
Phu Quoc 8. nov fra København 8 nætter
9.695,- Vælg
Alisa Hotel & Spa
Alisa Hotel & Spa Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - Superior
Hanoi, Det nordlige Vietnam 19. aug fra Billund 8 nætter
12.895,- Vælg
Alisa Hotel & Spa
Alisa Hotel & Spa Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - Superior
Hanoi, Det nordlige Vietnam 12. okt fra Aalborg 7 nætter
12.895,- Vælg
Bedøm rejsemål (59 bedømmelser)
4.6

Rejser til Vietnam – find pakkerejser med fly og hotel til dejlige Vietnam

Rejser til Vietnam giver en oplevelse for livet, og det er ikke uden grund, at det smukke land bliver mere og mere populært at rejse til. Udover at være et billigt land at rejse i, byder Vietnam på en enestående natur, dejlig kultur, fantastisk mad, og sidst men ikke mindst mødet med en venlig og gæstfri befolkning.
Sæt dig på et fly til Vietnam, og besøg landet hvis nationalblomst – den smukke lotus blomst – er et meget sigende symbol på ”guddommelig skønhed”.

Hvilken ferieform og indkvartering skal du vælge, når du rejser til Vietnam?

Der findes flere måder at rejse på, når du vil holde ferie i Vietnam. Hvilken ferieform du vælger, afhænger af budget, smag og temperament.

Mange danskere ønsker, at deres drømmerejse skal gå til Vietnam. Det nemmeste er at booke
charterrejser til Vietnam, hvor der trygt og godt er tænkt på det hele. Eller måske vil du hellere selv sammensætte pakkerejser til Vietnam? Har du tid, er det sjovt og interessant selv at finde fly og hotel i Vietnam.
Indkvartering tilbydes i en bred vifte lige fra billige vandrehjem til fx backpackere – til luksus på fx Lavender Hotel eller Six Senses Beach Resort.

Et eller flere af de steder, du bare må besøge i Vietnam

Der er flere kendte og mindre kendte steder at besøge, når du er i Vietnam.
De fleste kender den pulserende hovedstad Hanoi i det nordlige Vietnam og Ho Chi Minh i det sydlige Vietnam. Hanoi er smuk med dens gamle bydel, butikker, markeder, gadekøkkener og bygninger i fransk kolonistil, og Ho Chi Minh City (Saigon) er livlig, farverig og nytænkende med et rigt handels- og kulturliv.
Phan Thiet, Nha Trang og Phu Quoc er der derimod måske færre, som kender, men de er bestemt også et besøg værd.
Phan Thiet byder på smuk natur, fine strande og et myldrende folkeliv inde i byen, hvor Phan Thiet-floden løber gennem centrum. I havnen kan du nyde synet af de mange små farvestrålende fiskerbåde.
Må der gerne være liv omkring stranden, er kystbyen Nha Trang et godt alternativ med et hav af aktivitetsmuligheder for børn og voksne. Her finder du den perfekte kombination af en skøn strand og en livlig by fuld af spisesteder, barer og butikker.

Phu Quoc er derimod stedet for dig, som ikke bryder dig om trængsel. Vietnams største ø er et tropisk paradis med fiskerbyer, regnskov og ikke mindst lange hvide strande.
Husk i øvrigt, at der er lidt praktisk forud for din ferie i Vietnam. Er du dansk statsborger, behøver du ikke et visum Vietnam, hvis du skal være i landet mindre end 15 dage. Malariapiller er en god ting at medbringe, ligesom du bør overveje vaccinationer.
Læs også: Rejsebudget til Vietnam

Seværdigheder du kan se i Vietnam

Når du skal planlægge din ferie i Vietnam, behøver du ikke at bekymre dig om, hvad du skal se. Vietnam seværdigheder står i kø, og der er et væld af muligheder for at nyde kultur og få naturoplevelser, når du rejser til Vietnam.
Smukke templer, spændende museer og gamle paladser er for mange noget af det vigtigste at se, når de rejser hertil.
Den vietnamesiske kultur har strømninger fra flere forskellige steder, og er en blanding af gamle vietnamesiske traditioner og kultur fra Kina, Vesten og den franske kolonitid.

Hvordan er Vietnams klima?

Som udgangspunkt kan du besøge Vietnam året rundt.
Når du rejser til Vietnam, kan du se frem til et subtropisk klima, som skifter mellem den sydlige og den nordlige del af landet. Vietnam vejr er derfor en god idé at have i baghovedet, når du planlægger din rejse til Vietnam. Du skal dog regne med altid at kunne opleve dage med både sol og nedbør.
Når du tænker vejret i Vietnam og højsæson, er de bedste tidspunkter at rejse til landet, når det er forår og efterår herhjemme.

Sådan er naturen, strandene & havet i Vietnam

Naturoplevelserne er intet mindre end fantastiske i Vietnam. Nogle vælger at holde bryllupsrejse i Vietnam og bare nyde livet på nogle af de romantiske strande.

Andre vil ikke gå glip af et visit i Halong Bay i det nordøstlige Vietnam. Bugten kaldes også Dragebugten, og er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Helt magisk kan du opleve stilheden og det langsomme tempo, når du sejler forbi limstensklipper, små landsbyer på pæle og smukke solnedgange. Et must er selvfølgelig at tage en dukkert i havet i det klare turkisblå vand.

Hvad skal du spise & drikke på rejser til Vietnam?

Vietnam har uden tvivl noget af den bedste mad på kloden.
Den vietnamesisk mad falder i de flestes smag, og fx vietnamesiske forårsruller er vældigt populære blandt mange. Heldigvis er prisniveauet i den lavere ende, når du spiser på et gadekøkken eller ved en madbod. Vælger du at flotte dig på en restaurant, er prisen stadig meget rimelig og overkommelig. Når du skal slukke tørsten, gøres det bedst med en vietnamesisk øl, kendt som Bai Hoi.
Jo, der er virkelig noget at glæde dig til, når du rejser til Vietnam.

Hvad hedder den vietnamesiske valuta?

På rejser til Vietnam vil du erfare, at priserne er meget overkommelige i forhold til de danske. Den vietnamesiske valuta hedder Vietnamesiske Dong, og forkortes VND. Den har du rig mulighed for at spendere i fx Ho Chi Minh City, som også kaldes Saigon, eller det tidligere Saigon, om du vil. Er du til shopping, så shop løs på Saigon Marked, imens du nyder stemningen, eller gør dine indkøb rundt omkring i hyggelige butikker.

Hvilke former for transport kan du vælge i Vietnam?

Der er mange former for udmærket transport i Vietnam fx bus, taxa, tog og indenrigsfly. Fælles for dem alle er, at priserne er lavere end herhjemme.
Har du planer om at rejse mellem Hanoi og Ho Chi Minh City, kan en togtur give dig helt særlige oplevelser. Med denne transportform ser du det ægte Vietnam, når du langsomt kommer gennem bjerge, landsbyer og rismarker.
Altså får du forskellige oplevelser med de forskellige muligheder.

Flyvetid & tidsforskel som du skal regne med, når du rejser til Vietnam

At rejse til Vietnam tager et godt stykke tid, og du skal regne med en flyvetid fra knap 14 timer med 1 mellemlanding. Det gælder derfor om at udnytte de mange timers transport på bedste vis.
Vietnam flyvetid kan bruges til at høre musik, slappe af, sove eller til at læse om rejser til Vietnam.
Hvad angår tidsforskel, er den dansk tid + 6 timer.

Få mere information på Vietnams officielle turistråds hjemmeside

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Vietnam

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Vietnam?

Du kan rejse til Vietnam fra Billund og København (Kastrup)

Er det sikkert at rejse til Vietnam?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Vietnam, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Vietnam.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Vietnam | Charterresor till Vietnam

Rejser til rejsemål i Vietnam

Charterbureauer med charterrejser til Vietnam

  • Billige charterrejser med Spies