En mand og kvinde løber smilende langs en solrig strand med palmetræer i baggrunden.

Rejser til Maldiverne

Enklere kan det ikke siges: Rejser til Maldiverne giver dig en oplevelse for livet! De mange smukke atoller er for mange en drømmedestination, og uanset hvilket af de mange rejsemål på Maldiverne, du vælger, får du en dejlig bid af paradis.

Billige rejser til Maldiverne

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Maldiverne

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

The Barefoot Eco Hotel
The Barefoot Eco Hotel Dobbeltværelse seaside inkl. morgenmad
Maldiverne 29. sep fra København 7 nætter
9.595,- Vælg
The Barefoot Eco Hotel
The Barefoot Eco Hotel Dobbeltværelse seaside inkl. morgenmad
Maldiverne 26. nov fra Billund 7 nætter
10.195,- Vælg
The Barefoot Eco Hotel
The Barefoot Eco Hotel Dobbeltværelse seaside inkl. morgenmad
Maldiverne 13. okt fra Aalborg 7 nætter
11.845,- Vælg
Bedøm rejsemål (91 bedømmelser)
4.5

Rejser til Maldiverne

Billeder af Maldiverne taler næsten for sig selv. Små øer med kridhvide sandstrande, krystalklart vand og svajende palmer. Jo, Maldiverne er noget af det nærmeste, du kommer på ægte ”Bounty øer”. Men hvor ligger Maldiverne?

Øgruppen, som består af i alt 1.200 atoller med turkise laguner, ligger i det Indiske Ocean ca. 500 km. sydvest for Sri Lanka. Mange forbinder det med luksus at kunne tage dertil, men selvom Maldiverne ligger meget langt fra Danmark, kan det stadig lade sig gøre at finde fly og hotel på Maldiverne til rimelige penge, hvis du er ude i god tid.
Læs også: Ferie på Maldiverne – Er det noget for dig?

Hvad skal man lave på Maldiverne?
Med spænding i maven over at skulle holde ferie på Maldiverne, kan man næsten føle sig helt royal, når man ankommer med fly til Maldiverne. Det er ikke mindre end fantastisk at flyve hen over atollerne og se de turkisblå laguner, og allerede på det tidspunkt kan du mærke vandet drage.

De fleste aktiviteter har strandene og havet som omdrejningspunkt, og de største attraktioner er naturligvis hvide sandstrande og koralrev. Mange kommer her på dykkerferie, for Maldiverne hører til blandt de bedste steder i verden, hvor du kan snorkle og dykke. Under havets overflade venter store naturoplevelser blandt smukke koraller og farverige fisk.

Når du tager på charterrejser til Maldiverne, er det en oplagt mulighed for virkelig at slappe helt af. Og rejser du efter konceptet Maldiverne All Inclusive, skal du slet ikke tænke på andet end at nyde det enkle liv.

Er du med din partner på bryllupsrejse, bør I unde jer selv lidt luksus. Hvad med selv forkælelse som en skøn massage eller spabehandling? Måske har de en spaafdeling på dit Maldiverne hotel eller resort.

På rejser til Maldiverne kan der også være lagt op til romantik. Nogle vælger at holde bryllupsrejse på Maldiverne, og andre vælger at blive gift på stranden på deres rejse til Maldiverne. Men du kan nu også ”nøjes” med at tage på en sejltur ud vandet og se solnedgangen, eller en gåtur på stranden i måneskin.

Så trænger du også til romantik, at sætte tempoet ned eller at opleve dykning & snorkling i verdensklasse? Så bør du tjekke prisniveau, og søge efter billige rejser til Maldiverne.
Læs også: 5 tropiske drømmerejsemål – Find din egen favorit

Det skal du se på Maldiverne
Der findes flere forskelle seværdigheder på Maldiverne, men da de fleste kommer hertil for at nyde strandene og havet omkring atollerne, er det primært området omkring hovedstaden Malé, man forbinder med ting at se.

Inde i selve byen finder du moskeen, Hukuru Miski og Nationalmuseet, og du må heller ikke snyde dig selv for en tur på det store lokale marked, som bugner med bl.a. frisk fisk og frugt & grønt.

Nyd ellers bybilledet af alle de mange specielle bygninger, og bid mærke i den store kontrast mellem de gamle forfaldne bygninger og de moderne. Når du rejser til Maldiverne, kan du også shoppe i de små finurlige butikker, men pas på alle de mange scootere, når du krydser gaden.

Hvornår skal du rejse til Maldiverne?
Uanset hvilke pakkerejser til Maldiverne du finder, kan du se frem til et tropisk monsun klima. Vejret på Maldiverne er skønt, hvor varmen er rimelig stabil året rundt. Du kan du nyde temperaturer på omkring 30 grader i luften og vandtemperaturer på 28 grader.

Den solrige højsæson på Maldiverne løber den fra november til marts, hvor februar og marts er de tørreste måneder. Den anden halvdel af året er mere våd, og september og oktober vil opleves som de mest regnfulde. Det behøver dog ikke at være noget negativt med nedbør, da det kan være medvirkende til at friske luften op.

Det skal du spise på Maldiverne
For mange er mad- og spiseoplevelser en vigtig del af ferien. Når du rejser til Maldiverne vil du opleve et smagsunivers af sri lankansk, indisk, arabisk madkultur. Naturligt nok bliver der serveret seafood, så er du glad for fisk & skaldyr, kan du glæde dig til det bedste fra havet. Trænger du til et let mellemmåltid, kan du altid sætte tænderne i frisk eksotisk frugt.
Transport på rejser til Maldiverne
Når du har købt flybilletter til Maldiverne, kan du se frem til at lande i Malé Lufthavn. Herfra foregår den videre transport ud til alle turist-atollerne med enten vandfly, en mellemstor båd eller speedbåd. Ude på atollerne kan du nyde at gå barfodet rundt i det lækreste sand.

Flyvetid til Maldiverne og tidsforskel til Maldiverne
Når du rejser til Maldiverne, kan du regne med en flyvetid på omkring fra 13-14 timer med et stop. Så tid er der rigelig af til at sidde i flyveren og glæde dig til din drømmerejse eller læse om kultur og oplevelser på Maldiverne. Det gælder om at bruge tiden til transport til noget nyttigt.

Med hensyn til tidsforskel er den dansk tid plus 3 timer. Så lidt tidsforskel skal du vænne dig til, når du rejser til Maldiverne.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Maldiverne

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Maldiverne?

Du kan rejse til Maldiverne fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Maldiverne?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Maldiverne, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Maldiverne.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Maldivene | Charterresor till Maldiverna

Charterbureauer med charterrejser til Maldiverne

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med Spies