Afbudsrejser til Maldiverne

Afbudsrejser til Maldiverne

Hos Travelmarket kan du finde billige afbudsrejser til Maldiverne. Bliv fortryllet af øernes paradisiske natur, det krystalklare hav, de hvide badestrande, det moderne byliv, den spændende kultur, meget venlige befolkning, den lækre mad og den afslappede stemning. Hav en dejlig rejse til Maldiverne.

Afbudsrejser til rejsemål i Maldiverne

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Maldiverne

Bedøm rejsemål
4,6
(22 bedømmelser)
Find en billig afbudsrejse til Maldiverne
Du kan finde afbudsrejser til Maldiverne lige her i vores søgemaskine.

En rejse til Maldiverne er en rejse til paradis på jord. Strandene er kridhvide og havet turkisblåt. Så hvis man er på udkig efter en ferie med afstressende og rolige omgivelser, så er det afbudsrejser til Maldiverne, man skal søge efter.

På Maldiverne er man omgivet af havet, som byder på en overflod af eksotiske fisk og koraller i alverdens farver. Som turist plejer opholdet at blive brugt på forskellige aktiviteter på eller ved vandet. Det kan være badning, snorkling og dykning, og nogle vælger at prøve windsurfing mens andre tager på tur i en fiskerbåd.

Afbudsrejser til Maldiverne kan være ideelle rejser til en romantisk tur, og mange bruger også de idylliske omgivelser til afholdelse af bryllup. Og skal man bruge et helt afsides område til sit bryllup, eller trænger man blot til at koble helt fra og dase i vandkanten, så kan man sagtens finde et sted, hvor man kan være helt sig selv. Og med 1.000 ubeboede øer er der masser af steder, man kan sejle til, uden at blive forstyrret af hverken turister eller beboere.

Vil man se noget andet end de hvide sandstrande, så er der også mulighed for det. På Kudahovadhoo-øen er der rester af, hvad man mener, har været et gammelt buddhistisk tempel. Og her er også en moské, der blev bygget, da islam blev indført på Maldiverne.

I hovedstaden Malé er der liv, markeder og åbne pladser. Her kan man få stillet de værste storby-abstinenser, men man skal ikke forvente nogen europæisk storby-stemning. Her er stadig en rolig og afslappet atmosfære.

Er man til dykning kan det varmt anbefales at besøge et af verdens mest berømte dykkerområder, Mushimasmingali Thila. Her er stejle undervandsskråninger, huler, koraller og masser af farvestrålende fisk. Når man først har dykket her én gang, forstår man godt, hvorfor dykkere fra hele verden kommer igen og igen og besøger dette imponerende landskab under havets overflade.

Generelt er området omkring øerne perfekt til dykning, da koralrevet, der ligger rundt om øerne, beskytter mod de største bølger.

Klimaet er behageligt året rundt pga. øernes beliggenhed tæt på ækvator, og monsunregnen forekommer i perioden maj til september. Temperaturen ligger på 27-30 grader året rundt.

Der er mange åbenlyst mange ting, der frister, når man søger afbudsrejser til Maldiverne. Og det er blandt andet også at, der meget sjældent er storme og orkaner. Derudover er Maldiverne et af de steder i verden med flest solskinstimer.

Maldiverne ligger sydvest for Sri Lanka og består af 1.200 små øer, hvor af kun 200 er beboet. Og der er ca. 400.000 indbyggere på de små paradis-øer. I hovedstaden Malé bor ca. 80.000.

Afbudsrejser til Maldiverne er altså noget for dig, hvis du vil have en rejse til en tropisk paradis-ø i Det Indiske Ocean med kridhvide sandstrande og ideelle dykker muligheder.

Kan du svare ja til disse, så kan du roligt vælge en afbudsrejse til Maldiverne.

Travelmarket.dk ønsker jer en rigtig god rejse!

Rejseselskaber med afbudsrejser til Maldiverne

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Maldiverne?

Du kan rejse til Maldiverne med Escapeaway og Spies. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Maldiverne?

Du kan rejse til Maldiverne fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Hamborg.

Er afbudsrejser til Maldiverne populære?

Ja, afbudsrejser til Maldiverne er populære. Vores brugere giver Maldiverne 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Maldiverne her

Hvad koster afbudsrejser til Maldiverne?

Prisen på afbudsrejser til Maldiverne skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 13412. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.