En træbrygge fører ud til en overdækket lounge med stråtag ved et turkis hav under en farverig himmel.

Seværdigheder Maldiverne

Kaafu Atol (Malé Atol)

Baros øen

Baros er en oval formet ø, der kan nås med båd fra lufthavnen. Øen har en skøn strand, der strækker sig over en kilometer. Den ene side af øen er fyldt med koraller, hvilket gør området perfekt til dykning og snorkling. Den anden side af øen er fremragende til svømning og vandski.

Bodufinolhu området (Fun Island)

Bodufinolhu ligger på det østlige rev på syd Kaafu Atol. Området byder på en stor smuk lagune, og i nærheden finder man to små øer, der er ubeboet, men som kan nås til fods ved lavvande. Bodufinolhu er et skønt sted at opholde sig, og der er små hytter, der kan lejes som overnatning.

Nakatchafushi området

Nakatchafushi ligger på den vestlige side af den nordlige Kaafu Atol. Nakatchafushi har området største lagune og er uden tvivl et af de smukkeste og mest fotograferede steder på Maldiverne. Området er perfekt, hvis man vil ligge på den skønne sandstrand og nyde livet eller stå på vandski på det blå hav.

Maldiverne

Fuamulaku øen

Denne ø er noget anderledes end mange af de andre øer i gruppen. Øen er utrolig frugtbar, og der bliver dyrket en kæmpe variation af frugt og grøntsager, der ikke kan gro andre steder i landet. Der er for eksempel mangoer, appelsiner og ananas. Det siges, at befolkningen på denne ø er sundere og lever længere end resten af landets befolkning.

Kudahuvadhoo øen

På øen Kudahuvadhoo ligger der nogle fantastiske ruiner. Man mener, det er ruiner efter et gammelt buddhistisk tempel, men det er aldrig blevet 100 procent fastslået. Det siges, at det er noget at det fineste murerarbejde i hele verden, og det er et mysterium, hvordan dette tempel er endt på sådan en isoleret ø.

National Museet

National museet udstiller ting og sager, der har tilhørt tidligere sultaner. Derudover er der en del arkæologiske fund, der fortæller historien om Maldiverne. I nærheden af museet finder man Sultan Park, der er hjemsted for det islamiske center og Stor Fredag Moskéen.

Male

Havnefronten

Malé har en lang havnefront og vandkant, og det er et skønt sted at spadsere en tur og slappe af. Her er små tehuse og enkelte restauranter, ellers er det en oplevelse at se på de lokale fiskere og deres arbejde.

Moskéen Hukuru Miski

Hukuru Miski er den ældste moské i Malé, hvor der er over tyve moskéer. Hukuru Miski er berømt for dens fascinerende mejslede sten. Et langt panel, der blev indhugget i det 13. århundrede, fortæller, hvordan islam kom til maldiverne.

Singapore Bazaar

Singapore Bazaar er et hyggeligt og charmerende område i Malé. Det er en samling af små butikker, der sælger lokalt håndværk, importerede turist souvenirs, fiskegrej og mad. I kvarteret kan man også opleve nogle af Maldiviens små thehuse, hvor specielt de maldiviske mænd mødes til en snack og et snak.

Mindre Atoller

Andre Atol områder

Alle Atollerne på Maldiverne byder på smukke, hvide sandstrande med svajende palmer og azurblåt hav. Her er alle muligheder for at slappe af på stranden eller dyrke forskellige slags vandsport.

Baa Atol

Baa Atol ligger cirka 130 kilometer nordvest for hovedstaden. Det er et af de få steder, hvor der stadig bliver lavet traditionelt kunst og håndværk af de indfødte. Det er et hyggeligt og charmerende sted, og turistområderne strækker sig fra luksus med femstjernede hotelværelser til en gåtur ved havet og små hytter på til at overnatte i.

Øen Kuramathi

Kuramathi er en stor ø med første klasses faciliteter for turister. Der er smukke strande og fremragende muligheder for at dykke, windsurfe, stå på vandski og for nat fiskeri. Øen har tre turistområder, der alle tilbyder gode overnatningsmuligheder, Aribeach, der er den største, Nika Island, en lille ø lidt væk fra det hele og Fesdu med masser af hytter på stranden.

Har du fået lyst til at rejse til Maldiverne?

Her finder du eksempler på rejser, som vores brugere har fundet tidligere.
Fly+hotel
Flybilletter t/r
Priserne er oplyst som pris pr. person
Book dine seværdigheder her