Afbudsrejser til Den dominikanske republik

Afbudsrejser til Den dominikanske republik

Find en billig afbudsrejse til Den Dominikanske Republik hos Travelmarket. Udsøgte badestrande, storslåede bjerge, ørkenområder, solskin, et levende kulturliv, farvestrålende bygninger, lækker mad og de sødeste mennesker, er hvad, du kan finde her. Hav en dejlig rejse til Den Dominikanske Republik.

Find en billig afbudsrejse til Den Dominikanske Republik

Bedøm rejsemål
4,3
(54 bedømmelser)
Find en billig afbudsrejse til Den Dominikanske Republik
Her på travelmarket.dk finder du alle de billige afbudsrejser til Den Dominikanske Republik.

Vi har samlet tilbuddene, så det er nemt og hurtigt for dig at få et overblik over markedet.

Vælger man en rejse til Den Dominikanske Republik, vil man blive mødt af et eksotisk land med svajende palmer, en frodig natur, skønne sandstrande og en gennemsnitstemperatur på 26 grader hele året rundt.

I de velbesøgte ferieområder Costa Dorada og Playa Dorada ligger turister og nyder livet på de hvide sandstrande. Vil man hellere være aktiv, kan man svømme sig en tur i det krystalklare vand eller ro en tur i en kajak.

Her er alle former for aktiviteter på vandet, så man kommer ikke til at kede sig, hvis man vælger en af rejsebureauernes afbudsrejser til Den Dominikanske Republik. Selvom strandene er lavvandede og derfor børnevenlige, bør man stadig passe på, når man kommer ud på lidt dybere vand pga. understrømmene.

Fra de to ferieområder er der ikke langt til spændende oplevelser. Man kan fx besøge en lokal cigarfabrik, hvor stærke varemærker bliver fremstillet.

Noget af det fineste tobak i verden dyrkes i den frodige dal, Cibaodal. Når man først har set, hvordan hele processen foregår, forstår man også hvorfor cigarerne er blandt verdens dyreste. For kendere og ikke-kendere kan det varmt anbefales. Man behøver bestemt ikke være cigar-ryger for at blive imponeret.

Noget, der spreder en dejlig caribisk stemning, er, at alle danser merengue til den skønne og livsglade merenguemusik. Det er meget svært ikke at blive revet med af den livsglæde som dansen udtrykker.

Afbudsrejser til Den Dominikanske Republik kan byde på et væld af oplevelser udover de hvide bounty strande og den glade musik. Fx kan man dykke med hajerne eller køre en actionfyldt tur i det smukke landskab på en fire hjulet motorcykel. Der er gode muligheder for at være aktiv på ferien, både kite surfing, windsurfing, golf, motorsport af forskellige slags eller fx en ridetur er blandt de populære aktiviteter hos turisterne.

Ved Punta Cana flokkes golfspillere fra hele verden. Her er 12 professionelle golfbaner, og flere af dem er på listen over de 50 bedste golfbaner i verden. Det er ikke underligt, at de 30.000 hotelværelser, der er i området bliver booket. Dog er der masser af andre oplevelser end golf i området. Mange vælger at bruge det meste af tiden på de dejlige sandstrande fra morgen til aften.

Når man rejser er det en fornøjelse at vide, at man kan få noget for sine penge. Og det kan man bestemt på Den Dominikanske Republik, priserne er lave, og hvis man ser sig godt for og tør prøve de små lokale restauranter og butikker, er der virkelig billige retter og masser af andre ting man kan blive fristet af.

Kort sagt, afbudsrejser til Den Dominikanske Republik kan byde på alverdens uforglemmelige oplevelser.

Travelmarket.dk ønsker jer en rigtig god rejse!


Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Den dominikanska republiken | Restplasser til Den Dominikanske republikk

Afrejselufthavne til Den dominikanske republik

Afbudsrejser fra Billund
Afbudsrejser fra København (Kastrup)

Rejseselskaber med afbudsrejser til Den dominikanske republik

Afbudsrejser med Spies

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Den dominikanske republik?

Du kan rejse til Den dominikanske republik med Spies og TUI. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Den dominikanske republik?

Du kan rejse til Den dominikanske republik fra følgende lufthavne: Billund og København (Kastrup).

Er afbudsrejser til Den dominikanske republik populære?

Ja, afbudsrejser til Den dominikanske republik er populære. Vores brugere giver Den dominikanske republik 4,4 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Den dominikanske republik her

Hvad koster afbudsrejser til Den dominikanske republik?

Prisen på afbudsrejser til Den dominikanske republik skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 7871. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.