En stor elefant med markante stødtænder går alene over den åbne savanne med spredte træer i baggrunden.

Rejser til Tanzania

Billige rejser til Tanzania

Fra København

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Tanzania

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Aalborg

Chuini Zanzibar Beach Lodge by Newmark
Chuini Zanzibar Beach Lodge by Newmark BUNGALOW DELUXE UD TIL VANDET
Zanzibar 13. nov fra København 7 nætter
9.195,- Vælg
Royal Zanzibar Beach Resort
Royal Zanzibar Beach Resort Superior dobbeltværelse
Zanzibar 7. sep fra Aalborg 7 nætter
All Inclusive
21.235,- Vælg
Bedøm rejsemål (85 bedømmelser)
4.6

Charterrejser til Tanzania

I Østafrikas største land finder du alt det bedste, Afrika har at byde på. På din charterrejse til Tanzania kan du undersøge landets spændende kulturskatte, tage på safari i verdensklasse, dase på paradisøen Zanzibar eller bestige Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, som ligger midt på ækvator med sine sneklædte toppe.

Man bliver nærmest åndeløs i mødet med landets natur, hvor man finder nogle af verdens mest storslåede naturparker. De er overflødighedshorn af eksotiske plante- og dyrearter, og det er ikke uden grund, at Tanzania er velbesøgt af bjergbestigere, naturelskere og jægere. Tanzania og safari hører unægtelig sammen, og rejsende kommer fra hele verden for at opleve de vilde dyr på de endeløse græssavanner.

I 80’erne havde charterrejserne til Sydeuropa udviklet sig til masseturisme med fokus på kvantitet fremfor kvalitet, og det var efterhånden blevet en mindre attraktiv rejseform. Nu er den klassiske charterrejse igen blevet populær blandt danskerne, og destinationerne er udvidet til mere eksotiske rejsemål, så det nu også er muligt at tage på charterrejser til Tanzania. Her møder man den venlige befolkning, som generelt er meget åbne og gæstfrie. Hvad angår klimaet, er det skønt med en kølig brise og dagtemperaturer omkring 30 grader året rundt.

Charterrejser er en nem og tryg måde at rejse på lige fra afrejsen i lufthavnen med direkte flyvning til rejsemålet, hvor man bliver taget imod og transporteret til hotellet. Denne rejseform kan spare tid og bekymringer, da man booker fly og hotel samlet. Det kan også være omkring transfer og forplejning eller om man vil benytte sig af udflugter og i så fald hvilke. Næsten alt kan være planlagt hjemmefra.

Flere rejseselskaber tilbyder charterrejser til Tanzania, og hvad angår indlogering, er der flere muligheder. Det kan f.eks. være lige fra en autentisk mobil telt-camp til et resort eller en luksus-safarilodge med egen butler. Der er muligheder for enhver smag!

Tanzania har sandstrande nok til alle. Kystlinjen ud til Det Indiske Ocean er 800 km lang, men det absolut bedste sted må være den tropiske ø Zanzibar, som lokker med hvide strande, azurblåt vand og svajende palmer.

En tredjedel af Tanzania er dækket af nationalparker, hvor man finder verdens største koncentration af vilde dyr som løver, leoparder, elefanter, bøfler, næsehorn, giraffer, zebraer, flodheste og gnuer. I april og maj kan man opleve nyfødte dyr på Savannen.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Tanzania

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Tanzania?

Du kan rejse til Tanzania fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Tanzania?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Tanzania, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Tanzania.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Tanzania | Charterresor till Tanzania

Rejser til rejsemål i Tanzania