Billige flybilletter til Tanzania

Billige flybilletter til Tanzania

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Tanzania

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Tanzania?

De billigste flybilletter fra Danmark til Tanzania koster oftest mellem kr. 3.000 og kr. 3.500 t/r. Nogle gange er det endda muligt af finde flybilletter til priser omkring kr. 2.500 t/r.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Tanzania?

De billigste flybilletter til Tanzania er ofte til øen Zanzibar, som er en populær turistø. Men det er ofte billigt at flyve til Arusha og hovedstaden Dar es Salaam.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Tanzania?

Tanzania er et af de få steder, som det er billigt at flyve til fra såvel Aalborg, Billund og København. Inkluder alle 3 lufthavne i din søgning, så du er sikker på at finde den pris, som passer bedst til dig.

Hvilke flyselskaber flyver til Tanzania?

British Airways, KLM, Air France, Emirates, Ethiopian Airlines, Qatar Airways, Turkish Airlines og Kenya Airways er nogle af de flyselskaber, du kan komme til at flyve med på din flyrejse til Tanzania.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Tanzania?

En rejse med ét stop fra Danmark til Tanzania vil tage 13-15 timer, hvis du kan finde en flyrejse med gode forbindelser. Længere flyrejser med 2 stop kan nogle gange være billigere.

Bedøm rejsemål (199 bedømmelser)
4.5

Find billige flybilletter til Tanzanias varme sandstrande og safarier

Husk safari-hatten og kikkerten, når du pakker tasken til din ferie i Tanzania. De to ting bliver nemlig vigtige, for når du endelig har brugt nogle af de billige flybilletter til Tanzania, så skal du af sted på safari.

Landet er nemlig kendt for at have et fantastisk og rigt dyreliv og har derfor specialiseret sig i at arrangere safari-ture ud på Serengetis sletter og i de mange andre reservater. Alene i Serengeti anslås det, at der er omkring halvanden million vilde dyr, så der vil med garanti være noget at se på.

Oplev Tanzanias vilde natur

Naturen i Tanzania er generelt enormt afvekslende. Fra Serengetis tørre og bare terræn kommer man til den diametrale modsætning, når man ser sneen på toppen af Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. Årligt besøger mange professionelle bjergbestigere derfor landet med det mål at plante flaget i de mange kilometers højde, og mange almindelige turister søger også mod området for at tage en kortere guidet tur i bunden af bjerget.

Kilimanjaros højeste punkt ligger næsten seks kilometer oppe, men selv om du ikke har planer om at komme helt der op, så er der også distancer og udfordringer for mindre trænede klatrere.

Mod øst ligger Zanzibar, hvor befolkningen kan blære sig med at have nogle af reneste og flotteste strande i verden, og hvor du kan ligge i skygge under palmerne, hvis det bliver for varmt at være i de høje gennemsnitlige sommertemperaturer. Det er et paradis for vandglade mennesker, som her får alle tiders mulighed for at dykke i det klare vand og med instruktioner fra det meget kvalificerede personale. Skynd dig at få fingrene i billetterne, så du også kan opleve den smukke natur i Tanzania.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Tanzania:
København til Zanzibar
12. januar til 3. februar fra kr. 3.032,-

De mest populære lufthavne i Tanzania

Populære rejsemål i Afrika

Find rejsen til Tanzania her

Find inspiration til Tanzania her