Flybilletter til Zanzibar

Billige flybilletter til Zanzibar

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Zanzibar

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Flybilletter til Zanzibar

Drømmer du om en skinnende hvid sandstrand, der bliver kærtegnet af Det Indiske Oceans varme, turkise vand, mens din største bekymring er, om du skal tage en time mere i hængekøjen eller bevæge dig hen for at se, hvad fiskerne har fået med hjem fra havet i dag?

Hvis du gør, er Zanzibar målet for dine drømme. Zanzibar har mere end 25 strande af overjordisk skønhed. Nogle af dem så afsides og fredfyldte at det eneste, der bryder stilheden, er lyden af bølgerne, der skyller op på stranden.

Find dine billige flybilletter til Zanzibar med hjælp fra travelmarket.dk’s rejsesøgemaskine.

Med bare én søgning får du resultater fra hundredvis af onlinebureauer i en overskuelig oversigt. På den måde kan du hurtigt se, hvilket tilbud der passer dig bedst. Vil du gerne slippe for at bruge en masse tid på at gennemsøge mange forskellige sider, kan du oprette en flyprisagent i søgeresultatet.

Herefter får du en daglig mail med de bedste flytilbud, hvor du får et godt overblik over prislejet, ligesom du kan følge udviklingen.

Zanzibar er en øgruppe, som består af øerne Zanzibar og Pemba samt adskillige småøer. Hele herligheden er placeret i Det Indiske Ocean omkring 40 km. fra Tanzanias kyst, 6º syd for Ækvator.
På øen Zanzibar (lokalt kaldes den Unguja) ligger Stone Town, Zanzibars gamle by og kulturelle hjerte. Her er snoede smågader, travle basarer, moskeer og overdådige arabiske domiciler, hvis oprindelige ejere lå i hård indbyrdes konkurrence om den mest ekstravagante bolig. Pemba har ikke så veludbygget infrastruktur og derfor heller ikke så mange turister.
Det er der mange, der ser som et plus. Smukke strande, naturlige skove og enestående dykning er nogle af attraktionerne. Chumbe og Chapwani er to små øer få kilometer fra Stone Town.
Her er også gode overnatningsmuligheder. Vil du have luksus skal du tage til Mnemba ved den nordøstlige del af kysten.

Find dine billige flybilletter til Zanzibar her.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.