Billige flybilletter fra København til Zanzibar

Billige flybilletter fra København til Zanzibar

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra København til Zanzibar

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Fra København til Zanzibar

På grund af det høje antal selskaber der sælger billige billetter til Zanzibar, kan det af og til være vanskeligt at gennemskue, hvilke der er de billigste. For at du kan slippe for at bruge tiden på det, afdækker vi på Travelmarket.dk udbuddet af de billigste flybilletter. Når du oplyser nogle enkelte kriterier på Travelmarket.dk, får du ganske nemt en fyldestgørende oversigt over de mest fordelagtige priser på flybilletter til Zanzibar. Nemt og enkelt.

Tanzania har en del øvrige lufthavne.
Du kan blandt andre flyve til disse følgende tre lufthavne i Tanzania:

  • Kilimanjaro,
  • Dar Es Salaam
  • Zanzibar

I alt 36.767.000 indbyggere er der i land. De er meget gæstfrie og imødekommende, og der er masser af muligheder for oplevelser i Tanzania. Det er anbefalelsesværdigt at tage til Dodoma, hvor du kan spise på gode restauranter og se forskellige museer. Du kan rejse videre til andre af Tanzanias byer og interessante steder fra Dodoma.

Det er let og enkelt at sammenligne priser til Zanzibar fra hundredvis af hjemmesider og finde den billigste flybillet. Tryk blot på avanceret billetsøgning herover, såfremt du søger ture med flere strækninger, stop undervejs, eller hvis du vil have afgang til en destination og hjemkomst fra en anden. På Travelmarket.dk finder vi flybilletter til både indenrigsfly til Zanzibar, samt til og fra lufthavne i andre lande. Vi finder billige lokale forbindelser, forbindelser til andre lufthavne i Afrika, samt flyrejser til oversøiske destinationer. På denne søgemaskine kan du søge efter såvel returbilletter som enkeltbilletter (one-way billetter). Ved at søge efter flybilletter til Zanzibar hos både traditionelle flyselskaber, rejsebureauer og lavprisselskaber finder vi det flyselskab, som har den bedste billet til ZNZ.

Populære lufthavne med fly til Zanzibar

Find rejsen til Zanzibar her

Find rejsen fra København her