Tropisk strandlandskab med række af palmetræer og en klar blå himmel.

Rejser til Mexico

Mexico er et overset rejsemål til charterferien, og det er virkeligt en skam. Hvis du rejser til Mexico, kan man opleve den caribiske riviera med masser af skønne afslappende tropiske oplevelser.

Billige rejser til Mexico

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Mexico

Hacienda Real del Caribe
Hacienda Real del Caribe Dobbeltværelse
Playa del Carmen, Yucatan halvøen 5. jun fra København 7 nætter
7.295,- Vælg
Las Villas Akumal
Las Villas Akumal Villa 2 bedrooms - Jungle view
Akumal, Yucatan halvøen 5. jun fra København 7 nætter
12.595,- Vælg
Royalton Splash Riviera Cancun, An Autograph Colle
Royalton Splash Riviera Cancun, An Autograph Colle Luxury Junior Suite
Cancun, Yucatan halvøen 31. aug fra København 7 nætter
All Inclusive
14.095,- Vælg
Bedøm rejsemål (88 bedømmelser)
4.5

Oplev farverige Mexico

Mexico er uden tvivl et af verdens mest interessante, overraskende og brillerende lande. Hvis man rejser til Mexico er det værd at opleve jungler, sneklædte vulkaner, himmelstræbende bjerge, golde ørkener, hundrede kilometervis af kyststrækning ud til både den Mexicanske Golf og Stillehavet, arv fra præhistoriske civilisationer og verdenskendte byer, er kun én ting sikkert når du rejser til Mexico: selv ens vildeste fantasi om landet vil blive overgået af den fantastiske virkelighed der udspiller sig i dette farverige land.

Mexico har et generelt meget lavt prisniveau, hvilket gør landet tiltrækkende for alle typer af rejsende. Samtidigt har landets økonomiske og kulturelle udvikling medvirket til at gøre Mexico til et langt mere roligt, sikrere og tryggere land, hvor alle trygt kan rejse til og færdes. Med charterrejser til dette fantastiske, enestående land er det umuligt at blive skuffet.

Mexicos natur

Mexicos natur spiller på alle tangenter og er et sanseligt bombardement af lyriske indtryk. De mere end 10.000 kilometers kyststrækning, hvor strande i alle afskygninger er at finde, tiltrækker de fleste misundelige blikke. På strandene i Mexico er der uendelige muligheder for at surfe, dykke, snorkle og tage på havsafari.

Men Mexico har også jungler med ekstraordinært dyreliv, ensomme ørkner, vulkaner og bjerge med vandre- og cykelruter, laguner og mange andre sceniske vidundere.

Mexicos byer, kultur og historie

Mexico huser utællelige historiske steder, som er på UNESCOs liste over verdensarven – overalt i landet finder man dem i nærheden af de mexicanske byer. Af de vigtigste kan nævnes pyramidernes højborg, Teotihuacan, som ligger nær hovedstaden Mexico City.

Chichen Itza er Mayarigets præhistoriske hovedstad, dateret til at være 1500 år gammel og beliggende i nærheden af ferieparadiset Cancun.

De mexicanske byer spænder ufatteligt vidt. Med pulserende storbyer, traditionelle landsbyer, kulturrige universitetsbyer og festlige kystbyer er der noget for enhver type rejsende.

Find rejser til Mexico, der opfylder dine behov til den perfekte ferie.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Mexico

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Mexico?

Du kan rejse til Mexico fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Mexico?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Mexico, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Mexico.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Mexico | Charterresor till Mexiko

Rejser til rejsemål i Mexico

Charterbureauer med charterrejser til Mexico

  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TUI