Rejser til Mexico

Rejser til Mexico

Mexico er et overset rejsemål til charterferien, og det er virkeligt en skam. Hvis du rejser til Mexico, kan man opleve den caribiske riviera med masser af skønne afslappende tropiske oplevelser.

Oplev farverige Mexico

Bedøm rejsemål
4,5
(67 bedømmelser)
Mexico er uden tvivl et af verdens mest interessante, overraskende og brillerende lande. Hvis man rejser til Mexico er det værd at opleve jungler, sneklædte vulkaner, himmelstræbende bjerge, golde ørkener, hundrede kilometervis af kyststrækning ud til både den Mexicanske Golf og Stillehavet, arv fra præhistoriske civilisationer og verdenskendte byer, er kun én ting sikkert når du rejser til Mexico: selv ens vildeste fantasi om landet vil blive overgået af den fantastiske virkelighed der udspiller sig i dette farverige land.

Mexico har et generelt meget lavt prisniveau, hvilket gør landet tiltrækkende for alle typer af rejsende. Samtidigt har landets økonomiske og kulturelle udvikling medvirket til at gøre Mexico til et langt mere roligt, sikrere og tryggere land, hvor alle trygt kan rejse til og færdes. Med charterrejser til dette fantastiske, enestående land er det umuligt at blive skuffet.

Mexicos natur

Mexicos natur spiller på alle tangenter og er et sanseligt bombardement af lyriske indtryk. De mere end 10.000 kilometers kyststrækning, hvor strande i alle afskygninger er at finde, tiltrækker de fleste misundelige blikke. På strandene i Mexico er der uendelige muligheder for at surfe, dykke, snorkle og tage på havsafari.

Men Mexico har også jungler med ekstraordinært dyreliv, ensomme ørkner, vulkaner og bjerge med vandre- og cykelruter, laguner og mange andre sceniske vidundere.

Mexicos byer, kultur og historie

Mexico huser utællelige historiske steder, som er på UNESCOs liste over verdensarven – overalt i landet finder man dem i nærheden af de mexicanske byer. Af de vigtigste kan nævnes pyramidernes højborg, Teotihuacan, som ligger nær hovedstaden Mexico City.

Chichen Itza er Mayarigets præhistoriske hovedstad, dateret til at være 1500 år gammel og beliggende i nærheden af ferieparadiset Cancun.

De mexicanske byer spænder ufatteligt vidt. Med pulserende storbyer, traditionelle landsbyer, kulturrige universitetsbyer og festlige kystbyer er der noget for enhver type rejsende.

Find rejser til Mexico, der opfylder dine behov til den perfekte ferie.

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Mexico?

Du kan rejse til Mexico fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Charterrejser til rejsemål i Mexico

Charterbureauer med charterrejser til Mexico

Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TUI
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.