Et tropeparadis med hvide sandstrande, krystalklart blåt hav og svajende palmer.

Rejser til Cancun

Er du på jagt efter en billig charterrejse til Mexico, kan du finde den her på Travelmarket. Er du til paradisiske strande, svajende palmer, farverigt kulturliv, skønne mennesker, overdådige seværdigheder, pragtfuld natur og lækker mad, er en charterrejse til Mexico lige dig. Hav en dejlig rejse til Mexico.

Billige rejser til Cancun

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Cancun

Hyatt Zilara Cancun
Hyatt Zilara Cancun JUNIOR SUITE UD TIL HAVET KING-SENG
25. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
20.395,- Vælg
TRS Coral
TRS Coral JUNIOR SUITE UDSIGT TIL HAVE
30. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
23.395,- Vælg
Bedøm rejsemål (88 bedømmelser)
4.5

Luksuriøse Cancun

Besøg ekstravagancens højborg i formidable Cancun. Cancun ligger velplaceret i landet Mexicos sydøstligste egne, ud til den varme, lyseblå Mexicanske Golf. Cancun er en gammel, traditionel fiskerby der i løbet af de sidste 30 år har været i en hastig, blomstrende udvikling. Langs palmerne på den kridhvide sandstrand finder man derfor i dag verdensklasse hoteller og ressorts, shoppingcentre, moderne restauranter og ufattelige diskoteker – alt sammen noget der har bidraget til, at Cancun i dag tiltrækker over 4 millioner besøgende hvert år.

Sammen med byens varme temperaturer året rundt, det lækre, varme hav, lange dage og utallige muligheder er Cancun i dag blevet en af verdens mest populære feriebyer – find charterrejser der opfylder dine behov, og find ud af hvorfor.

Cancun for familien

Med sine rolige strande, venlige indbyggere og utallige aktiviteter er Cancun en yderst velegnet rejsedestination for børnefamilien. På den sprøde sandstrand findes en række aktiviteter, hvor især børnenes behov er i højsædet. Især kan bådturene, hvor man gennem en glasbund kan betragte verdens anden længste koralrev og det spektakulære dyreliv, varmt anbefales.

Med egen bil eller arrangerede ture kan man også opleve en sjældent set historisk perle: Mayarigets præhistoriske hovedstad Chichen Itza, som uden tvivl vil blive en uforglemmelig oplevelse.

Derudover har Cancun et meget lavt prisniveau, hvilket muliggør en luksuriøs rejse for hele familien.

Cancun for unge

Unge fra hele verden besøger Cancun på grund af byens vilde, billige og trygge natteliv. En endeløs række af geniale diskoteker, der tiltrækker verdenskendte kunstnere, byens lave prisniveau, det fantastiske vejr, de smukke strande og de uden sammenligning brillante fester, gør Cancun til en af verdens mest berømte byer at feste i. Med en eller flere nætter i Cancun, kan man opleve de fester, man altid har drømt om.

Besøg uforglemmelige Cancun.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Cancun

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Cancun?

Du kan rejse til Cancun fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Andre rejsemål til Yucatan halvøen

Charterbureauer med charterrejser til Cancun

  • Billige charterrejser med Spies