Afbudsrejser til Cancun

Afbudsrejser til Cancun

Er du på udkig efter afbudsrejser til Cancun kan du få overblikket her på Travelmarket. Brug søgeboksen nedenfor, og vi giver dig det bedste overblik.

Afbudsrejser til Cancun

Bedøm rejsemål
4,5
(133 bedømmelser)
Afbudsrejser til Cancun i Mexico er sjældne, men finder du en billet og kommer afsted til dette ferieparadis, bliver du mødt af fantastiske strande, en dejlig verden under vandet og utallige prægtige seværdigheder.

Selvom man ikke umiddelbart tænker på, at en afbudsrejse til Cancun er en afbudsrejse til Caribien, så er det tilfældet, og det betyder en ferie for dig med hvide sandstrande, dejligt, blåt havvand og svajende palmer. Og så snart du har bestilt ferien, er det bare at begynde at glæde dig.

Strande

Strandene ved Cancun byder på mange forskellige muligheder for sportsaktiviteter. Som ved de europæiske strande kan du prøve jetski, sejle kajak, stå på vandski og mange af de andre sjove og spændende oplevelser, som du muligvis har stiftet bekendtskab med tidligere.

Snorkling og dykning

Er du én af de mange, der elsker at dykke eller snorkle, finder du hurtigt én af de store forskelle på Cancun og Europa. I Cancun kan du opleve en uovertruffen verden under vandet, hvis lige du ikke finder noget sted i Europa. Det er en rigtig god idé at tage på en arrangeret tur ud til et eller flere af de rigtigt gode dyknings- eller snorklingssteder for at opleve de farverige fisk, smukke koraller og fine søanemoner.

Er du ikke til dykning eller snorkling – men vil du alligevel gerne opleve den fantastiske liv under vandets overflade – kan du tage en tur i en undervandsbåd. Så kan du helt tørskoet beundre de farverige fisk og smukke planter – og hvis du er heldig også rokker og hajer.

Maya-ruiner

Når du er taget til Mexico, bør du dog ikke snyde sig selv for et besøg ved nogle af de mange Maya-ruiner, der ligger ganske tæt på Cancun. Det mest imponerende sted at besøge er Chichen Itza med den verdenskendte trinpyramide, som egentlig er et tempel med navnet Kukulkan. Der er 365 trin til toppen af pyramiden – én for hver dag i året. Trinene er fordelt på 4 sider med 91 trin og et samlet trin til toppen. Det tager cirka 2,5 time at komme fra Cancun til Chichen Itza med bus.

Vi håber, at vi har inspireret dig til at kigge efter afbudsrejser til Cancun, og vi ønsker dig en god rejse.

Afrejselufthavne til Cancun

Afbudsrejser fra København (Kastrup)

Rejseselskaber med afbudsrejser til Cancun

Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TUI
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.