Afbudsrejser til Playa del Carmen

Afbudsrejser til Playa del Carmen

Tag på afbudsrejse til det populære Playa Del Carmen

Bedøm rejsemål
4,5
(157 bedømmelser)
Playa Del Carmen i Mexico er så tilgængelig, som nogen by kan være. Kommunen har arbejdet på at gøre byen så fodgængervenlig som muligt, og det må siges at være lykkedes. Det meste af byen og dens seværdigheder er mulige at komme til på gåben, så man behøver altså ikke at bekymre sig meget om transport.

En eksotisk rejse i Playa Del Carmen

Hovedgaden i Playa Del Carmen, ”Quinta Avenida”, er byens kerne. Det er herfra, at resten af byen udspringer, og på denne lange gågade finder man den største koncentration af restauranter, barer, klubber, butikker osv. i byen. Tager man ned til den flotte strand, kan man lægge sig i sandet og slappe af i skyggen af en parasol mens de mere eventyrlystne gør brug af tilbud såsom dykning, vandsport eller fiskeri.

Mange restauranter vil desuden glædeligt tilberede den fisk, man evt. fanger, for ikke særligt mange penge. Hvis man dog bare vil have noget mad på bordet uden selv også at skulle fange den, kan man frit vælge fra en af de næsten 75 restauranter, der er i byen. Der findes noget i ethvert prisleje og til enhver smag i dette mexicanske ferieparadis.

Fest og show i Mexicanske Playa Del Carmen

Når solen er gået ned, følger byen langt fra med den. Butikkerne og restauranterne lukker henad aftenen, men barer og diskoteker holder åbent og sørger for, at man aldrig keder sig – heller ikke om natten. For danse- og drikkelystne rejsende er steder såsom The Blue Parrot oplagte valg.

Denne bar har for eksempel et ild-show hver aften klokken 23 og mange dansende og festende mennesker ved stranden. Nattelivet i Playa Del Carmen er dog ikke lige så vildt som for eksempel nabobyen Cancun, så det vil ikke være noget problem at falde i søvn om natten.

Afrejselufthavne til Playa del Carmen

Afbudsrejser fra København (Kastrup)

Rejseselskaber med afbudsrejser til Playa del Carmen

Afbudsrejser med Spies
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.