En gruppe mennesker rider på kameler gennem en ørken ved solnedgang, med gyldne sanddyner omkring dem.

Rejser til Marokko

Lækre børnevenlige strande, sjove markeder, en spændende kultur, og afslappende stemning. Er det noget for dig, så rejs til Marokko.

Billige rejser til Marokko

Fra København

Fra Billund

Udvalgte rejsetilbud til Marokko

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

Riad Aliya
Riad Aliya Premium Twin (adskilte senge)
Agadir, Det Sydlige Marokko 11. jun fra København 7 nætter
4.185,- Vælg
Atlas Essaouira & Spa
Atlas Essaouira & Spa Værelse
Essaouira, Det Sydlige Marokko 8. jun fra København 7 nætter
4.612,- Vælg
Atlas Essaouira & Spa
Atlas Essaouira & Spa Dobbeltværelse
Essaouira, Det Sydlige Marokko 26. jun fra Billund 7 nætter
7.287,- Vælg
Bedøm rejsemål (80 bedømmelser)
4.4

Skønne Marokko

Med hundrede kilometervis af kyststrækning ud til det varme Atlanterhav, verdenskendte byer såsom Casablanca, Marrakesh og Rabat, solskin og varme året rundt, et meget lavt prisniveau og en venlig, optimistisk og imødekommende befolkning er det Nordafrikanske land Marokko en af verdens mest mulighedsrige, farverige og overraskende feriedestinationer.

Den marokkanske natur spænder milevidt: med gigantiske, frodige bjerge, knastør ørken, kridhvide sandstrande, vandfald, laguner og grotter har Marokko et hav af skønne syn og spændende oplevelser i vente.

De marokkanske byer findes i alle afskygninger. Med pulserende, livlige storbyer, charmerende, sceniske havnebyer, traditionelle landsbyer og perfekte små byer ved stranden har Marokko noget for enhver smag.

Med charterrejser til dette fantastiske land har man en enestående mulighed for at opleve en sand, uspoleret perle af endeløse overraskelser. Rejser til Marokko byder på alt hvad du kan drømme om.

Byerne i Marokko

Det er svært at vælge mellem Marokkos byer. Romantiske, smukke Casablanca lokker med al sin rolige, afslappende stemning, mens Marrakesh bare ligger og venter på at blive udforsket. Hovedstaden Rabat er en by i sin bedste tid, og de mange strand- og havnebyer byder på krystalklart, lyseblåt vand, svajende palmer og smukke sandstrande. Det gode ved Marokko er, at man ikke kan vælge forkert – alle byer er fulde af liv, glæde og fantastiske oplevelser. I Marrakeshs medina-kvarter finder man Djemaa el-Fna, den vigtigste markedsplads i byen. Om dagen kan man købe alt på markedspladsen og om aftenen fyldes pladsen af madboder og masser af mennesker som er ude for at spise. Når man rejser til Marokko så er de 4 gamle kongebyer Casablanca, Marrakesh, Fez og Rabat bestemt et besøg værd.

Marokkos natur

Den marokkanske ørken er et sandt, naturligt vidunder. Med kameler eller bil kan man på ture opleve dette ensomme, smukke vidunder, hvor ordet stilhed får en helt anden betydning. Marokko har også gigantiske bjerge, hvoraf de fleste befinder sig i bjergkæden High Atlas, der himmelstræbende skærer ned gennem det meste af Marokko. I alle byer, der ligger på og omkring High Atlas finder man professionelle bureauer, der på vandre- eller cykelture kan vise en de bedste og smukkeste steder på bjergene. Der er aktiviteter for alle der rejser itl Marokko.

Når du rejser til Marokkos så opdager du at Marokko er et mulighedernes land, hvor kun fantasien sætter grænser.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Marokko

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Marokko?

Du kan rejse til Marokko fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Marokko?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Marokko, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Marokko.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Marokko | Charterresor till Marocko

Rejser til rejsemål i Marokko

Charterbureauer med charterrejser til Marokko

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med Sunweb
  • Billige charterrejser med TripX