Rejser til Marrakech

Rejser til Marrakech

Billige rejser til Marrakech

Eventyrlige Marrakesh

Bedøm rejsemål
4,4
(70 bedømmelser)
Marrakesh ligger i den midtvestlige del af det farverige, blomstrende land Marokko i Afrika. Byen er uden sammenligning landets mest interessante storby. Solen skinner næsten altid i Marrakesh, hvor den traditionelle, arabiske kultur i en genial kombination møder det ungdommelige, avantgarde og moderne. Eksempelvis har Marrakesh efterhånden etableret en af verdens mest interessante kunstscener.

Marrakesh bugner af markeder, butikker, restauranter, caféer, vandpibebarer, gallerier, museer og historiske seværdigheder og monumenter, men ikke som man kender det fra andre af verdens bedste byer. Marrakesh er som at træde ind i en anden verden, som man ikke vidste man har savnet. Denne blomstrende by, der hastigt udvikler sig, har alt at tilbyde for enhver type rejsende.

Find charterrejser der opfylder alle dine behov til den perfekte, anderledes storbyferie.

Mulighederne i Marrakesh

I Marrakesh finder man hoteller i bogstaveligt talt alle prisklasser. Byens prisniveau er cirka det halve af det danske, hvorfor de luksuriøse hoteller i bymidten ikke er uden for rækkevidde.

Madkulturen i Marrakesh er uden tvivl en af verdens bedste. Hvad enten man nupper en frokost fra en af de mange boder i gadelivet, eller sætter sig tilrette i de fornemme, elegante restauranter, er man sikker på at få forkælet smagsløgene i en sjælden grad.

De hektiske, brogede og fantastiske basarer og markeder i Marrakesh må man ikke snyde sig selv for. Her finder man alt hvad hjertet begærer, samt en masse ting man slet ikke vidste eksisterede.

Når fødderne og kroppen er ømme efter hyggelige slentreture omkring i byen, kan man nemt komme til kræfter i en Hammam. I disse tyrkiske bade mødes byens lokale befolkning – børn, kvinder, mænd og gamle – og lader sig forkæle med massage, mudderbade, varme sten, urter og meget andet.

Med charterrejser til Marrakesh kan du opleve en af verdens bedste byer.

Charterrejser til rejsemål i Marokko

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Marrakech?

Du kan rejse til Marrakech fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Charterbureauer med charterrejser til Marrakech

Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.