Afbudsrejser til Marrakech

Afbudsrejser til Marrakech

Opfyld dine drømme på afbudsrejse til Marrakesh

Bedøm rejsemål
4,5
(154 bedømmelser)
Tag på en fantastisk rejse til Marrakesh og oplev en af Nordafrikas glimtende perler. Her møder det afrikanske det arabiske, og overalt vidner de genkendelige franske indflydelser om kolonitiden for bare 60 år siden. Forkæl dig selv og dine sanser med nye og anderledes indtryk og følelser, du sent glemmer.

Marrakesh lægger by til den største samling af traditionelle nordafrikanske/arabiske markeder (souk’er) i hele Marokko, og bare atmosfæren i dette mylder er i sig selv er en oplevelse for livet. Alt fra smukke håndlavede tæpper, klæder, sko og dragter til arabiske krydderier, tepotter og den berømte taginegryde samt meget, meget mere, vil være at finde i de bugnende markeder.

De endeløse sanseindtryk i Marrakesh

En tur igennem de almindelige gader i den store by er lige så spændende, for med mange seværdigheder såsom moskeerne, der flere gange om dagen højlydt kalder til bøn, eller medinaen, byens gamle, historiske distrikt, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, er der lidt af hvert at se. Medinaen forvandles om aftenen, og optøjerne her er et must-see. Musik, dans, lys og humør fylder om aftenen Djeema El-Fna, hovedpladsen i medinaen, som byder på traditionelle boder og forskellige optrædener.

I den nyere bydel, uden for medinaen, ser Marrakesh anderledes ud. Her kan man for alvor se de forandringer, franskmændene under deres kolonisering bragte med sig. Det er her, at man finder de moderne ”markeder” – butikkerne, restauranterne, hotellerne osv.

En livsstils-rejse til Marokko

Hvis varmen og den store by bliver udmattende, kan man opleve afslapning og udrensning på rigtig arabisk stil i en hammam eller besøge de overdådige Menara-haver i byens vestlige del.

Maden er en lækker blanding af det lokale afrikanske, det indflydelsesrige arabiske og det historiske franske og er tilmed generelt billig, men der er naturligvis også rig mulighed for at leve som en ægte sheik i denne millionby, hvor stor økonomisk ulighed desværre findes.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Marrakech

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Marrakech?

Du kan rejse til Marrakech med Escapeaway, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Marrakech?

Du kan rejse til Marrakech fra følgende lufthavne: Billund og København (Kastrup).

Er afbudsrejser til Marrakech populære?

Ja, afbudsrejser til Marrakech er populære. Vores brugere giver Marrakech 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Marrakech her

Hvad koster afbudsrejser til Marrakech?

Prisen på afbudsrejser til Marrakech skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 3484. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.