Billige flybilletter til Marokko

Billige flybilletter til Marokko

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Marokko

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Marokko?

Flybilletter til Marokko koster normalt mellem kr. 500 og kr. 3.000. Vores brugere har fundet flybilletter helt ned til kr. 349.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Marokko?

Den billigste by at flyve til i Marokko er normalt Marrakech, men du kan også finde billige flybilletter til Agadir, Rabat og Casablanca.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Marokko?

Det er ikke så vigtigt, hvilken by du flyver fra, når du skal til Marokko. Der er både billige flyrejser fra København, Billund og Aalborg. Sammenlign priser her på Travelmarket.

Hvilke flyselskaber flyver til Marokko?

Air Afrique, Iberia, Turkish Airlines, Air France, British Airways, SAS og Ryanair er nogle af de flyselskaber, som du kan flyve med, når du tager på flyrejser til Marokko.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Marokko?

En direkte flyrejse til Marokko tager cirka 4 timer. En flyrejse med 1 stop til Marokko tager normalt mellem 5 og 8 timer.

Bedøm rejsemål (214 bedømmelser)
4.6

Flyv til magiske Marokko

Nordafrikanske Marokko er igennem mange år blevet besøgt af solhungrende danske charterturister, der kommer for sol, strand og varme. Mange af dem vælger at tage et yderligere kig på landet, som byder på mange fantastiske oplevelser.

Det kan altid anbefales at købe billige flybilletter til Marokko og vove dig ud i nogle af de helt enestående seværdigheder, som du kan opleve her: Besøg spændende bazarer og krydderimarkeder, der pulserer af afrikansk mystik, østens krydderier og venlige handlende, der hjælper dig med at gøre en god handel. Føl pulsen i de arabisk inspirerede storbyer, oplev Sahara-ørkenen fra ryggen af en kamel, tag på vandretur i Atlas-bjergene eller nyd en stjernefyldt himmel fra nogle af verdens største sandklitter – der er uanede muligheder i Marokko, der er et af tidens hotteste rejsemål blandt danskere.

Casablanca

Siger man Casablanca, tænker du uden tvivl på Hollywood-klassikeren med Humphrey Bogart og Ingrid Bergman i hovedrollerne. Men du finder hverken Ricks Cafe eller stemningen fra filmen i dagens Casablanca. Vælger du at købe billige flybilletter til Marokko og Casablanca, finder du til gengæld adskillige fine eksempler på arabisk arkitektur, gamle, smalle gader, der lokker dig til at finde ud af, hvad der gemmer sig af spændende, lokale oplevelser lige om hjørnet, samt nye, smukke og moderne bygninger. Og så venter der dig et hav af restauranter, der servere den lækreste mad, skønne caféer med te og kaffe og det ene marked og museum efter det andet.

Kysten og strandene

Med sin placering på ”hjørnet af Afrika” er det under et besøg i Marokko muligt at bade i både Middelhavet og Atlanterhavet, og der er fine strande og strandbyer at finde på begge kyster. Blandt de mest kendte strande er Essaouira på Atlanterhavskysten, Saidia på Middelhavskysten, Oualidia på Atlanterhavskysten og endelig Tanger på Atlanterhavskysten.

Marrakesh

Det sydlige Marokkos hovedby er Marrakesh, der helt fortjent har opnået en tårnhøj popularitet gennem de seneste år.
Marrakesh er magisk, eksotisk og meget anderledes at besøge for os europæere, der bare har købt en billig flybillet til Marokko. I denne orientalske juvel skal du først og fremmest sørge for at opleve Medinaen, som ligger i den gamle bydel i Marrakesh.

Billige flybilletter til Marokko

Er du på udkig efter billige flybilletter til Marokko, er det en god idé at søge afrejse for forskellige danske lufthavne, da der godt kan være penge at spare ved at køre lidt længere for at komme til den rigtig lufthavn.
Det er også en god ide at begynde at kigge efter flybilletter meget tidligt, da flybilletter med rutefly ofte bliver dyrere og dyrere, jo tættere du kommer på din afrejsedato.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Marokko:
København til Tangier - Boukhalf
21. januar til 29. januar fra kr. 551,-

De mest populære lufthavne i Marokko

Populære rejsemål i Afrika

Find rejsen til Marokko her

Find inspiration til Marokko her