Udendørs swimmingpool med liggestole foran en skyline med højhuse.

Rejser til Forenede Arabiske Emirater

Storslået natur, lækre strande, sjove markeder a la 1001-nat, skøn mad og venlige mennesker – Det kan du opleve på en rejse til De Forenede Arabiske Emirater.

Billige rejser til Forenede Arabiske Emirater

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Forenede Arabiske Emirater

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

Mangrove by Bin Maijd Hotels & Resorts
Mangrove by Bin Maijd Hotels & Resorts Deluxe
Ras Al Khaimah 17. maj fra København 7 nætter
5.055,- Vælg
Copthorne Downtown Abu Dhabi
Copthorne Downtown Abu Dhabi Deluxe
Abu Dhabi 28. maj fra København 7 nætter
5.665,- Vælg
Ajman Saray Hotel
Ajman Saray Hotel Deluxe
Ajman 28. maj fra København 7 nætter
6.865,- Vælg
Le Meridien Al Aqah Beach Resort
Le Meridien Al Aqah Beach Resort Deluxe
Fujairah, Østkysten 15. maj fra København 7 nætter
7.125,- Vælg
Traders Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi
Traders Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi Superior dobbeltværelse
Abu Dhabi 2. maj fra Billund 7 nætter
9.166,- Vælg
Mangrove by Bin Maijd Hotels & Resorts
Mangrove by Bin Maijd Hotels & Resorts Deluxe
Ras Al Khaimah 24. jul fra Billund 8 nætter
12.465,- Vælg
Ajman Saray Hotel
Ajman Saray Hotel Deluxe
Ajman 24. jul fra Billund 8 nætter
13.665,- Vælg
Le Meridien Al Aqah Beach Resort
Le Meridien Al Aqah Beach Resort Deluxe
Fujairah, Østkysten 24. jul fra Billund 8 nætter
13.855,- Vælg
Bedøm rejsemål (95 bedømmelser)
4.5

Find en billig charterrejse til De Forenede Arabiske Emirater

1001 EVENTYR: Arabien er fascinerende, besnærende og fuld af fremmede dufte, farver og oplevelser. En charterrejse til Emiraterne er et virkeligt eventyr for feriegæsterne.

De Forenede Arabiske emirater, Emiraterne, er en føderation af hele syv små emirater på den arabiske halvøs kyst ud mod den Persiske Golf. Hovedstaden Abu Dhabi er hovedstad i emiratet af samme navn og i Emiraterne som helhed, og det er samtidig den største af emiraterne efterfulgt af Dubai. Herudover består Emiraterne af Ajman, Fujairah, Ras Al Khaimah, Umm Al Quwain og Sharjah.

Det er i Dubai, at charterrejsende finder verdens højeste tårn Burj Khalifa, der strækker 828 meter op mod himlen.

Verdens måske mest luksuriøse hotel ligger også i byen, der stolt kalder Burj al-Arab for klodens eneste syvstjernede hotel.

Vest for landet ligger Saudi-Arabien og mod sydøst Oman, der også har en lille enklave på “næsetippen” helt ud mod Golfen. Emiraterne har en rig historie og kultur, men samtidig en moderne nutid, der betager og fascinerer enhver charterturist.

En charterferie til Emiraterne er nemlig som at træde direkte ind i et moderne eventyr. De Forenede Arabiske Emirater er således på en og samme tid et meget avanceret land med alle moderne bekvemmeligheder – og en del af et duftende, farverigt og meget besnærende Arabien.

Glitter og bling, bling

Emiraterne er et paradis, hvis man er helt vild med at shoppe. De lækre, rene og meget store indkøbscentre er toppen. De er moderne og fyldt med luksus.

Emiraterne er olierige, og pengene sidder løst. De bliver brugt på guld, diamanter, elektronik, tøj, sko og tusindvis af andre ting, der kan købes i centrene. Samtidig kan man købe arabiske smykker, krydderier og kunstgenstande. Verdens største shoppingcenter Dubai Mall er et naturligt udflugtsmål for shopping-glade turister. Her findes hele 1200 butikker, man kan gå amok i.

Alle de store internationale kæder, som man kender fra vestlige indkøbscentre og lufthavne, finder turister naturligvis også i Emiraterne. Er man sulten er der her også mulighed for at gå på McDonalds, KFC eller en af de andre kendte fastfood-kæder, men mange feriegæster vælger dog også at prøve de smagfulde lokale menuer.

Alkohol er tilgængeligt på mange barer og restauranter samt naturligvis turisthotellerne nogle gange mod forevisning af et bevis på, at man er ikke-muslim. Spørg hos charterselskabet. Man kan også købe alkohol toldfrit i lufthavnen til at bringe ind i Emiraterne, dog ikke til Sharjah, der er helt tørlagt.

Sol og varme

Med kun få dages regn om året er Emiraterne et oplagt valg for charterturister, der ønsker varme, sol og vand. Landet er faktisk knastørt, men gennem afsaltning af havvand lykkes det at skaffe enorme mængder af livgivende vand til parker og feriestedernes grønne områder.

Fra slutningen af oktober til midten af marts er temperaturerne behagelige og ligger fra 27 grader og opad. I perioden marts til oktober derimod er varmen ofte ubærlig, da temperaturerne stiger eksplosivt.

Strandlivet i Dubai, Abu Dhabi – ja, i Emiraterne generelt – er intet mindre end en oplevelse i sig selv, for strandene er rene og smukke. Der er lange strækninger af glitrende hvide sandstrande, der står i vidunderlig kontrast til det azurblå hav med det varme vand. Selv i byer som Dubai er det muligt at finde rolige områder af stranden.

Snorkling og dykning giver storslåede oplevelser som feriegæster ikke bør undlade at forsøge sig med, når turen går til Emiraterne.

Ørken, bjerge og skihop

Syd for de store byer ligger de store ørkenområder. Det er muligt at tage på ørkensafari, og en chartertur til Emiraterne bliver en helt anden ferie, hvis man tager disse oplevelser med hjem.

For det meste begynder turene sidst på eftermiddagen og slutter tilbage på hotellet sent om aftenen. Oplevelsen af at “flyve” af sted over klitterne, ride en tur på kamel, spise en arabisk buffet og nyde en mavedanserindes fascinerende kunstart altid prisen værd.

Indenfor de seneste ti år er det også blevet muligt at stå på ski i Emiraterne. Tag eksempelvis til Ski Dubai i Dubai, der åbnede i 2005. Skibakken i storcentret Mall of the Emirates er faktisk verdens tredjestørste indendørs skiløjpe, der måler 400 meter og bruger 6000 ton sne. Ski, snowboards, flyverdragter, støvler, sokker, støvler er der sørget for, så turisterne skal blot slå deres indre chartergæst til og nyde de vidunderlige oplevelser. >Tilsvarende kan man lave sine piruetter og skøjtehop på skøjtebanen med de olympiske må i Dubai Mall.

Du kan finde en billige rejser til De Forenede Arabiske Emirater her hos Travelmarket.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Forenede Arabiske Emirater

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Forenede Arabiske Emirater?

Du kan rejse til Forenede Arabiske Emirater fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Forenede Arabiske Emirater?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Forenede Arabiske Emirater, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Forenede Arabiske Emirater.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til De forente arabiske emirater | Charterresor till Förenade arabemiraten

Rejser til rejsemål i Forenede Arabiske Emirater

Charterbureauer med charterrejser til Forenede Arabiske Emirater

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX