Kunstig kanal i Dubai - med en traditionel båd, flankeret af palmelund og bygninger med det ikoniske sejlformede Burj Al Arab hotel i baggrunden.

Badeferie i Dubai − Er det noget for dig?

Anette-Rolnaes
Dubai er en manifestation af først, størst og højest – et gigantisk billede på, hvad der kan bygges for penge. En luftspejling af velstand og innovation. Og står strand og shopping øverst på din ønskeliste, efterfulgt af høj komfort er Dubai et sikkert hit. Men hvad kan Dubai ellers tilbyde?

Dubai er på sin egen måde et fascinerende sted. Man kan tale nok så meget om Mellemøstens Singapore eller Manhattan. Sandheden er, at der ikke findes nogen anden by som Dubai. Der er kun ét sted i verden, du kan besøge verdens højeste bygning, Burj Khalifa og blive skudt til vejrs i verdens hurtigste elevator, mens du bliver oplyst og underholdt af et multimedieshow, der forbereder dig på de undere du skal opleve, når du er kommet til tops.

Hvad koster en charterferie i Dubai?

Her kan du se prisniveauet på de billigste charterrejser til Dubai med afrejse inden for de næste tre måneder:

Delmon Boutique Hotel
DubaiDelmon Boutique HotelForenede Arabiske Emirater (9 nætter)Dobbeltværelse
4.718,-Vælg
Landmark Hotel Baniyas
DubaiLandmark Hotel BaniyasForenede Arabiske Emirater (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
4.835,-Vælg

I Travelmarkets chartersøgemaskine kan du også selv sammenligne priser på rejser til Dubai i din rejseperiode.

Vil du vide, hvor varmt det er i Dubai i din rejsemåned? Tjek vores varmeguide her.

Læs også: De billigste charterferier til Dubai – lavprisoversigt

Sandstrande og shoppingcentre i Dubai

Dubais seværdigheder

Dubai har strande med fint hvidt sand, rent badevand og caféer. På en strand kan du nyde udsigten til byens skyline, på en anden kan du dyrke kite surfing. Her er strande til afslapning og strande for de aktive.

Dubai har også shopping for alle pengene – og lidt til. Ikke nok med at Dubai har verdens største shoppingcenter (Dubai Mall), Dubai er også hjemby for verdens første shopping resort (Mall of the Emirates), der sætter nye standarder for shoppeoplevelsen med blandt andet et indendørs skicenter, komplet med pingvinkoloni.

Samtale fremmer forståelsen

Dubais kultur

Din bedste mulighed for et møde med lokalbefolkningen er Sheikh Mohammad Bin Rashid Center for kulturel forståelse. Under mottoet ‘Åbne døre, åbne sind,’ tilbyder centret en bred vifte af arrangementer.

Book et måltid, og start med en guidet spadseretur i det historiske Al Fahidi Distrikt. Tag derefter – på beduinmanér – plads på tæpper og puder, og nyd et udvalg af traditionelle retter, mens din lokale vært besvarer alle dine spørgsmål om livet i emiratet.

Hold dig ikke tilbage: spørg med åbent sind og få svar i samme ånd.

For og imod Dubai

Dubai - er det noget for dig

Du kommer ikke til at kede dig i Dubai. Oplevelserne står i kø: akvarium og undervands zoo, det vildeste vandland, skibakke, skøjtebane, guld souk, bymuseum, spa, ballonfart, motorsport, dykning, ørkeneventyr og mad fra hele verden. Offentlig transport er billig og god (taxaer og metro), hotellerne er gode, solen vedholdende og strandene brede, lækre og opdelt i aktivitets- og afslapningsstrande.

Selv om Dubai blinker og glitrer som den eneste by af sin slags i verden, er der noget sjælløst over dens skyskrabere, motorveje, shoppingcentre og luksushoteller og dens evindelige trang til at imponere. Byen er planlagt som en by for biler snarere end for mennesker, og det eneste sted du selv kan opsøge naturen er ved stranden.

Er Dubai noget for dig?

Charterferie til Dubai

Selv om Dubai er en oplevelse ud over det sædvanlige, er det ikke nødvendigvis en oplevelse for alle. Så hvad vil du med din ferie?

Overvejer du at tage på badeferie i Dubai, og står strand og shopping øverst på din ønskeliste, efterfulgt af høj komfort, er Dubai et sikkert hit.

Skal børnene med på ferie, er der stor risiko for, at de ikke vil med hjem igen. Det er heldigvis noget du bestemmer. Tag glad afsted – Dubai er en gave til børnefamilier der kan lide en ferie tætpakket med aktiviteter – i trygge rammer. Slip dig løs med dem i Dubais vandlande, se dem måbe over guld souk’en og giv dem en stor is i Dubai Mall.

Tænk dig om en ekstra gang, hvis et løssluppent natteliv også er en del af drømmeferien. Jovist, kan der nydes alkohol på hoteller og i private klubber, men er der den mindste smule slinger i valsen, når du rammer gaden, risikerer du at blive anholdt.

Afbudsrejser til DubaiHar du den indstilling, at alt skal prøves én gang her i livet, er der ingen vej udenom Dubai. Der findes ikke magen til, og med din indstilling er der gode chancer for, at du også besidder den nysgerrighed og fordomsfrihed, der hilser det ekstraordinære og overdrevne velkommen.

Er du til lange gåture ad grønne stier, finurlige muséer, pladser der summer af folkeliv og små lokale restauranter, hvor værten hilser dig som en kær ven er det ikke Dubai, der skal have glæden af dit besøg.

Har du fået lyst til at rejse til Dubai?

Find din badeferie i Dubai i vores chartersøgemaskine her.

Fotos:
Topfoto © istockphoto / Nikada
Skyline og Jumeirah strand © istockphoto / ImageGap
Mød lokalbefolkningen © istockphoto / Sami Sert
Downtown © istockphoto / Nikada
Sejltur med familien © istockphoto / travnikovstudio
Facaden på en smuk moske © istockphoto / Antonio D’Albore

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.