Billede af Dubai med høje skyskrabere ved en kunstig sø omgivet af palmetræer under en klar blå himmel.

All Inclusive rejser til Dubai

Billige All Inclusive rejser til Dubai

Fra København

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Dubai

Hotel Riu Dubai
Hotel Riu Dubai Dobbeltværelse med delvis havudsigt
2. aug fra København 8 nætter
All Inclusive
13.759,- Vælg
Rixos The Palm
Rixos The Palm Deluxe Twin (adskilte senge)
24. jul fra København 7 nætter
All Inclusive
18.709,- Vælg
Rixos The Palm Luxury Suite Collection
Rixos The Palm Luxury Suite Collection Deluxe Twin (adskilte senge) med havudsigt
29. jul fra København 8 nætter
All Inclusive
24.139,- Vælg
Bedøm rejsemål (22 bedømmelser)
4.5

Dubai er Emiraternes feriecentrum

Dubai er De Forenede Arabiske Emiraters mest attraktive feriemål. Byen er glitrende højhuse og indkøbscentre, der ikke ses noget andet sted i verden, men her også mange andre gode grunde til at holde den næste ferie.

Det absolut mest luksuriøse hotel på kloden ligger i Dubai. Hotellet hedder Burj Al-Arab og betegnes som verdens eneste syvstjernede hotel.

Burj Al-Arab er samtidig verdens højeste hotel, der rækker 321 meter op. Det ligger på sin egen kunstige ø og er designet som et bølgende dhow sejl. Om natten er hotellet oplyst af farvet lys. Burj Al-Arab er et af de dyreste hoteller i verden, hvor de mest luksuriøse suiter koster over 15.000 dollars for en nat.

For ikke så mange år siden var Dubai blot et traditionelt ørkenemirat med en søvnig by. På rekordtid er den grimme ælling blevet til en smuk svane, som hele verden taler om. Vælg en all inclusive rejse til Dubai og nyd de mange aktiviteter og oplevelser, som det lille emirat tilbyder.

Burj Khalifa
Et af Dubais vartegn er den 829 meter høje Burj Khalifa, der er verdens højeste bygning.

De fleste besøgende, der kommer til Dubai, tager en højhastigheds elevator op til 124. etage og får sig et betagende kig ud over byens skyline og ud mod ørkenen i det fjerne.

Om man vælger at besøge Burj Khalifa om dagen eller om natten, er en smagssag. Skylinen har bestemt også sin helt egen charme i natten, når den bliver oplyst af de smukke bygninger.

Dubais museum
Dubai har et godt museum, hvis man er interesseret i emiratets fortid. Museet ligger i Al-Fahidi fortet, der er bygget i 1787 for at forsvare Dubai. Fortet har desuden været bolig for emirens familie, regeringsbygning, kaserne og fængsel.

Museet har en fremragende udstilling med gamle kort over Emiraterne og Dubai. Kortene viser tydeligt den ekspansion, der kom sammen med olierigdommen.

Bastakia – det gamle Dubai
Det gamle Bastakia kvarter er fra det 19. århundrede og var dengang hjemsted for de velhavende handlende fra Persien.

Bydelen har de smukkeste traditionelle bygninger, og turister bliver altid fascineret af den opfindsomhed, der ligger i byggestilen. Vindtårne sørgede for eksempel for, at husene blev kølet ned – den tids aircondition.

De smalle gader vidner om en tid, hvor alt gik i et helt anderledes tempo i Dubai.

Ta’ kæresten i hånden
Guld og diamant museet er et must for kærester, der er på jagt efter det perfekte forlovelsessmykke, men også alle andre bør tage sig tid til at se, hvad 118 producenter kan frembringe.

Arabiske smykker lokker alle med glitter og glimmer, og de fleste får da også noget med hjem.

Har man lyst, kan man blive vist rundt og se selve produktionen.

Indkøb i Dubai
Dubai Mall er emiratets førende indkøbscenter og giver adgang til Burj Khalifa og Dubai Akvarium.

Dubais akvarium er “hjem” for over 140 arter fra den nærliggende varme golf.

Akvariet ligger i bunden af Dubai Mall og er et fast punkt på listen for de fleste, når man besøger shoppingcentret.

I centeret finder man også en skøjtebane og biografer, hvis man søger efter flere underholdningsmuligheder. Shopping og restaurantmulighederne er uendelige i dette glitrende center.

Mall of the Emirates er et af byens mest berømte indkøbscentre med den spektakulære indendørs skibakke og konstant temperatur på -4 grader.

Palm Islands og vandet
Palm Islands er en række kunstige øer ud fra kysten, der er formet som palmer. Palm Island har et vandland og en række hoteller. Samtidig er byen grøn med flotte parker, der får liv af afsaltet havvand.

Det verdensberømte byggeprojekt er blevet et nyt vartegn for Dubai, der i forvejen er fuld af spektakulære oplevelser for turister. En all inclusive rejse til Dubai på et af byens mange, skønne hoteller bør man prøve mindst en gang i livet.

Er man til sol, sommer, varmt vand og kilometerlange strande, så er Dubai et oplagt valg for den næste ferie. Strandene i Dubai er rene og smukke. Sandet er glitrende og hvidt, og havet er azurblåt som på et foto – men det er virkeligt.

Dubai har gode muligheder for snorkling og dykning i det varme vand med de farverige fiskestimer.

Fra omkring slutningen af oktober til marts er temperaturerne behagelige. Fra marts til oktober er Dubai for varmt, da temperaturerne stiger til op i fyrrerne.

Afbudsrejser All Inclusive

Afrejselufthavne til Dubai