Billige flybilletter til Dubai

Billige flybilletter til Dubai

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til Dubai hos Travelmarket. Dubai er en fantastisk smeltedigel af kulturer, mennesker, mad, moderne byliv og gamle traditioner – alt sammen overskinnet af en strålende sol
og indpakket i verdenskendte arkitektoniske bygningsperler. Hav en dejlig rejse til Dubai.

Billige flybilletter til Dubai

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
25. nov 5. dec
CPH
DXB
DXB
CPH
Wizz Air 1 stop
FlyNas Wizz Air 2 stop
Fra kr. 1.706,- Vælg
26. nov 2. dec
CPH
DXB
DXB
CPH
Ryanair Wizz Air 1 stop
Turkish Airlines 1 stop
Fra kr. 1.784,- Vælg
22. nov 28. nov
CPH
DXB
DXB
CPH
Wizz Air 1 stop
FlyNas Wizz Air 2 stop
Fra kr. 1.795,- Vælg
20. nov 28. nov
CPH
DXB
DXB
CPH
Ryanair Wizz Air 1 stop
FlyNas Wizz Air 2 stop
Fra kr. 1.809,- Vælg
18. nov 25. nov
CPH
DXB
DXB
CPH
Ryanair Wizz Air 1 stop
Wizz Air LC Busre Ryanair 2 stop
Fra kr. 1.859,- Vælg
22. nov 29. nov
CPH
DXB
DXB
CPH
Wizz Air 1 stop
FlyNas Wizz Air Ryanair 2 stop
Fra kr. 1.901,- Vælg

Flybilletter til Dubai

Dubai er byen, der skal opleves. Travelmarket.dk har samlet alle de billige flybilletter til Dubai lige her i søgemaskinen. Gå med det samme på jagt efter den billet, der passer til dine ferieønsker.

Dubai er et ferieparadis uden lige. Sol, varme, luksus er de ord, der bedst beskriver voluminøse Dubai, som er et af de syv arabiske emirater. Ønsk dig hvad du vil, og du skal få det. Det er lige før, det er sådan i ørkenbyen Dubai, hvor du kan stå på ski i det kæmpemæssige shopping-center, og hvor du kan ankomme til dit hotel i helikopter. Byen byder på en spændende blanding af 1001 nats eventyr og moderne skyskrabere som f.eks. det luksuriøse hotel Burj Al Arab, der er bygget på en af Dubais mange kunstige øer. Det er ikke underligt at der bliver flere og flere der vil have fat i de billige flybilletter til Dubai.

For få år siden var Dubai ikke meget andet end en sløv ørkenstat, men da byen begyndte at satse på ejendomshandel og industri er der sket gevaldige fremskridt. Og fremskridtet vil næsten ingen ende tage. Dubai vil det hele og kan alt, undtagen at være ydmyg. Så vil du føle dig som en jetsetter, er Dubai et must!

Shopping er en uundgåelig del af turen til Dubai, men slå dig bare løs, for med de billige flybilletter, som du finder her på Travelmarket.dk, bliver budgettet ikke væltet. Alt er større i Dubai og det samme er udvalget af shopping-muligheder. Hvad med at besøge boghandlen, der meget passende hedder Book World, som har over en halv million titler eller var det noget med lidt guld? Mange rejser udelukkende til Dubai for at købe guld, som udgør en stor del af byens handel. Her er selvfølgelig et stor udvalg af de dyreste designer tøjmærker, men rækker pengepungen ikke til det, så finder du også mere overkommelige mærker som H&M og Vero Moda.

Når du besøger byen, kan du ikke undgå at lægge mærke til den tårnhøje bygning, Burj Khalifa, der er verdens højeste bygning. Med sine 800 meter rager den højt op og udsigten er imponerende og svimlende på samme tid. Har du lyst til at få et indblik i byens udvikling, kan et besøg på Dubai Museum anbefales.

Byen bugner af lækre restauranter, cafeer og natklubber, så trænger du til et lækkert måltid eller en kølende drink, finder du den her. Eller hvad med en drink på toppen af Burj Al Arab? Her kan du få en lækker margarita til 1000 kroner, men så får du til gengæld også udsigt over det meste af Dubai.

Så book dine flybilletter til Dubai nu, og så du kan begynde at planlægge de ting, du skal opleve i byen. En ting er sikkert; du får en oplevelse for livet.

Travelmarket.dk ønsker dig held og lykke med at finde dine flybilletter til Dubai!

Populære lufthavne med fly til Dubai

Andre populære lufthavne for flyrejser til Forenede Arabiske Emirater

Populære rejsemål i Mellem-østen

Find rejsen til Dubai her

Læs mere om Dubai på vores blog