Billige flybilletter til Beirut

Billige flybilletter til Beirut

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Søger du efter billige flybilletter til Beirut, kan du finde den her hos Travelmarket. Beirut bliver kaldt Mellemøstens Paris og har et funklende storbyliv, fantastisk mad, lækre strande, glimrende forretninger og museer og storslået natur. En rejse til Beirut er en rejse for livet. Rigtig god rejse.

Billige flybilletter til Beirut

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
10. maj 19. maj
CPH
BEY
BEY
CPH
Swiss 1 stop
Swiss 1 stop
Fra kr. 2.077,- Vælg
19. apr 28. apr
CPH
BEY
BEY
CPH
Pegasus Airlines 1 stop
Pegasus Airlines 1 stop
Fra kr. 2.140,- Vælg
28. apr 12. maj
CPH
BEY
BEY
CPH
Lufthansa 1 stop
Swiss 1 stop
Fra kr. 2.146,- Vælg
19. maj 31. maj
CPH
BEY
BEY
CPH
Pegasus Airlines 1 stop
Pegasus Airlines 1 stop
Fra kr. 2.148,- Vælg
19. apr 26. apr
CPH
BEY
BEY
CPH
Pegasus Airlines 1 stop
Pegasus Airlines 1 stop
Fra kr. 2.156,- Vælg
24. apr 3. maj
CPH
BEY
BEY
CPH
Pegasus Airlines 1 stop
Pegasus Airlines 1 stop
Fra kr. 2.192,- Vælg

Find en billig flybillet til Beirut

Beirut garanterer fantastisk kulturliv, spændende shopping, uovertrufne kulinariske oplevelser, levende storbykultur og åbensindet venlighed.

Beirut – Mellemøstens Paris

Beirut kaldes også ”Mellemøstens Paris”. Dette navn har byen blandt andet fået, fordi den var under fransk kontrol efter 2. verdenskrig. Og så emmer byen af fransk-inspireret skønhed, storhed og en så levende kultur, at byen har den kosmopolitiske glans og stemning, som Paris har.
Så grib chancen, køb en billig flybillet og oplev Beirut, der har rødder tilbage til oldtidens romerrige. I dag er byen en fantastisk hovedstad med åbensindede mennesker, smukke seværdigheder og spændende kultur, på trods af mange års barsk historie med borgerkrig og usikre tider. Og på grund af de hårde tider er der ikke mange turister i Beirut. Derfor er der en helt særlig autenticitet over byen, som du ikke finder i nogen anden by ved Middelhavet.

Mad i verdensklasse

Det libanesiske køkken er i særdeleshed en oplevelse, du ikke må gå glip af, når du besøger Beirut. Lækre lammekødsretter, mezze (den libanesiske udgave af tapas), fyldte grøntsager og vinblade, bulgursalaten Tabouleh og krydret kebab, for bare at nævne lidt af herlighederne. Retterne minder om maden, du kan få i andre mellemøstlige lande. Men så har den libanesiske mad alligevel sin helt egen smag, som gør den personlige, krydret (ikke stærk, men eksotisk smagfuld) og ganske enkelt pragtfuld. Libanesisk mad er mad i verdensklasse.

Det gode liv tilsat shopping og museumsbesøg

Libaneserne er om nogen livsnydere. Og hvad kan mon være bedre end at slutte sig til libaneserne og hygge sig på en af Beiruts fine caféer, spise lækker mad på gode restauranter, for til sidst at danse ud i byens spændende natteliv?
Dagen efter kan du tage på en stille dag med shopping. Du kan købe alverdens ting og sager i Beirut: modetøj (alt fra haute couture og unikke designs, til H&M og Vero Moda), sko, guldsmykker, antikviteter, kager, og i særdeleshed kunst.
Vil du gerne krydre din shoppetur med museumsbesøg, er der også god mulighed for det.
Beirut kan både byde på Libanons nationalmuseum, flere andre historiske museer, kunstmuseet Nicolas Sursock, samt et videnskabsmuseum for børn og barnlige sjæle.

Den uopdagede naturperle ved Middelhavet

Beirut ligger som sagt ved Middelhavet, og lidt udenfor byen kan du finde de smukkeste strande. Du kan dog besøge ”beachclubs” eller bo på et af hotellerne ved stranden, hvis du ikke vil udenfor Beirut.
Længere inde i landet løber den rå Libanon-bjergkæde fra nord mod syd. Her findes store, smukke floder, samt mange spændende grotter og kløfter.
Om vinteren dækkes bjergene af et tykt tæppe af hvid sne. Det er i disse bjerge, du kan finde de karismatiske, stedsegrønne libanesiske cedertræer, der er Libanons nationalsymbol, og som er afbilledet på landets flag.
Békaa-dalen er den grønne og frugtbare dal, der løber imellem Libanon-bjergene og de såkaldte Anti-Libanon-bjerge, som ligger længere mod øst. Her dyrkes grøntsager og korn, samt druer, der bruges til vinproduktion. Det er også her Libanons flotteste romerske tempelruiner findes ved byen Baalbek.
Så er du til strandferie, bjergvandring eller skisport, er Libanon lige et land for dig.

Find billige flybilletter til Beirut

Hvis du bor på Sjælland, kan finde billige flybilletter fra Kastrup til Beirut. Bor du i Jylland, er det let at flyve til Beirut fra Billund. Det kan også være en god idé at søge efter flybilletter til Beirut fra Hamburg i Tyskland, hvis du bor i Jylland.

Populære lufthavne med fly til Beirut

Populære rejsemål i Mellem-østen