Storbyferie til Beirut

Storbyferie til Beirut

Bedøm rejsemål (86 bedømmelser)
4.6

Værd at opleve i Beirut

Det er ikke for sjovt, at Beirut er kendt som Mellemøstens Paris. På en ferie i Beirut kan du nemlig opleve det bedste af begge verdener. Du kan gå på hyggelige promenader i de lokale basarer eller i de vestlige forretninger. Du kan udforske nogle af historiens vigtigste pladser om dagen og nyde krydret eksotisk mad om aftenen. Og hvilke andre steder i verden kan du stå på ski om morgenen og slikke sol på stranden om eftermiddagen?

Storbycharme i hjertet af Mellemøsten

Når man går rundt i denne hyggelige by, er det svært at mærke, at borgerkrigen har hærget her i nyere tid. Når man sidder på en af de hyggelige fortovscafeer og nyder den lækre mad, er det let at glemme, at man befinder sig i Mellemøsten. Det eneste, der bevidner om landets interessante historie, er de mange skudhuller, som stadigvæk findes på byens bygninger.

Dette betyder ikke, at du behøver at bekymre dig om noget, for libaneserne er yderst imødekommende og glade for, at der kommer besøgende til deres land. De byder dig velkommen med åbne arme og byder gerne på en lokal kop the eller en vandpibe.

Beirut er desuden kendt for sit bugnende natteliv, hvor der findes et hav af spændende og anderledes barer og natklubber.

Udforsk historiske skatte på rejser til Beirut

Beirut i sig selv har været vidne til meget igennem historien, så her kan man få flere dage til at gå med at udforske spændende historiske pladser. Eftersom Libanon er et lille land, er det også rigtig let at tage sig rundt til nogle af de mest berømte seværdigheder i landet, når man er på ferie i Beirut.

Du kan for eksempel blive tryllebundet i den antikke ruinby Baalbek eller glemme storbyens vilde liv med vandreture i de berømte cedertræsskove. Det er fra disse smukke træer, at Noah byggede sin ark, og Salomon byggede det første jødiske tempel.

Find rejsen til Beirut her

Find inspiration til Beirut her

Læs mere om Beirut på vores blog