Beirut

Storbyferie til Beirut

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Beirut – Oplev Mellemøstens Paris

Værd at opleve i Beirut

Bedøm rejsemål
4,6
(66 bedømmelser)

Storbycharme i hjertet af Mellemøsten

Når man går rundt i denne hyggelige by, er det svært at mærke, at borgerkrigen har hærget her i nyere tid. Når man sidder på en af de hyggelige fortovscafeer og nyder den lækre mad, er det let at glemme, at man befinder sig i Mellemøsten. Det eneste, der bevidner om landets interessante historie, er de mange skudhuller, som stadigvæk findes på byens bygninger.

Dette betyder ikke, at du behøver at bekymre dig om noget, for libaneserne er yderst imødekommende og glade for, at der kommer besøgende til deres land. De byder dig velkommen med åbne arme og byder gerne på en lokal kop the eller en vandpibe.

Beirut er desuden kendt for sit bugnende natteliv, hvor der findes et hav af spændende og anderledes barer og natklubber.

Udforsk historiske skatte på rejser til Beirut

Beirut i sig selv har været vidne til meget igennem historien, så her kan man få flere dage til at gå med at udforske spændende historiske pladser. Eftersom Libanon er et lille land, er det også rigtig let at tage sig rundt til nogle af de mest berømte seværdigheder i landet, når man er på ferie i Beirut.

Du kan for eksempel blive tryllebundet i den antikke ruinby Baalbek eller glemme storbyens vilde liv med vandreture i de berømte cedertræsskove. Det er fra disse smukke træer, at Noah byggede sin ark, og Salomon byggede det første jødiske tempel.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.