Indløs billig flybillet til hovedstaden i Iran – Tehran

Billige flybilletter til Tehran

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Tehran

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Indløs billig flybillet til hovedstaden i Iran – Tehran

Besøg Irans hovedstad Tehran, som er en kosmopolitisk by at opleve. Storbyen byder på spændende seværdigheder såsom slotte, museer, bazarer, restauranter og venlige mennesker.

Udover at byen er fyldt med venlige mennesker, som ikke er så vant til turister, er byen desuden en vigtig del af landets industri. Således produceres der både elektronik, cement og biler. Der dyrker desuden en del sukker i området. Byen er også et førende center inden for salg af tæpper og møbler.

Man kan opleve den kosmopolitiske by ved at starte ud med at købe en billig flybillet!

Iran og Tehran

Iran er ved at blive et mere populært rejseland nu end tidligere. Det er 1001-nats eventyr, når det er bedst! Tehran har cirka tolv millioner indbyggere. Byen ligger i den nordlige del af Iran, ca. 1.000 meter over havets overflade. Omkring 120 km nord for byen ligger verdens største sø – Det Kaspiske Hav.

Det tørre klima i Iran gør, at Tehran er et behageligt sted at opholde sig. Vandet løbet ned fra bjergene og det milde klima gør, at der er rigtig mange blomster i parker og haver hele året.

Tehrans Nationale Tæppemuseum

Persiske tæpper er den mest almindelige betegnelse for tæpper fra Iran. Tæppeproduktion begyndte i 1500 – og 1600-tallet og i dag er tæpper fra Iran almindeligt kendt verden over. Da tæpper fra Iran er en vigtig eksportvare, er der naturligvis også tilknyttet et museum til disse tæpper. Tæppemuseet er en nyere bygning i moderne stil og museet udstiller tæpper fra alle egne af Iran.

Grand Bazar ligger i det sydlige Tehran og nær Golestan Paladset. Grand Bazar har over 10 kilometer gange og en gåtur er næsten som en rejse gennem 1001-nats eventyr. Der bliver solgt traditionelle varer som f.eks. tæpper, ure, smykker, fødevarer, beklædning osv. Til bazaren hører også flere moskeer og restauranter til.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.