Oplyst plads ved skumringstid, med springvand og monumentale bygninger.

Billige flybilletter til Isfahan

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Isfahan

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
17. jun 6. jul
CPH
IFN
IFN
CPH
Emirates 1 stop
Emirates 1 stop
Fra kr. 5.093,- Vælg
6. jul 21. jul
CPH
IFN
IFN
CPH
Turkish Airlines 1 stop
Turkish Airlines 1 stop
Fra kr. 6.214,- Vælg

Oplev smukke Isfahan

Isfahan er en af mange gode grunde til at besøge Iran. Byen er beliggende i den centrale del af landet og er hovedstaden i regionen Esfahan. På grund af byens arkitektoniske sammensætning af håndmalede flisebeklædninger på bygninger, store pladser og historiske bygninger findes der mange oplevelser for den kultur og historieinteresserede rejsende.

Klimaet er godt året rundt, med lange, varme somre og meget milde vintre. Isfahan kan besøges det meste af året og er godt sted at tage hen, når den danske vinter presser på. Med billige flybilletter til denne smukke by, kan man som rejsende få et indblik i den skønne mellemøstlige kultur.

Historie og kultur i Isfahan
Isfahan rummer mange smukke steder. Den store plads, Naqsh-e Jahan Square, er den næststørste i verden og byens mest populære seværdighed. UNESCO har også placeret Naqsh-e Jahan på sin liste over verdensarven. På weekendens aftener tager den lokale befolkning aftensmåltidet med ned på denne plads og nyder det i de historiske omgivelser.

Chaharbagh boulevarden står oprindeligt som den gjorde i 1596, hvilket gør den til den mest historiske gade i hele mellemøsten. Ali Qapu, det royale palads, stammer fra det tidlige 17. århundrede og er et gigantisk bygningsværk som også findes på UNESCOs liste over verdensarven. Over floden Zayanderud finder man byens gamle, smukke broer.

Moskeer fra mange århundreder findes overalt i byen, lige så vel som parker, pladser og torve fylder gaderne.. Udover sine mange historiske landemærker bugner byen af hyggelige te-huse, fantastiske restauranter og vandpibebarer. Isfahan er et helt unikt indblik i den smukke og inspirerende mellemøstlige kultur

Prisniveauet i byen er generelt lavt, men der findes også dyre, meget luksuriøse hoteller i den centrale del af byen. Med sin generelt venlige befolkning er Isfahan også værd at besøge for vestlige turister.

Køb dine billige flybilletter til den smukke by Isfahan.

Andre populære lufthavne for flyrejser til Iran

Populære rejsemål i Mellem-østen