Find en billig flybillet til Libanon

Billige flybilletter til Libanon

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Hos Travelmarket kan du finde billige flybilletter til Libanon. Libanon er om noget en overset perle, der med sin venlige og gæstfrie befolkning byder dig varmt velkommen. Stemningen er forrygende i Libanon, og det samme er maden, kulturen og seværdighederne. Hav en skøn rejse til Libanon.

Billige flyrejser til Libanon

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Find en billig flybillet til Libanon

Er du til strandferie, storbyliv eller skisport, er Libanon lige et land for dig. Oplev Beiruts fantastiske stemning, den udsøgte, lokale mad, de livsnydende libanesere og et utal af seværdigheder. Libanon er et fantastisk land at besøge.

Fantastiske Libanon og den brogede fortid

Libanon og den libanesiske befolkning har rødder i både Europas og Mellemøstens kulturer, hvorfor man som feriegæst oplever en helt fantastisk blanding af traditioner og det moderne liv i landet. Kristne og muslimer lever side om side, og libaneserne er meget sofistikerede og kulturelt bevidste mennesker. Du bliver taget imod med åbne arme, når du kommer som feriegæst til Libanon, og der er da ikke noget så afslappende, som at nyde en kop te på en af de mange caféer i Beirut, med udsigt over Middelhavet, med lidt lokale lækkerier på tallerknen, og med de lokales hyggesnakken omkring dig. Så bliver det ikke meget bedre.

De mange års krig i området kan stadig mærkes, når du er i Libanon, og desværre kommer libaneserne ofte i klemme, når der opstår uroligheder i nabolandene. Libanon er ved at komme på fode igen efter de svære krigsår, og blandet andet er infrastrukturen i landet blevet moderniseret, men som feriegæst er der steder i landet, du ikke skal rejse til.

Beirut - Middelhavets uopdagede perle

Heldigvis er Beirut et fredeligt sted at tage til, og en ferierejse i Beirut er en kæmpe oplevelse. Byen bliver kaldet ”Mellemøstens Paris”, og det tilnavn skyldes blandt andet den helt særlige stemning af kosmopolitisk storbykultur, som Beirut har, og også byens skønhed og den livsnydende befolkning tilskynder til Paris-sammenligningen. Byen var under fransk kontrol efter 2. verdenskrig, og Beirut har nok mindet dem om deres hjemlands hovedstad. Beirut ligger, som nævnt ovenfor, ved Middelhavet, og man må sige, at byen er en sand uopdaget havperle. Her er uovertrufne restauranter og caféer, hvor du kan spise den lækreste, lokale mad, og efter en god middag kan du danse natten lang på en af byens moderne og populære diskoteker.
Her er glimrende museer for både børn og voksne, og her er et forrygende forretningsmiljø, hvor du både kan købe dyrt modetøj og mere prisvenlige mærker, du kan købe kunst, antikviteter og smukke guldsmykker. Og så har libaneserne en sød tand, så du har også rig mulighed for at finde flere udsøgte kageforretninger og – caféer.
Er du til strand og badeferie, kan du besøge strand-klubber, hvor du kan bade og nyde livet, eller du kan tage lidt udenfor Beirut, hvor der langs kysten er pragtfulde strande.

Libanons smukke natur

Libanon bliver opdelt af den spektakulære Libanon-bjergkæde, der rejser sig inde i landet fra nord mod syd. Det er et utroligt smukt område, hvor du kan finde spændende bjerggrotter, store, dramatiske kløfter, samt smukke, brusende floder. I vintermånederne ligger her meget sne, hvorfor Libanon er et yndet skisports-feriemål i området.
I Libanon-bjergene vokser de store libanesiske cedertræer, der landets nationalsymbol, og som blandt andet kan ses på Libanons flag.
I Békaa-dalen, der ligger på den østlige side af Libanon-bjergene, er meget frugtbar. Her bliver der dyrket vin, forskellige grøntsager og korn. De gamle, smukke, romerske tempelruiner Baalbek ligger i dette område.

Som feriegæst i Libanon er det en god idé, at du holder dig orienteret om den politiske situation i landet, før du tager af sted. Hav en skøn ferierejse til Libanon.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Libanon:
København til Beirut
8. november til 15. november fra kr. 1.321,-

Bedøm rejsemål
4,6
(165 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Libanon

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.