Billede af Dubai med høje skyskrabere ved en kunstig sø omgivet af palmetræer under en klar blå himmel.

Rejser til Dubai

Overvejer du en rejse til en by, der byder på lidt mere end de fleste, så tjek priser på rejser til Dubai. Rejser fås ofte til overkommelige penge, og en ferie i Dubai er aldrig kedelig.

Billige rejser til Dubai

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Dubai

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

Hotel ibis Dubai Al Barsha
Hotel ibis Dubai Al Barsha Standard
21. aug fra København 7 nætter
4.695,- Vælg
Golden Tulip Deira
Golden Tulip Deira Premium
21. aug fra København 7 nætter
4.735,- Vælg
Millennium Plaza Downtown Hotel
Millennium Plaza Downtown Hotel Deluxe
21. aug fra København 7 nætter
4.785,- Vælg
Aravi Hotel
Aravi Hotel Premium King
20. aug fra København 7 nætter
4.785,- Vælg
Citymax Hotel Bur Dubai
Citymax Hotel Bur Dubai Standard
14. aug fra København 7 nætter
4.785,- Vælg
Premier Inn Dubai Al Jaddaf
Premier Inn Dubai Al Jaddaf Dobbeltværelse Queen
14. aug fra København 7 nætter
4.795,- Vælg
Delmon Boutique Hotel
Delmon Boutique Hotel Dobbeltværelse
11. aug fra København 9 nætter
4.988,- Vælg
Delmon Boutique Hotel
Delmon Boutique Hotel Dobbeltværelse
2. sep fra Billund 7 nætter
5.082,- Vælg
Al Khoory Hotel Apartments Al Barsha
Al Khoory Hotel Apartments Al Barsha Standard Studio
22. aug fra København 7 nætter
5.135,- Vælg
Hampton by Hilton Dubai Al Seef
Hampton by Hilton Dubai Al Seef Dobbeltværelse King
22. aug fra København 7 nætter
5.155,- Vælg
Occidental Al Jaddaf
Occidental Al Jaddaf Deluxe
21. aug fra København 7 nætter
5.165,- Vælg
ibis Dubai Al Barsha
ibis Dubai Al Barsha Værelse - adskilte senge
17. jun fra Billund 7 nætter
5.244,- Vælg
Premier Inn Dubai Investments Park
Premier Inn Dubai Investments Park Dobbeltværelse Queen
9. sep fra København 9 nætter
5.245,- Vælg
Signature Hotel Al Barsha
Signature Hotel Al Barsha Superior-værelse - kingsize-seng
17. jun fra Billund 7 nætter
5.295,- Vælg
Signature Hotel Al Barsha
Signature Hotel Al Barsha Superior dobbeltværelse
11. aug fra København 9 nætter
5.338,- Vælg
Arabian Park Hotel
Arabian Park Hotel Dobbeltværelse King
18. aug fra København 7 nætter
5.415,- Vælg
Hotel ibis Dubai Mall of the Emirates
Hotel ibis Dubai Mall of the Emirates Standard
14. sep fra København 7 nætter
5.415,- Vælg
Landmark Summit Hotel
Landmark Summit Hotel Deluxe Twin (adskilte senge)
2. sep fra København 7 nætter
5.425,- Vælg
Crowne Plaza Dubai Deira Hotel
Crowne Plaza Dubai Deira Hotel Deluxe Twin (adskilte senge)
5. sep fra København 7 nætter
5.445,- Vælg
ibis Styles Dragon Mart Dubai Hotel
ibis Styles Dragon Mart Dubai Hotel Standard
17. aug fra København 7 nætter
5.445,- Vælg
Bedøm rejsemål (117 bedømmelser)
4.4

Dubai er eksklusivitet, luksus og penge

Eksklusivitet. Luksus. Penge. Tre kendetegn for Dubai, et af de syv emirater i de Forenede Arabiske Emirater. Dubai er blevet et af de mest eksplosivt voksende og velhavende samfund i løbet af de seneste årtier, og i dag er det hjemsted for mange meget velhavende mennesker og virksomheder, hvilket du allerede vil opleve, når har købt en af de billige charterrejser til Dubai og træder ud af lufthavnen. Dyre biler moser rundt i gaderne, og lyden af flotte sko med hårde hæle indikerer, at det er de færreste, der stiller sig tilfreds med at gennemsnitlige ud.

En af verdens højeste bygninger, Burj Khalifa, som med sine 828 meter rager godt op over de andre tage i Dubai, viser, at umuligt er et sjældent brugt ord her. Sådan er det nærmest også for mulighederne for din ferie i Dubai. Der er nemlig masser at lave.

Tag på en eksklusiv ferie i Dubai

Selv om Dubai egentlig er en ørkenby, så er der et udvalg af aktiviteter, som kombineret ikke findes så mange andre steder. Der er lækre hoteller, strand og vand. Der er eksklusive shoppingmuligheder og du kan også komme på ørkensafari. Sidstnævnte foregår sådan, at man kan leje en tur i ørkenracer med en erfaren kører, som tager dig med på noget, der minder om et rigtigt race i sandet. For enden af racet kan du lade pulsen nå et normalt niveau igen til en middag med blød musik i ørkenen, hvor du har solnedgangen at kigge på imens.

Dubai ligger ikke mange flytimer fra Europa, og samtidig er der heller ikke langt til de østlige lande, så på den måde ligger Dubai i en region, hvor mange fra de to kontinenter tager til. Der er masser af forskellige mennesker og nationaliteter her, og det er en fornøjelse at være en del af. Så tjek de billige charterrejser til Dubai ud nu.

Kombinér et ophold i ørkenen med ferie ved stranden.

Du kan bo på et femstjernet hotel tæt nær Burj Khalifa en af verdens højeste bygninger nær Downtown Dubai. Der er ikke langt fra Burj Khalifa til The Palm. Palm Jumeirah er en menneskeskabt øhav i Dubai, i De Forenede Arabiske Emirater, oprettet ved hjælp af landgenvinding. Palm Jumeirah, eller The Palm som øen også kaldet er et symbolet på det nybyggeri, som man ser overalt på sin rejse til Dubai.

Jumeirah Beach, Dubai, Forenede Arabiske Emirater er Dubai helt egen badeby men masser af strande omkranset af palmer, butikker og promenader. Jumeirah Beach er luksushoteller, forkælelse og gastronomi

Rejser til Dubai/Forenede Arabiske Emirater I Dubai findes alt man kan drømme om men ingen rejse til Dubai vil være komplet uden en ørkensafari.

I fredelige og smukke emirat Ras Al Khaimah er ca. 1 times kørsel nord for Dubai. Ca. en times kørsel syd fra Dubai ligger emiratet Abu Dhabi, som byder på storslået arkitektur, storbyliv og det smukke og det modernistiske kunstmuseum Louvre Abu Dhabi. Abu Dhabi er en glitrende storby med masser af muligheder for shopping, udeliv og Lækre hoteller. Seværdigheder og shopping der er meget at foretage sig på en rejse til Dubai for dem, der vil opleve mere end strandene.

Du kan rejse til Dubai på miniferie over en weekend eller en uge. Du kan rejse til Dubai fra følgende lufthavne: Billund , København, Aalborg og Aarhus.

Hvis du vil på shoppingtur, så er Dubai det rette sted for dig. Det bedste tidspunkt at købe ind er under Dubai Shopping Festival, som finder sted i

finder sted hvert år i januar og februar. Hvis du vil opleve mere af den arabiske kultur, så er foråret det perfekte tidspunkt at besøge, da det er der, Dubai fejrer sin nationaldag.

For dem, der ønsker at kombinere en badeferie med noget action, er oktober den ideelle tid at besøge. Det er nemlig den tid, hvor verdens rigeste hestevæddeløb, Dubai World Cup, finder sted på Meydan Racecourse. Hvis du vil feste, er nytårsaften det rette tidspunkt at være i Dubai. Byen fejrer i med stil med spektakulære fyrværkerishows og fester, der varer hele natten.

Uanset hvornår du beslutter dig for at besøge Dubai, vil du få en ferie for livet. Så tjek de billige charterrejser til Dubai ud nu!

Hvilke seværdigheder er der i Dubai?

Dubai City Centre ligger i Dubai Centrum og er en af de mest populære shoppingdestinationer i Dubai. I centret er der over 250 butikker, herunder nogle af de største mærker i verden. Indkøbscentret har også et bredt udvalg af restauranter og underholdningsmuligheder, hvilket gør det til det perfekte sted at tilbringe en dag med familien.

Indkøbscentret ligger i hjertet af Dubai, hvilket gør det nemt at komme til fra alle steder i byen. Det ligger også tæt på flere andre populære turistmål, herunder Burj Khalifa og Dubai Mall. Dubai Mall er verdens største indkøbscenter med over 1.200 butikker og et bredt udvalg af underholdningsmuligheder. Det er også hjemsted for Dubai Aquarium og Underwater Zoo, som har en af verdens største samlinger af havdyr.

I nærheden finder du Burj Khalifa, verdens største bygning i verden. Fra toppen af denne 828 meter høje bygning har du en enestående udsigt over Dubai.

Burj Khalifa er en skyskraber i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater. Med sine 828 meter er den verdens højeste bygning. Byggeriet af tårnet begyndte i 2004 og blev afsluttet i 2010. Bygningen blev officielt indviet af Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, herskeren af Dubai.

Burj Khalifa er blevet et ikonisk symbol for Dubai og er et af de mest populære turistmål i byen. Tårnet er blevet vist i film, musikvideoer og tv-shows. Det er også blevet brugt til forskellige andre kommercielle formål, f.eks. til reklamer og som sted for arrangementer.

Hvis du er på udkig efter noget lidt mere kulturelt, kan du besøge Jumeirah-moskeen. Denne smukke bygning er en af de få moskéer i De Forenede Arabiske Emirater, som ikke-muslimer har adgang til.

Hvis du vil have et adrenalinkick, kan du prøve faldskærmsudspring eller indendørs skiløb i Ski Dubai Snow Park.

Og selvfølgelig er ingen rejse til Dubai komplet uden en ørkensafari. Du kan tage på en 4×4-safari, ride på en kamel eller endda prøve at sandboarde i ørkenklitterne.

Dubai Marina er et område i Dubai, hvor der ligger luksuslejligheder, hoteller, restauranter og butikker. Bydelen blev bygget i begyndelsen af 2000’erne og er nu et af de mest populære turistmål i Dubai.

Dubai Marina har en promenade, som er hjemsted for nogle af byens bedste restauranter og barer. Der er også flere indkøbscentre i bydelen, herunder Dubai Marina Mall og Mall of Emirates. Distriktet er også hjemsted for verdens højeste boligbygning, Princess Tower.

Jumeirah Beach er en af de smukkeste og mest afsondrede strande i Dubai. Det hvide sand og det klare vand er en perfekt baggrund for en dag med afslapning. Stranden er også hjemsted for nogle af byens bedste luksushoteller, hvilket gør den til det perfekte sted at tilbringe en ferie.

Den gamle bydel i Dubai er et historisk område i byen, som er hjemsted for nogle af de mest interessante turistattraktioner i Dubai. Bydelen ligger i hjertet af byen og er let tilgængelig fra alle steder i Dubai.

Nogle af de seværdigheder, der skal ses i den gamle bydel, er Grand Mosque, Gold Souk og Spice Souk. Grand Mosque er en imponerende bygning, der kan rumme over 20.000 tilbedere. Moskeen er åben for ikke-muslimer til guidede ture.

Guldsouken er et af de største guldmarkeder i verden og er et must for alle, der er interesseret i smykker. Markedet ligger i Deira, et af de ældste kvarterer i Dubai. Kryddersouk er et andet vartegn i Deira og er hjemsted for hundredvis af boder, der sælger krydderier, urter og andre kulinariske ingredienser fra hele verden.

Hvad end du er du leder efter, så finder du det i Dubai. Så tjek de billige flybilletter til Dubai nu!

De bedste retter i Dubai

Hvis du er en foodie, vil du være i himlen i Dubai. Byen er en smeltedigel af kulturer, og du kan finde retter fra hele verden. Her er nogle af de bedste retter i Dubai, som du skal prøve:

1. Kylling shawarma – Denne ret er et must-try i Dubai. Den er lavet af kylling, der marineres i krydderier og yoghurt og derefter steges på spyd. Kyllingen er derefter strimlet og serveres i pitabrød med grøntsager og sauce.

2. Falafel – Det er stegte kugler lavet af malede kikærter eller fava-bønner og serveres normalt som en snack eller forret. De serveres ofte med tahini sauce eller hummus.

3. Hummus – Hummus er en populær ret i som er lavet af kikærter, tahin, olivenolie, citronsaft og hvidløg. Den spises normalt sammen med pitabrød eller som dip til grøntsager. Hummus har et højt indhold af protein og fibre og er et sundt alternativ til mayonnaise eller andre dips.

4. Labneh – Er en populær mellemøstlig dip eller smørelse lavet af siet yoghurt. Det har et højt indhold af protein og calcium og er et sundt alternativ til mayonnaise eller andre dip. Labneh serveres med pitabrød eller som dip til grøntsager.

5. Manakish er et fladbrød, der normalt er dækket af za’atar, en krydderiblanding af timian, oregano, sumak og sesamfrø. Det kan også være toppet med ost, kød eller grøntsager. Manakish er en sund og mættende snack, der er perfekt til morgenmad eller frokost.

6. Tabbouleh er en salat, der består af bulgurhvede, tomater, agurker, persille og mynte. Den har et højt indhold af protein og fibre og er et sundt alternativ til andre salater. Tabbouleh serveres koldt eller ved stuetemperatur og er perfekt til picnic eller grillfester.

7. Fattoush er en populær salat, der er lavet med pitabrød, tomater, agurker, persille og mynte. Den har et højt indhold af protein og fibre og er et sundt alternativ til andre salater.

8.Falafel er en populær mellemøstlig ret, der er lavet af kikærter, løg, hvidløg, mel og krydderier. Den serveres normalt som en frikadelle eller en kugle med salat og tahinisauce. Falafel har et højt indhold af protein og fibre og er et sundt alternativ til kødbaserede retter.

9. Shish Tawook en ret der serveres i hele Mellemøsten, der er lavet af kylling. Den marineres i yoghurt, hvidløg og krydderier og grilles eller grilles derefter. Shish tawook er en sund, lækker og nem ret at tilberede, som er perfekt til enhver lejlighed.

10. Shawarma. Hvis du er på udkig efter et hurtigt og nemt måltid, er shawarma det perfekte valg. Sandwichen kan laves i forvejen og opbevares i køleskabet i op til en uge. Shawarma er også et godt valg til fester og sammenkomster. Shawarma er en ret, der er lavet af tyndt skåret kød, der er stegt på et spyd. Kødet lægges derefter i et pitabrød med grøntsager og saucer. Shawarma er et lækkert og sundt måltid, som kan nydes når som helst.

11. Umm Ali en populær dessert i Dubai, som er lavet af brød, mælk, sukker, smør og rosiner. Den serveres normalt kold eller ved stuetemperatur. Umm Ali er en lækker og nem dessert.

12. Kunafa er en populær dessert i Dubai, som er lavet af nudelagtig wienerbrød fyldt med ost og fløde. Den serveres normalt kold eller ved stuetemperatur.

Hvor når er det bedst at rejse til Dubai

Der findes ikke ét endegyldigt svar på dette spørgsmål. Forskellige mennesker kan have forskellige holdninger, afhængigt af hvad de søger i en ferie. Nogle af de faktorer, der skal tages i betragtning, er vejret, rejse- og overnatningsomkostningerne og mulighederne for at lave noget.

Generelt set er det bedste tidspunkt at rejse til Dubai i vintermånederne. Det skyldes, at vejret er køligere og mere behageligt end om sommeren. Gennemsnitstemperaturen i Dubai i december og januar er omkring 25 grader celsius, hvilket er langt mere behageligt end den 40 graders varme, som man kan opleve i august.

Rejse- og overnatningspriserne har også en tendens til at være billigere i vintermånederne. Det skyldes, at der er færre turister, der besøger Dubai på denne tid af året. Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, kan det være værd at overveje at rejse til Dubai i disse måneder.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Dubai

Hvad koster rejser til Dubai?

Rejser og flybilletter til Dubai er billigere, end mange tror. Ofte kan man få fly og hotel fra mindre end kr. 3.000. Seneste pristjek fandt en rejse til 4.695,-

Hvilke rejseselskaber har rejser til Dubai?

Flere forskellige rejsebureauer har rejser til Dubai. Blandt andet Spies, TUI, Apollo, Atlantis Rejser og flere andre.

Er Dubai et populært rejsemål?

Ja, Dubai er et populært rejsemål. Travelmarkets brugere bedømmer Dubai til 4,4 på en skala, der går fra 1 til 5.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Dubai?

Du kan rejse til Dubai fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Dubai | Charterresor till Dubai

Andre rejsemål til Øvrige Forenede Arabiske Emirater

Charterbureauer med charterrejser til Dubai

  • Billige charterrejser med Apollo
  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX