Rejser til Dubai

Rejser til Dubai

Billige rejser til Dubai

Dubai er eksklusivitet, luksus og penge

Bedøm rejsemål
4,2
(82 bedømmelser)
Eksklusivitet. Luksus. Penge. Tre kendetegn for Dubai, et af de syv emirater i de Forenede Arabiske Emirater. Dubai er blevet et af de mest eksplosivt voksende og velhavende samfund i løbet af de seneste årtier, og i dag er det hjemsted for mange meget velhavende mennesker og virksomheder, hvilket du allerede vil opleve, når har købt en af de billige charterrejser til Dubai og træder ud af lufthavnen. Dyre biler moser rundt i gaderne, og lyden af flotte sko med hårde hæle indikerer, at det er de færreste, der stiller sig tilfreds med at gennemsnitlige ud.

En af verdens højeste bygninger, Burj Khalifa, som med sine 828 meter rager godt op over de andre tage i Dubai, viser, at umuligt er et sjældent brugt ord her. Sådan er det nærmest også for mulighederne for din ferie i Dubai. Der er nemlig masser at lave.

Tag på en eksklusiv ferie i Dubai

Selv om Dubai egentlig er en ørkenby, så er der et udvalg af aktiviteter, som kombineret ikke findes så mange andre steder. Der er lækre hoteller, strand og vand. Der er eksklusive shoppingmuligheder og du kan også komme på ørkensafari. Sidstnævnte foregår sådan, at man kan leje en tur i ørkenracer med en erfaren kører, som tager dig med på noget, der minder om et rigtigt race i sandet. For enden af racet kan du lade pulsen nå et normalt niveau igen til en middag med blød musik i ørkenen, hvor du har solnedgangen at kigge på imens.

Dubai ligger ikke mange flytimer fra Europa, og samtidig er der heller ikke langt til de østlige lande, så på den måde ligger Dubai i en region, hvor mange fra de to kontinenter tager til. Der er masser af forskellige mennesker og nationaliteter her, og det er en fornøjelse at være en del af. Så tjek de billige charterrejser ud nu.

Charterrejser til rejsemål i Forenede Arabiske Emirater

Hvad koster rejser til Dubai?

Rejser og flybilletter til Dubai er billigere, end mange tror. Ofte kan man få fly og hotel fra mindre end kr. 3.000. Tjek aktuelle priser her.

Hvilke rejseselskaber har rejser til Dubai?

Flere forskellige rejsebureauer har rejser til Dubai. Blandt andet Spies, TUI, Apollo, Atlantis Rejser og flere andre. Her kan du sammenligne priser fra alle rejsebureauer.

Er Dubai et populært rejsemål?

Ja, Dubai er et populært rejsemål. Travelmarkets brugere bedømmer Dubai til 4,2 på en skala, der går fra 1 til 5. Bedøm selv Dubai her.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Dubai?

Du kan rejse til Dubai fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Charterbureauer med charterrejser til Dubai

Billige charterrejser med Apollo
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.