Rejser til Ras Al Khaimah

Rejser til Ras Al Khaimah

Er du på udkig efter et rejsemål, der byder på en ustresset hverdag omringet af pragtfulde strande med hvidt sand og massevis af palmer? Så er Ras Al Khaimah, der er beliggende i Den Persiske Bugt, et perfekt valg.
Byen er rig på shoppingmuligheder, og destinationen ligger intet mindre end en time væk fra den velkendte metropol Dubai.

Bedøm rejsemål
4,9
(8 bedømmelser)

Værd at opleve i Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah er bedst kendt for sine store bjergtoppe, svajende palmer og historiske attraktioner. Der er mange grunde til at holde ferie i denne skønne perle.
Du kan blandt andet opleve følgende i Ras Al Khaimah:
  • Vandet omkring kysten byder på dykning i topklasse, og på havbunden vil du finde skibsvrag og koraller, der tillokker fisk i alverdens farver.
  • Er du interesseret i historie og kultur, så kan du besøge emiratens ældste moské, historisk museum eller Dhayah Fort.
  • Besøg et af de mange storslåede markeder og velassorterede basarer, hvor du kan opleve ægte arabisk basarstemning. Der er mulighed for at købe alt lige fra gul og krydderier til souvenirs og tøj.
  • Ønsker du en aktiv ferie, så byder destinationen på rideture i ørkenen, ørkensafari, klatring i bjergene eller gokart.
  • Du finder et væld af temaparker i Ras Al Khaimah, herunder den enorme temapark Ice Land Water Park. En temapark vil uden tvivl være et hit for store såvel som små.

Rejser til Ras Al Khaimah – emiratet med en skøn natur og historie

I Ras Al Khaimah har du mulighed for at smage på de mange lokale specialiteter i en af byens utallige restauranter.
Ras Al Khaimah er et unikt og særegent emirat, men uden tvivl et emirat der byder på eventyr af alle slags. Her hos Travelmarket.dk har du mulighed for at finde pakkerejser samt fly og hotel til Ras Al Khaimah.

Charterrejser til rejsemål i Forenede Arabiske Emirater

Charterbureauer med charterrejser til Ras Al Khaimah

Billige charterrejser med Apollo
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.