Udendørs swimmingpool med liggestole foran en skyline med højhuse.

All Inclusive rejser til Forenede Arabiske Emirater

Billige All Inclusive rejser til Forenede Arabiske Emirater

Fra København

Fra Billund

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Forenede Arabiske Emirater

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

Rixos Bab Al Bahr Hotel
Rixos Bab Al Bahr Hotel Deluxe med haveudsigt
Ras Al Khaimah 10. jul fra København 7 nætter
All Inclusive
12.835,- Vælg
Rixos Bab Al Bahr Hotel
Rixos Bab Al Bahr Hotel Deluxe King med haveudsigt
Ras Al Khaimah 22. jul fra Billund 9 nætter
All Inclusive
16.345,- Vælg
Rixos Premium Saadiyat Island
Rixos Premium Saadiyat Island Deluxe Twin (adskilte senge) med haveudsigt
Abu Dhabi 22. jul fra København 7 nætter
All Inclusive
17.385,- Vælg
Bedøm rejsemål (34 bedømmelser)
4.4

Emiraterne er all inclusive luksus til de forvænte

NYD LIVET: De syv Forenede Arabiske Emirater er Arabien på den mest lokkende, fascinerende og luksuriøse måde, man kan forestille sig. All inclusive rejser til De Forenede Emirater er rejser til en fortryllet verden. Men det er ikke dyrt – prisniveauet i Emiraterne er lavt i forhold til vores del af verden.

Føderationen De Forenede Arabiske Emirater, eller bare Emiraterne, er syv små emirater på Den Arabiske Halvø. De ligger helt ud til den Persiske Golf.
Emiraternes hovedstad Abu Dhabi er også hovedstad i emiratet Abu Dhabi. Abu Dhabi er faktisk det største af emiraterne, der består af Sharjah, Umm Al Quwain, Fujairah, Ras Al Khaimah, Dubai og Ajman.

Dubai
Ikke alle af De Arabisk Emirater er dog lige kendte, men Dubai kender de fleste vist og ikke mindst verdens højeste tårn Burj Khalifa, der går 828 meter op mod himlen.
Det er i Dubai, at man finder det 7-stjernede hotel i Burj Al-Arab, de kunstige øer Palm Islands og den største naturlige blomsterhave, Miracle Garden.
Klimaet i Emiraterne

De Arabiske Emirater har varme og sol, når vi har vinter, og der er varmt og fugtigt i sommermånederne. En typisk vinterdag er på 26 graders varme. Somrene er varme med temperaturer helt op i midten af 40’erne.

Der kommer ikke meget regn i Emiraterne, men i de fleste år regner det dog i vintermånederne – for det meste i februar eller marts.

Emiraterne er nogle tørre småstater, men har man penge, så kan man få vand. Det er sket i Emiraterne med store afsaltningsprojekter, hvor havvand bliver forvandlet til liv til parker og grønne områder.

Strand og vand
Emiraterne har noget af verdens dejligste badevand. Strandene er rene og smukke, og der er lange – nærmest uendelige strækninger med det smukkeste hvide sand. Det azurblå hav giver et flot modspil, og det varme vand gør oplevelsen endnu bedre.

Man skal dog huske, at man er i et område, hvor det betaler sig at være tækkeligt klædt.

Er man til vandlege, så er der vidunderlige oplevelser i vente, hvis man dykker eller snorkler. Det er det hele værd.

Snorkling og dykning giver storslåede oplevelser, som feriegæster ikke bør undlade at forsøge sig med, når turen går til Emiraterne.

Luksus og glittter
Hvis man hører til dem, der blander ferie og shopping, så er de Emiraterne det helt rigtige sted at tage hen. De supermoderne og meget smukke indkøbscentre er blandt de bedste i verden.

Her finder man kun luksus – ikke noget, der ligner. De Forenede Emirater er rige oliestater, og penge er til for at blive brugt. Tøj, sko, diamanter, guld og ure kan langes over disken i et ruf.

Verdens suverænt største shoppingcenter Dubai Mall er et besøg værd, hvis man kan lide at bruge penge. Her er over 1200 butikker, og der er nok til alle.

Byer, ski og øde egne
All inclusive rejser til De Forenede Emirater er lette at finde her på Travelmarket.dk, og oplevelserne er store, når man er taget af sted.

Man kan for eksempel tage ud til de store ørkenområder og opleve at være “Lawrence of Arabia” for en dag. Turene ud i ørkenen går over klitter, og man prøver naturligvis at ride på kamel.

Man kan se de sensuelle mavedanserinder danse deres forførende danse og spise god traditionel arabisk mad.
Som total-kontrast til ørkenens varme og det arabiske image, har Dubai lavet Ski Dubai, der åbnede i 2005. Skibakken ligger i Mall of the Emirates og er verdens tredjestørste indendørs skiløjpe.

Når man overvejer at tage på all inclusive rejser til Emiraterne, så har man en forventning, der altid bliver mere end opfyldt. Emiraterne er i sandhed det eventyrlige Arabien.

Afbudsrejser All Inclusive

All inclusive ferie i Forenede Arabiske Emirater

Afrejselufthavne til Forenede Arabiske Emirater