Afbudsrejser til Dubai

Afbudsrejser til Dubai

Du kan finde den billigste afbudsrejse til Dubai her hos Travelmarket. Det moderne og levende Dubai er en feriedestination i verdensklasse. Oplev de gamle basarer, de nye, storslåede bygninger, den orientalske stemning, de lækre strande og den venlige lokalbefolkning. Hav en dejlig rejse til Dubai.

Billige afbudsrejser til Dubai

Fra København

Fra Billund

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Bedøm rejsemål (196 bedømmelser)
4.6

Find en billig afbudsrejse til Dubai

Dubai er solrig, varm og eventyrligt spændende, og gæstfriheden er enorm. Med en afbudsrejse til Dubai får du en helt fantastisk oplevelse for livet.

Dubai by – en topmoderne metropol

Dubai by er intet mindre end imponerende med sin stemning af glitter og glamour, og sine verdenskendte højhuse af glas og stål, det ene mere storslået og moderne end det næste. Som dansker bliver du meget imponeret over byens bygninger, af varmen og luftfugtigheden, af de traditionelt klædte forretningsmænd med lange dragter og tørklæder om hovedet, og ikke mindst af at du alle steder bliver taget imod, som om du var en kendt VIP-gæst.
Det er utroligt let for dig at komme rundt i Dubai by, da her er en yderst moderne metro. Så tag et smut ind til midtbyen, besøg byens fine museum, find en hyggelig café, gå på shopping, eller tag ud på havnen og oplev den dejlige stemning og se de store, flotte både, der ligger til her.
I Dubai by finder du også et hav af moderne barer, utallige restauranter, hvor du kan få alverdens slags madretter, samt flotte, hippe natklubber, hvor du kan danse og feste til den lyse morgen.

Jumeirah beach – lidt af en offentlig strandperle

Der er flere offentlige strande i Dubai, og de bliver alle højt vurderet af de besøgende gæster. Især Jumeirah-stranden får gode anmeldelser, og den er også utroligt velegnet for alle, lige fra børnefamilier og kærestepar til ældre rejsende.
Der er en særlig ro på strandene i Dubai, da her ikke er overfyldt med andre solelskende turister.Så det er bare på med bikinien (husk nu også at tage overdelen på), solbrillerne og sandskovlen, så du kan nyde nogle afslappende dage på de mange lækre strande i Dubai.

Kontrasternes verden

Med en afbudsrejse til Dubai vil du opleve alle de modsætninger, der gør Dubai til den fantastiske rejsedestination, det er. Dubai by er en utroligt moderne og internationalt storby, men tager du ud til Dubais mindre landsbyer, vil du opleve en hjertevarm og traditionel stemning, hvor lokalbefolkningen hylder områdets gamle musik- og dansetraditoner, madkultur og historier.
Som turist i Dubai mærker man de store strømninger af både vestlige og østlige værdier og tanker, der har gjort emiraten, til det det er i dag. Man kan handle i utallige, airconditionafkølede shoppingcentre eller lade sig fare vild i basarer med varer, der får boderne til at minde om noget fra 1001 nats eventyr. Her er enorme mængder af ørken og sand, og af det smukkeste blå havvand.
I Dubai oplever du kameler og beduintelte, du oplever brølende firehjulstrækkere, der kører imellem det sidste nye indenfor højhuse. Dubai er om noget kontrasternes verden.

Lokalbefolkningens Dubai

Efter nogle dage med strandliv, eller besøg i Dubai bys moderne centrum, er det en god idé at opleve ”det andet” Dubai. Tag lidt ud på landet og opsøg gerne Dubai Creek, der dog også løber igennem Dubai by, men som du vil få en bedre oplevelse af udenfor byen. Tag et afslappende hvil og kig på de små lokale træbåde, dhows, der sejler rundt på vandet. Tag forbi en landsby og indsnus stemningen af ”det oprindelige” Dubai – lokalbefolkningen er skøn, venlig og byder dig velkommen med åbne arme.
I Dubai by er det en glimrende idé at tage ud til bydelen Bastakia, der er en af de ældste dele af byen. Her kan du gå i små, smalle gader, besøge det spændende Al Fahidi-fort, der er den ældste bygning i Dubai, samt se alle de sjove ”vindtårne”, der er bygget på husene for at sikre en naturlig ventilation.
Tag til bydelene Satwa eller Karama for at opleve lokale markeder, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord – husk ALTID at prutte om prisen, det er god kutyme her.

Særlige aktiviteter i Dubai

Der er utallige aktiviteter, du kan give dig til i Dubai, og med en billig afbudsrejse hertil kan du prøve jeepsafari i Dubais stenede bjerge, du kan tage på kamelridning i det ferskenfarvede ørkensand. Men hvis du virkelig vil have en oplevelse, de færreste turister får, så skal du leje en lokal chauffør til at køre dig til den lille Hatta-enklave, der ligger udenfor Dubai i emiraternes bjerge. Her er fred og ro, smuk natur og kølig luft, og du vil aldrig glemme stedet.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Dubai | Restplasser til Dubai

Rejseselskaber med afbudsrejser til Dubai

  • Billige afbudsrejser med Apollo
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Dubai?

Du kan rejse til Dubai med Apollo, Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies, Ticket og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Dubai?

Du kan rejse til Dubai fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Dubai populære?

Ja, afbudsrejser til Dubai er populære. Vores brugere giver Dubai 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Dubai her

Hvad koster afbudsrejser til Dubai?

Prisen på afbudsrejser til Dubai skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 5.695,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Dubai her