Panoramaudsigt over en solrig kystby med hvidkalkede bygninger, blå parasoller og et azurblåt hav.

Rejser til Tunesien

Fabelagtige sandstrande og dejligt badevand, spændende markeder, ørkenbyer og templer fra oldtiden: Find dine rejse til Tunesien her.

Billige rejser til Tunesien

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Tunesien

Samira Club Family and couples only
Samira Club Family and couples only Familieværelse med alt inklusive
Hammamet 9. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
4.749,- Vælg
Soviva Resort
Soviva Resort Familieværelse med alt inklusive
Sousse 24. jul fra København 7 nætter
All Inclusive
5.149,- Vælg
Bedøm rejsemål (107 bedømmelser)
4.4

Rejs til overraskende Tunesien

Tunesien er Nordafrikas strålende diamant. I de nordlige egne af landet finder man nogle af verdens bedste strande og badebyer, mens de sydlige egne præges af smukke, ensomme ørkener. Tunesien er varmt året rundt, og har sommertemperaturer mellem 30-40 grader. Middelhavets krystalklare vand er ligeledes varmt året rundt, hvilket gør, at man kan besøge Tunesien året rundt.

Tunesien har et generelt lavt prisniveau, som ligger under det halve af det danske. Landets påvirkning af den klassiske, middelhavskultur er fantastisk, og dets historiske, arabiske rødder byder på oplevelser og seværdigheder, som ikke er at finde andre steder i verden.

Med byer såsom hovedstaden Tunis, ferieparadiset Monastir, ungdommelige Sousse og middelhavsøen Djerba, kan man umuligt vælge forkert. Med charterrejser til Tunesien kan man opleve et af verdens mest interessante, undervurderede og smukkeste lande.

Tunesiens natur og byer

Tunesien har været ufatteligt heldigt med sine naturlige omgivelser. Foruden de exceptionelle sandstrande, har Tunesien et voldsomt varierende landskab, som byder på utallige oplevelser. Saharas ørken strækker sig smukt i landets sydligste egne, mens de frodige, nordlige egne bugner af grønne, dybe skove og smukke søer, hvor lyserøde flamingoer boltrer sig.

Overalt i Tunesien kan man fordybe sig i den skønne natur, og det kan kun anbefales at sætte en dag eller flere af til det.

Hovedstaden Tunis er ved at sætte sig på verdenskortet. Den blomstrende, moderne storby har blandet det bedste af nutiden og historien, resulterende i en by, der bare bliver bedre og bedre.

På østkysten, ved Hammamet-bugten, finder man Nordafrikas bedste badebyer. Monastir, Hammamet og Sousse udmærker sig som tre af de bedste. I Sousse finder man det mest ungdommelige af Tunesien, samt det bedste natteliv.

Og det er også i Hammamet-bugten at man finder øen Djerba, som er en franskinspireret middelhavs ø i bedste kaliber.

Søger du efter en billig charterrejse til Tunesien, er du kommet til rette sted.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Tunesien

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Tunesien?

Du kan rejse til Tunesien fra Billund og København (Kastrup)

Er det sikkert at rejse til Tunesien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Tunesien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Tunesien.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Tunisia | Charterresor till Tunisien

Rejser til rejsemål i Tunesien

Charterbureauer med charterrejser til Tunesien

  • Billige charterrejser med Almena
  • Billige charterrejser med Apollo