Rejser til Tunesien

Rejser til Tunesien

Fabelagtige sandstrande og dejligt badevand, spændende markeder, ørkenbyer og templer fra oldtiden: Find dine rejse til Tunesien her.

Billige rejser til Tunesien

Udvalgte rejsetilbud til Tunesien

Bedøm rejsemål (92 bedømmelser)
4.4

Rejs til overraskende Tunesien

Tunesien er Nordafrikas strålende diamant. I de nordlige egne af landet finder man nogle af verdens bedste strande og badebyer, mens de sydlige egne præges af smukke, ensomme ørkener. Tunesien er varmt året rundt, og har sommertemperaturer mellem 30-40 grader. Middelhavets krystalklare vand er ligeledes varmt året rundt, hvilket gør, at man kan besøge Tunesien året rundt.

Tunesien har et generelt lavt prisniveau, som ligger under det halve af det danske. Landets påvirkning af den klassiske, middelhavskultur er fantastisk, og dets historiske, arabiske rødder byder på oplevelser og seværdigheder, som ikke er at finde andre steder i verden.

Med byer såsom hovedstaden Tunis, ferieparadiset Monastir, ungdommelige Sousse og middelhavsøen Djerba, kan man umuligt vælge forkert. Med charterrejser til Tunesien kan man opleve et af verdens mest interessante, undervurderede og smukkeste lande.

Tunesiens natur og byer

Tunesien har været ufatteligt heldigt med sine naturlige omgivelser. Foruden de exceptionelle sandstrande, har Tunesien et voldsomt varierende landskab, som byder på utallige oplevelser. Saharas ørken strækker sig smukt i landets sydligste egne, mens de frodige, nordlige egne bugner af grønne, dybe skove og smukke søer, hvor lyserøde flamingoer boltrer sig.

Overalt i Tunesien kan man fordybe sig i den skønne natur, og det kan kun anbefales at sætte en dag eller flere af til det.

Hovedstaden Tunis er ved at sætte sig på verdenskortet. Den blomstrende, moderne storby har blandet det bedste af nutiden og historien, resulterende i en by, der bare bliver bedre og bedre.

På østkysten, ved Hammamet-bugten, finder man Nordafrikas bedste badebyer. Monastir, Hammamet og Sousse udmærker sig som tre af de bedste. I Sousse finder man det mest ungdommelige af Tunesien, samt det bedste natteliv.

Og det er også i Hammamet-bugten at man finder øen Djerba, som er en franskinspireret middelhavs ø i bedste kaliber.

Søger du efter en billig charterrejse til Tunesien, er du kommet til rette sted.

Er det sikkert at rejse til Tunesien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden. Det er dog blevet mere usikkert under coronapandemien.

Er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Tunesien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Læs også om regler ved indrejse til Danmark på Coronasmitte.dk.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Tunesien.

Søg også rejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Charterresor till Tunisien | Charterreiser til Tunisia

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Tunesien?

Du kan rejse til Tunesien fra Billund og København (Kastrup)

Charterrejser til rejsemål i Tunesien

Charterbureauer med charterrejser til Tunesien

  • Billige charterrejser med Almena

Find rejsen til Tunesien her

Find inspiration til Tunesien her