COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rejser til Krabi

Rejser til Krabi

Krabi er hovedstaden i den thailandske Krabi provins samt en by, hvor mange af provinsens resorts har deres beliggenhed. Krabi er kendt for byens idylliske omgivelser og de store muligheder, der er for at sejle videre til kendte øer i det thailandske øhav.
Krabi er omgivet af gyldne strande og azurblåt vand, som skaber en afslappet og harmonisk stemning. Dette er også grunden til, at turister fra hele verden færdes til byen, nemlig for at slappe af i de smukke omgivelser.

Bedøm rejsemål
5
(1 bedømmelse)

Flere unikke landmærker i vente

En af de ting som kendetegner Krabi er de to skæve bakker, som er vokset op midt ude i havet. Bakkerne kaldes Kales Khao Kanab Nam og bliver betegnet som værende et lokalt landmærke. Men dette er ikke det eneste unikke landmærke i byen, for på toppen af en af de mange bakker som omgiver byen, finder du Tiger Cave templet, der er et jungletempel, hvori du finder historiske huler og grotter, som er flere årtusinder gamle. De mange grotter, klipper og bakker er noget, som kendetegner Krabi, og mange af de mest unikke af dem optræder derfor som landmærker.

Rejser med flere rejser i en

Du kan på Travelmarket.dk finde pakkerejser med fly og hotel, som fører dig til Krabi, men når du først befinder dig i byen, så har du faktisk også mulighed for at foretage dagsrejser til kendte nærliggende øer. Det at sejle videre til en ø er således også en af de største attraktioner ved Krabi. Du kan blandt andet besøge:
  • Phi Phi øerne hvor du kan snorkle i det klare vand og slappe af på de gyldne sandstrande
  • Railay Beach som er nole store klipper, der er blevet berømte at klatre på
  • Ko Phi Phi Le er en ø som er blevet kendt for at være så smuk som et billede

Charterbureauer med charterrejser til Krabi

Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TUI
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.