Afbudsrejser til Koh Samui

Afbudsrejser til Koh Samui

Søger du efter en billig afbudsrejse til Koh Samui, kan du finde den her på Travelmarket. Koh Samui er en sand ferieperle, hvis du er til paradisiske strande med kokospalmer, glimrende byliv med utallige butikker, lækre restauranter, romantiske hoteller og enestående natur. Hav en god rejse til Koh Samui.

Billige afbudsrejser til Koh Samui

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Koh Samui

Hvide sandstrande, høje palmer, der svajer blidt for havbrisen, den skønneste varme året rundt, fantastisk mad, gode faciliteter for turister og masser af smilede thailændere – alt dette er noget, du kan opleve, hvis du tager på en afbudsrejse til øen Koh Samui i Thailand.

Afbudsrejser til Koh Samui bør byde på mere end bare afslapning på stranden. Der er meget mere at opleve her – for eksempel de skønne, gyldne buddhistiske templer, oplevelser under vandet, en zoologisk have med akvarium og meget mere.

Buddhaer i forskellige former

Langt de fleste thailændere er buddhister, og Thailand er kendt for sine flotte, gyldne templer, som du selvfølgelig også finder på Kon Samui. Koh Samuis mest berømte tempel er Big Buddha-templet, hvis primære attraktion er den 12 meter høje buddha-statue. I templet Wat Khunaram ligger der en mumificeret munk, og i templet Wat Plai Laem er der en stor, kinesisk buddha-statue.

En verden under vandet

Har du lyst til at opleve en hel ny verden under vandet, kan det lade sig gøre enten ved at snorkle eller ved at dykke ved Koh Samui. Det nemmeste er at leje en snorkel, men du kan også tage et dykkercertifikat på øen. Uanset hvad du vælger, arrangeres der flere udflugter, hvor du sejles ud til specielt gode steder for at snorkle eller dykke.

Dyreparker og et akvarium

Samui Aquarium & Tiger Zoo er et skønt sted til en familieudflugt. I det store akvarium kan I opleve forskellige slags hajer, havskildpadder og mange forskellige, farverige tropefisk. I Tiger-delen af haven kan man foruden tigre også se leoparder. Har du ikke fået nok af zoologiske haver, kan du vælge at besøge Samui Snake Farm og se forskellige giftige slanger, krokodiller og andre farlige dyr.

Hvis du forlader Koh Samui med fly, så giv dig god tid til at opleve den flotte og afslappende lufthavn, som uden tvivl er én af de smukkest lufthavne i verden.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Koh Samui

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies

Hvad koster afbudsrejser til Koh Samui?

Prisen på afbudsrejser til Koh Samui skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 10.443,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Koh Samui her