En kurvet kystvej, i Californien, snor sig langs en stejl klippekyst med udsigt over det azurblå hav under en klar blå himmel.

Sommerferie i Californien? Få tips, se billige flybilletter og hvornår det er bedst at rejse

Birgitte Oxlund
Drømmer du om at tage på sommerferie i Californien? Måske en roadtrip med hele familien i det vestlige USA? Men du ved måske ikke, hvordan du finder de bedste flybilletter? Her får du en oversigt over billige flybilletter til Los Angeles, San Francisco og Las Vegas. Og masser af links og tips til, overnatninger, billeje og hvornår det er bedst at rejse til Californien i sommermånederne.

Sommerferie i Californien

Californien er velnok den mest populære destination, når det drejer sig om kør-selv rundrejser i USA.

Mange vælger at udvide rundrejsen med et besøg i Las Vegas og flere af de fantastiske nationalparker, som ligger i Californiens nabostater.

Hvornår er det bedst at rejse til Californien?

Sommerferie i Californien

Hvis du gerne vil rejse til Californien og det vestlige USA i sommerferien, er juni langt at foretrække. I juni måned er vejret nemlig solrigt, men endnu ikke for varmt. Og naturen er stadig grøn og ikke udtørret af solen.

Hvis du skal rejse i juli eller august, må du være forvente høje temperaturer og rigtigt mange mennesker over alt. Dog kan det sagtens lade sig gøre. Jeg har faktisk tilbragt en af mine bedste sommerferier i det Vestlige USA i juli måned, og vi sov endda i telt! Når det blev lidt for varmt, søgte vi bare ind i butikkerne og blev kølet ned af deres aircon-systemer.

Sådan finder du billige flybilletter til din sommerferie i Californien

Nedenfor finder du aktuelle flypriser t/r til de tre byer i det vestlige USA – med afrejser i perioden fra 1. juni til og med august.

Sommerferie i CalifornienDu klikker bare på det tilbud, som passer dig, og herefter får du vist prisen ovre i vores søgemaskine.

Det er nemt at tilpasse resultatet, så det matcher dine kriterier. I venstremenuen kan du vælge, om din rejse fx må have 0 eller 1 flyskift. Du kan også sortere resultaterne efter rejsetid. Mange bruger dette filter, da det kan være attraktivt at spare en ventetid på en halv dag, selvom man muligvis skal betale lidt ekstra.

Vær opmærksom på, at priserne er fundet af vores brugere i løbet af de sidste 48 timer, og de kan derfor have ændret sig. Priserne vil derfor variere fra dag til dag, og du kan sagtens være heldig at finde lavere priser for andre datoer, når du selv laver en søgning.

Du kan også lave en søgning efter billige flybilletter til Californien i vores flysøgemaskine her.

Hvis du vil på kør-selv-ferie rundt i Californien, er det oplagt at rejse til en amerikansk by og hjem fra en anden. Så går du ind i vores flysøgemaskine og vælger “Flere destinationer” under “Rejsetype”.
 

Billige flybilletter til Los Angeles

København - Los AngelesFra 4.977,-Vælg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser, eller vil du have flere alternativer? Lav din egen søgning på flybilletter til Los Angeles her.

Billige flybilletter til San Francisco

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser, eller vil du have flere alternativer? Lav din egen søgning på flybilletter til San Francisco her.

Billige flybilletter til Las Vegas

Hvis du ønsker at køre videre fra Las Vegas, har du ikke langt til Californien eller nationalparker såsom Grand Canyon og Yosemite. Desværre flyver Norwegian ikke længere til Las Vegas i sommerperioden. Derfor er nedenstående flybilletter med 2 stop.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser, eller vil du have flere alternativer?? Lav din egen søgning på flybilletter til Las Vegas her.

Alle de angivne flypriser med med direkte fly t/r, eksklusiv gebyrer for bagage, sædevalg m.m.

Søg selv efter billige flybilletter til Californien

kør-selv ferie i Californien

Hvis du planlægger en kør-selv-rundrejse i Californien, er det oplagt at starte rejsen i enten nord (San Francisco) eller syd (Los Angeles) og flyve hjem fra den modsatte ende af staten. Eller du kan vælge at starte eller slutte din rejse i Las Vegas. Du kan søge efter dine flybilletter i vores flysøgemaskine her. Under søgefeltet skal du blot vælge rejsetypen “Flere destinationer”.

Hoteller og billeje i Californien

Du kan også søge efter hoteller og billeje på Travelmarket.

En af Danmarks bedste rejsebloggere er samtidig eksperter i USA, og de har skrevet disse to blogindlæg med masser af tips til, når du skal finde overnatninger og arrangere billeje i USA.
Hoteller og overnatning i USA – Sådan finder du den bedste overnatning
Billeje i USA: De bedste tips og erfaringer

Pakkerejser til Californien

Et alternativ til at købe flybilletter og hoteller separat er, at du køber en pakkerejse til Californien, som inkluderer fly t/r og hotel. Samtidig er rejsen dækket af rejsegarantifonden.

Sommerferie i Californien og på Hawaii

En rejse til Californien giver dig også mulighed for at besøge en eller flere af de fantastiske øer i Hawaii-gruppen. Du kan flyve fra Los Angeles til fx Oahu eller Big Island og derefter videre en af de andre øer.

Jeg har selv været på sommerferie i Californien, hvor vi startede vores ferie med at flyve fra Los Angeles til Big Island, som er den yngste af øerne. Her kan du opleve verdens mest aktive vulkan – Kilauea og vel nok en af verdens flotteste nationalparker med frodig tropisk regnskov og månelandskaber samt floder af levende orange lava. Derfra fløj vi videre til Kauai, som er den ældste og mest frodige og grønne af Hawaii-øerne. Derfor er Kauai blevet tildelt kælenavnet Garden Island. Det var virkelig en oplevelse at se de to meget forskellige øer.

Find dine flybilletter til Hawaii her. Eller søg efter din flybilletter til din kombinationsrejse her. Under søgefeltet skal du blot vælge rejsetypen “Flere destinationer”.

Læs også: Rejsebudget til det vestlige USA – roadtrip med familien
Læs også: Kør selv-ferie i USA – de bedste rejsetips til tre populære ruter
Læs også: Tre skønne storbyer i Californien – hvad skal du se?
Læs også: Storbyferie i Los Angeles – de bedste tips og tilbud
Storbyferie i San Francisco – De bedste rejsetips og tilbud

Har I ikke helt besluttet jer for, hvor I vil hen?
Så kan I læse disse varmeguider: Hvor er det varmt i juni?, Hvor er det varmt i juli? eller Hvor er det varmt i august? I kan også prøve vores søgeforside for rejser i juni, rejser i juli eller rejser i august.

Fotos:
Topfoto af © istockphoto / emyu
Californien © istockphoto / Spondylolithesis
Highway 1 © istockphoto / emyu
Los Angeles © istockphoto /LUNAMARINA

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.