Singapore's skyline ved nat med Marina Bay Sands og Singapore Flyer.

Billige flybilletter med Singapore Airlines

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter med Singapore Airlines – kvalitet hele vejen

Singapore Airlines, eller forkortet SIA, er et stort flyselskab, der flyver mange mennesker rundt i store dele af Asien. Hovedsageligt Syd- og Øst-Asien. De flyver også en lang række ruter til blandt andet Europa og Amerika.

Hvis du køber flybilletter med Singapore Airlines, vil du flyve med et selskab, der har været mange år på markedet. Singapore Airlines blev faktisk allerede stiftet i 1947, dengang var det bare kendt som “Malayan Airlines”.

Selskabet er af stor betydning for den lille nation Singapore, og Singapore Airlines fløj trods alt også deres allerførste flyvning fra Singapore. Det var i 1947 og det var mellem Kuala Lumpur og Singapore. I år 2.000 blev selskabet medlem af Star Alliance. Hvis du køber flybilletter med Singapore Airlines, vil du højst sandsynligt opleve at flyve i et fly med Singapores flag på sig. De flyver rundt i deres fly og bryster sig over deres nationalitet – man kan vist roligt sige, at de i sandhed er Singapore Airlines.

I år 2007 var Singapore Airlines det første flyselskab, til at flyve passagerer med den ”berygtede! Airbus A380 – verdens største passagerfly. De er generelt et flyselskab, der har vundet flere forskellige priser og betragtes som nogen der kan sit kram. De er yderst professionelle og du vil opleve en god service, både på selve flyveturen, men også ved check-in og check-ud. Det er kort sagt kvalitet hele vejen.

Hvis du booker flybilletter med Singapore Airlines, kan du faktisk komme til at prøve at flyve i netop verdens største passagerfly, “Airbus A380”. Flyet er tiltænkt de længere, oversøiske destinationer.

Hvis du vil have flybilletter med Singapore Airlines, kan du vælge mellem mere end 65 forskellige destinationer. De har omtrent 100 fly i deres flåde. Der er masser af dejlige feriedestinationer at vælge imellem. God rejse!