Billede af Paris' skyline ved solnedgang med Eiffeltårnet og byens tage.

Billige flybilletter med Air France

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter med Air France

Hvem er Air France?

Air France var oprindelig det nationale, franske flyselskab. I dag er det en del af Air France-KLM, som driver de to flyselskaber Air France og KLM. Det kombinerede selskab er i dag Europas største flyselskab.
Når du køber flybilletter med Air France, kan du flyve til rigtig mange destinationer rundt omkring i verden. I 2017 kom nye destinationer til som Nairobi, Accra, Porto og Marrakech. Og i 2018 vil Top-6 listen bestå af rejser til Kina, Chile, Portugal, Sydafrika, Mauritius og Sydkorea.
Air Frances slogan lyder iøvrigt således ”Making the sky the best place on Earth”.

Hvorfor skal jeg flyve med Air France?

Der er mange gode grunde til at købe flybilletter med Air France. De bestræber sig på at leve op til deres følgende otte forpligtelser: At holde kunderne informeret, at svare kunderne gennem de sociale medier syv dage om ugen, at tilbyde alternative løsninger, at gøre procedurerne enkle, at bestræbe sig på at give kunderne den bedste service ombord, at hjælpe kunderne i tilfælde af forsinket bagage, at tage ekstra hånd om deres loyale kunder, og at værdsætte kundernes feedback.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg booker og flyver med Air France?

Air France er en del af det store globale netværk SkyTeam, hvor 20 luftfartsselskaber arbejder sammen. Når du rejser rundt i verden, kan du derfor være sikker på at nyde en ensartet service og standard, herunder fleksibilitet, komfort og gnidningsfrie forbindelser. Hos Air France og de andre forskellige SkyTeam luftfartselskaber kan du blive medlem af Flying Blue, hvilket kan give dig en masse fordele fx loungeadgang og optjening af point.

Når du har købt flybilletter med Air France, og skal ud at rejse, kan du foretage check-in online, i lufthavnen eller på din mobiltelefon.