Triumfbuen i Bruxelles med grønne plæner og farverige blomster i forgrunden.

Billige flybilletter med Brussels Airlines

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter med Brussels Airlines til over 50 destinationer

Brussels Airlines er et belgisk flyselskab og samtidigt er det det største flyselskab med base i Belgien. Hvis du vil have flybilletter med Brussels Airlines, kan du flyve til over 50 forskellige destinationer i Europa. Det er hovedsageligt i Europa, Brussels Airlines tilbyder at flyve, dog har de også to destinationer i USA og hele 14 destinationer til Afrika.

Det er et relativt nyt flyselskab. Vi skal ikke engang 10 år tilbage, for at finde deres første flyvning. De første flybilletter med Brussels Airlines var først at finde i marts 2007.

Selskabet har siden 2011 været 100 % ejet af giganten Lufthansa, og de er samtidigt medlem af Star Alliance.

På trods af, at de er relativt nye, så flyver Brussels Airlines rigtig mange passagerer rundt hvert døgn. De har over 50 flyvemaskiner at kunne bryste sig af. Deres største er Airbus A330-300. Dem har de hele fire af og de flyver hovedsageligt til Afrika. De er dog stadig mest aktive i Europa. Flybilletter med Brussels Airlines er faktisk at finde flere gange hver dag, mellem København og Brussels, hele ugen rundt.

Flyforbindelsen mellem København og Brussels bliver brugt både til ferie og arbejde, der er dog mange forretningsforbindelser her imellem. Mange mennesker vælger til tider at pendle frem og tilbage mellem nationer, når de skal arbejde. Det kan du også gøre, med flybilletter med Brussels Airlines.

Hvis du køber flybilletter med Brussels Airlines, kan du forvente at du vil flyve med et professionelt, multi-nationalt flyselskab. De tilbyder flyforbindelser mellem en række forskellige lande, især i Europa er de vidt udbredt. Brussels Airlines er yderst professionelle, og du kan helt klart forvente en ordentligt service både i flyet, men også ved check-in, check-ud og hvis der mod forventning skulle opstå problemer på rejsen. God tur!