Aftenbillede af Istanbul med en historisk moské med tårne foran en by med lys og vand.

Billige flybilletter med Turkish Airlines

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Book flybilletter med Turkish Airlines

Turkish Airlines er det nationale tyrkiske flyselskab. Det har sit hovedsæde i Istanbul. Istanbul er kendt for at være en meget international by, hvor man finder to forskellige slags kulturer mixet sammen – den mellemøstlige med den europæiske. Det lever selskabet op til, da de flyver rundt til en masse lande rundt omkring i verden. De har faktisk forbindelser til mere end 240 forskellige lufthavne. Hvis du køber flybilletter med Turkish Airlines, kan du flyve til Europa, Asien, Afrika og USA.

I 2008 havde selskabet 22,5 millioner passagerer og de omsatte for imponerende 4,5 milliarder dollars. De har også siden 2008 været medlem af Star Alliance. Hvis du skal have flybilletter med Turkish Airlines, har de hele 233 fly at vælge mellem. De er selvfølgelig i god stand, da markedet ikke tillader andet. De er i gennemsnit 6,6 år gamle ifølge hjemmesiden Airfleets.net. Det er altså relativt nye fly, du kommer til at flyve med, hvis du skal have flybilletter med Turkish Airlines.

Der er ikke så mange ruter med Turkish Airlines at finde i Skandinavien. De flyver blandt andet fra Istanbul til København, men generelt er de ikke helt så fremtrædende i Skandinavien endnu. Det er også logisk nok, da de jo har deres hovedsæde i Tyrkiet – til sammenligning med f.eks. Norwegian, der er et norsk selskab.

Hvis du skal have flybilletter med Turkish Airlines, kommer du til at købe en flybillet hos et selskab, der har over 12.000 ansatte. Det er rigtig mange mennesker, der alle sammen arbejder for at du skal få den bedste oplevelse ud af din flyvetur.

Turkish Airlines motto lyder således: “We Are Turkish Airlines, We Are Globally Yours” – de er altså globalt dine, hvis du lytter til mottoet.