Folk krydser broen med solnedgangslys over Westminster Palace og Big Ben i London.

Billige flybilletter med EasyJet

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter med EasyJet

Hvem er EasyJet?

EasyJet blev stiftet i 1995 og siden da, har selskabet oplevet en enorm vækst. Måler man i antal transporterede passagerer, er EasyJet det næststørste lavpris-flyselskab i Europa, kun overgået af Ryanair.
EasyJet er også det største flyselskab i Storbritannien med en flyflåde bestående af over 200 forskellige fly. De har 24 forskellige baser i Europa, fx i Spanien, Frankrig, Tyskland og Italien, – men den største er i Gatwick Lufthavn.

Hvorfor skal jeg flyve med EasyJet?
Når du køber flybilletter med EasyJet, kan du flyve til over 150 destinationer på tværs af Europa og Nordafrika. Med til de mest populære steder hører fx London, Berlin, Milano, Hamborg, Paris, Rom, Manchester, Geneve, Basel og Edinburgh.
EasyJet har flere slogans, og tre af dem lyder ”Europe by EasyJet”, ”Business by EasyJet” og ”This is Generation EasyJet”.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg booker og flyver med EasyJet?
EasyJet tilbyder flere former for billettyper og forskellige ordninger fx EasyJet Flexi og EasyJet Plus med hver deres priser, betingelser og fordele.
Ved bestilling af flybilletter med EasyJet, bliver du tildelt et tilfældigt sæde ved check-in. Du har også mulighed for at vælge et bestemt sæde mod betaling.
Når du køber flybilletter med EasyJet, kan du gratis medbringe et stykke håndbagage med maksimale mål på 56 x 45 x 25 cm. Har du et EasyJet Plus-kort, Flexi-Tarif eller en siddeplads helt foran med ekstra benplads, kan du derudover gratis tage en mindre taske med. Målene må ikke overstige 45 x 36 x 20 cm.
Når du skal tjekke ind hos EasyJet, kan det nemt og bekvemt gøres on-line. Du kan fx gøre det på mobilen indtil to timer før dit fly letter, og du kan downloade boarding kortene på telefonen eller vælge at printe dem ud.