Det ikoniske Burj Al Arab hotel i Dubai, med en traditionel båd på vandet og palmer i forgrunden.

Billige flybilletter med Emirates

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Skal du til at købe flybilletter med Emirates?

Emirates er et internationalt flyselskab, der tilbyder ture til store dele af verden.

Emirates har deres base i byen Dubai, der ligger i De Forenede Arabiske Emirater. De flyver hovedsageligt ud fra Dubai International Airport. Hvis du skal have flybilletter med Emirates, flyver du med det selskab der har købt suverænt flest af det nye lækre Airbus’ A380 superjumbo.

Selskabet blev startet i 1985 af Dubais regering, som stadig er eneejer af selskabet. De startede ud med ruter til Indien. I 1987 åbnede de også op for ruter til Europa. For nogle år siden havde selskabet over 10 millioner passagerer og man kan roligt sige at de nu er et flyselskab med forbindelser over store dele af verden.

Emirates – i sandhed en global flybillet

Det er det største selskab i Mellemøsten og flyver over 3.000 flyveture hver uge! Der flyves mellem næsten 150 byer, i næsten 80 forskellige lande, alt sammen delt ud over seks forskellige kontinenter. Det er det syvende største flyselskab i verden vurderet ud fra omsætningen, og Emirates har ry for at flyve verdens længste kommercielle flyture på tværs af verden og enhver tænkelig tidszone.

Selskabet sponsorerer også Arsenal i London, der i sandhed er et multikulturelt fodboldhold, som emmer mere af globalt sammenhold end engelsk arbejderånd fra 90erne. De har bekostet holdets relativt nye, super dyre arena og er på spilletrøjerne helt frem til 2018/19 sæsonen i et globalt supersponsorat.

Det er måske ikke så kendt, men Emirates kører også større sponsorater inden for sportsgrene, der ikke er så meget på dansk tv. Blandt andet cricket, australsk fodbold og hestesport i Asien bruger de som branding.

I 2005 havde selskabet over 12 millioner passagerer, og man regner med god vækst fremover. Det ses bl.a. ved at Emirates er den der har bestilt suverænt flest af Airbus’ nye A380 superjumbo, som er en af de mange luksuriøse og moderne flytyper, selskabet byder på. God tur!