Billige flybilletter med SAS

Billige flybilletter med SAS

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Beskrivelse af SAS

Hvem er SAS?
SAS, Scandinavian Airlines System, er det nationale flyselskab for Danmark, Sverige og Norge. SAS blev stiftet i 1946 og var i starten et samarbejde mellem de statslige flyselskaber i de tre lande.

I starten var målet af lave langdistanceflyvninger fra Skandinavien til fjerne destinationer, og den første rute gik fra Stockholm til New York. Kort efter blev der etableret flere langdistance flyvninger og i 1948 begyndte SAS med at flyve til rejsemål i Europa.

I dag kan du få flybilletter med SAS til mange forskellige destinationer og SAS flyver da også fra flere forskellige lufthavne.

Hvorfor skal jeg købe flybilletter med SAS?
Hvis man kigger på presseomtalen af SAS, så har den gennem se seneste mange år handlet og nedskæringer, og man kunne forledes til at tro, at SAS slet ikke er et godt selskab at flyve med.

Det er der dog ingen grund til at tro. Når der laves internationale undersøgelser af flyselskaber, så placeres SAS ofte i den øverste halvdel og servicen er oftest helt i orden.

SAS har også den fordel at personalet er skandinavisk, så det er nemt at tale med indcheckningspersonale og med stewarderne og stewardesserne undervejs.

Hvor flyver SAS så hen i dag?
SAS har i dag et stor udvalg af ruter med oversøiske, europæiske og danske flyvninger. I Danmark kan du finde flybillet med SAS fra Aalborg, Aarhus og Billund til København. Skal du ud i Europa, så flyver SAS til 30 forskellige lande til endnu flere forskellige lufthavne. Du kan blandt andet flyve med SAS til:

Skal du flyve oversøisk, så kan du flyve med SAS til flere forskellige byer i USA og Asien. Du kan flyve til de fleste med direkte fly fra København. Her er nogle de byer, som du kan flyve til, hvis du køber flyrejser med SAS til oversøiske rejsemål:

Flybilletter med SAS – komfort og klasser
Vælger du at købe flybilletter med SAS, så kan du flyve på forskellige klasser der spænder helt fra flybilletter, hvor komforten ligner den fra lavprisflyselskaberne til den dejlige SAS Business, hvor komforten er helt i top.

Vælger du de billigste flybilletter fra SAS, så er der ikke stor forskel på den billet du får ved for eksempel Ryanair, men heldigvis kan du opgradere din flybillet. Der kan opgraderes til forskellige andre klasser, og nogle af de fordele som du kan få er: Gratis kaffe og the, adgang til aviser online, bedre sæder, bedre benplads og du kan få mere bagage med på rejsen.

Vælger du flybilletter med SAS til USA eller Asien, og vil du have den ypperste komfort undervejs, så skal du flyve på SAS Business. Her får du blandt andet et massagesæde, der kan laves til en helt flad seng. Du får den ypperligste mad ombord og en stor skærm med masser af underholdning undervejs.

Fakta om SAS
Som så mange andre flyselskaber har SAS også en bonusprogram for passagerer der rejser meget. Programmet er det mest udbredte i Danmark og hedder Eurobonus.

De første, der købte flybilletter med SAS, fløj som skrevet fra Stockholm til New York. Det skete den 17. september 1946. Dengang skulle man stoppe tre gange undervejs for ikke et løbe tør for brændstof.

Den karismatiske svenske forretningsmand Jan Carlzontranformerede i firsene SAS til at blive et mere moderne flyselskab. Jan Carlzon var administrerende direktør for SAS i 14 år.

SAS har hovedkvarter i Stockholm. SASs hovedlufthavne er Arlanda i Stockholm, Gardermoen i Oslo og Københavns Lufthavn.