Et panorama over Shanghai skyline afspejles i vandet ved skumring.

Billige flybilletter til Shanghai

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Shanghai

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
20. dec 10. jan
CPH
PVG
PVG
CPH
China Eastern Airlines 1 stop
China Eastern Airlines 1 stop
Fra kr. 3.859,- Vælg
9. jul 24. jul
CPH
PVG
PVG
CPH
KLM China Eastern Airlines 1 stop
China Eastern Airlines SAS 1 stop
Fra kr. 4.810,- Vælg

Billigere flybilletter til Shanghai

Det hævdes, at Shanghai bør være på enhver kvalitetsbevidst rejsendes to-see liste. Den største by i Kina vidner hurtigt om hvorfor. Med en smuk beliggenhed ud til det Østkinesiske hav tårner denne vilde storby sig op, delt på midten af skønhedens flod Huangpu-floden, den største og mest besøgte by i Kina. Med et besøg i Shanghai får man mulighed for at mærke pulsen på Det Østlige Asiens kulturelle, finansielle og historiske centrum og et praj om hele landets rivende udvikling.

Shanghai, Østen og Vesten

Alene i centrum af byen findes utallige oplevelser, der ikke kan findes andre steder i hele verden. Især synes de kulturelle udbud uendelige. Det verdensberømte Shanghai Museum er et af verdens mest besøgte, og selve museets arkitektur kan måle sig med det bedste verden har at byde på. Ikke langt derfra ligger strandpromenaden The Bund, hvor den vestlige og østlige kultur mødes i et smukt virvar af caféer, restauranter, butikker og historiske bygninger, der ligger enestående ud til Det Østkinesiske Havs milevide udsigt.

I den anden ende af byen, der er nemt og hurtigt tilgængelige med den moderne offentlige transport, ligger den særlige by Watertown, der fremstår som et asiatisk Venedig. Her kan man fra de mange små, hyggelige gæstehuse hoppe direkte ned i traditionelle asiatiske både, og lade sig føre rundt til stedets mange seværdigheder.

Shanghais kunstneriske seværdigheder

Shanghai satser utvetydigt på at blive Asiens bedste by. Det har ført til endeløse gader af oplevelser, hvor gallerier, fancy barer og restauranter, butikker og vilde, arkitektoniske mesterværker ligger side om side. Byen satser på at skabe kreative frirum, hvor kunst og særlige miljøer kan blomstre.

Især 50M, hvor unge, talentfulde kunstnere udstiller avantgardistisk kunst fra hele verden, er et besøg værd for den kreativt interesserede rejsende.

Populære lufthavne med fly til Shanghai

Andre populære lufthavne for flyrejser til Kina

Populære rejsemål i Central Asien