Et panorama over Shanghai skyline afspejles i vandet ved skumring.

Billige flybilletter fra København til Shanghai

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra København til Shanghai

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
20. nov 9. dec
CPH
PVG
PVG
CPH
Swiss 1 stop
Swiss 1 stop
Fra kr. 3.455,- Vælg

Fra København til Shanghai

Sammenlign nemt og enkelt priser til Shanghai fra hundredvis af rejsehjemmesider, og find hurtigt den billigste billet til din flyrejse.
For at du kan slippe for at bekymre dig om det, kan Travelmarket.dk afdække udbuddet af de bedste flybilletter. Du kan øjeblikkeligt få et fyldestgørende overblik over de mest fordelagtige priser på flybilletter til Shanghai ved at indtaste nogle ganske få kriterier på hjemmesiden her. Ganske simpelt.

I Kina findes der mange øvrige destinationer.

Af andre lufthavne i Kina kan nævnes:

  • Guangzhou
  • Wuhan,
  • ShanghaiBefolkningen i Kina, som består af 1.345.751.000 indbyggere, er meget venlig og imødekommende. Der et væld af muligheder for oplevelser i Kina. Du får store muligheder for at shoppe, spise på indbydende restauranter, gå på cafe og lignende, hvis du tager til Beijing. Fra Beijing kan du komme videre til andre af Kinas byer og spændende steder.
Ved at søge efter billetter til Shanghai hos både lavprisselskaber (low cost airlines), traditionelle flyselskaber og rejsebureauer finder vi det selskab, som har den mest attraktive flybillet til SHA. På Travelmarket.dk finder vi flybilletter til både indenrigsfly til Shanghai, samt billetter til og fra destinationer i andre lande. Vi finder billige lokale billetter, forbindelser til andre lufthavne i Central Asien, samt rejser til oversøiske lufthavne. Både enkeltbilletter (one-way billetter) og returbilletter kan søges på vores søgemaskine. Klikker du på linket til vores avancerede billetsøgning herover, kan du finde en flybillet med stop undervejs, flere strækninger, eller få mulighed for at have afgang til en destination og hjemkomst fra en anden.

Populære lufthavne med fly til Shanghai