COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rejser til Shanghai

Rejser til Shanghai

Shanghai er ikke blot en by, hvor du finder store skyskrabere og speciel arkitektur. På rejser til Shanghai vil du også komme til at opleve overdådig natur, der viser sig fra sin bedste side.

Blandt denne natur finder du smukke templer samt landsbyhuse, der kendetegner byen. Dette vil du for eksempel opleve, hvis du besøger den smukke Yu have, der er berømt for sin klassiske, kinesiske stil.

Bedøm rejsemål
5
(1 bedømmelse)
På pakkerejser til Shanghai finder du dog også mange moderne seværdigheder samt bygninger, der står i kontrast til de ældre bydele og kulturer. Kort sagt er der altså tale om en by, hvor du oplever hele udviklingen fra gammelt til nyt på en gang.

En ikonisk udsigt

Når du befinder dig i Shanghais gader, vil du formentlig hurtigt bemærke, at der er en helt bestemt sjæl i de ældre bydele. Men der er også noget helt specielt over de nybyggerier, som kineserne foretager sig. Disse er nemlig et udtryk for en ny tid og emmer derfor af den kultur, som kineserne gerne vil udstråle. Det er derfor også en helt unik oplevelse at besøge Oriental Pearl TV Tower, hvorfra du har udsigt over hele byen og derfor rigtigt kan få et overblik over kulturen samt arkitekturen i Shanghai.

Fra tårnet vil du også kunne se udover de mange hoteller i Shanghai – udvalget er stort, når du skal booke din ferie med fly og hotel i Shanghai.

Oplev Shanghai på en ny måde

Kina, og i særdeleshed Shanghai, har en lang og til tider kompliceret historie bag sig. Men ikke desto mindre er denne historie væsentlig at sætte sig ind i, hvis du gerne vil forstå attraktionerne, kulturen samt befolkningen i byen. Du kan blandt andet opnå en bedre forståelse af disse, hvis du besøger Shanghai Museum, der på trods af sit moderne udseende huser mange oldgamle skatte og historier fra Kinas fortid. Du kan desuden også opnå viden omkring Shanghais fortid samt religion ved at besøge det historiske Jade Buddha tempel eller City God Temple of Shanghai.

Charterrejser til rejsemål i Kina

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.