Billede af Shanghais skyline ved vandkanten i skumringen med oplyste bygninger og et karakteristisk tårn.

Rejser til Shanghai

Shanghai er ikke blot en by, hvor du finder store skyskrabere og speciel arkitektur. På rejser til Shanghai vil du også komme til at opleve overdådig natur, der viser sig fra sin bedste side.

Blandt denne natur finder du smukke templer samt landsbyhuse, der kendetegner byen. Dette vil du for eksempel opleve, hvis du besøger den smukke Yu have, der er berømt for sin klassiske, kinesiske stil.
Bedøm rejsemål (27 bedømmelser)
4.7
På pakkerejser til Shanghai finder du dog også mange moderne seværdigheder samt bygninger, der står i kontrast til de ældre bydele og kulturer. Kort sagt er der altså tale om en by, hvor du oplever hele udviklingen fra gammelt til nyt på en gang.

En ikonisk udsigt

Når du befinder dig i Shanghais gader, vil du formentlig hurtigt bemærke, at der er en helt bestemt sjæl i de ældre bydele. Men der er også noget helt specielt over de nybyggerier, som kineserne foretager sig. Disse er nemlig et udtryk for en ny tid og emmer derfor af den kultur, som kineserne gerne vil udstråle. Det er derfor også en helt unik oplevelse at besøge Oriental Pearl TV Tower, hvorfra du har udsigt over hele byen og derfor rigtigt kan få et overblik over kulturen samt arkitekturen i Shanghai.

Fra tårnet vil du også kunne se udover de mange hoteller i Shanghai – udvalget er stort, når du skal booke din ferie med fly og hotel i Shanghai.

Oplev Shanghai på en ny måde

Kina, og i særdeleshed Shanghai, har en lang og til tider kompliceret historie bag sig. Men ikke desto mindre er denne historie væsentlig at sætte sig ind i, hvis du gerne vil forstå attraktionerne, kulturen samt befolkningen i byen. Du kan blandt andet opnå en bedre forståelse af disse, hvis du besøger Shanghai Museum, der på trods af sit moderne udseende huser mange oldgamle skatte og historier fra Kinas fortid. Du kan desuden også opnå viden omkring Shanghais fortid samt religion ved at besøge det historiske Jade Buddha tempel eller City God Temple of Shanghai.

Shanghai kaldes i lokal tunge for Asiens hjerte. Når man oplever det livlige gadebillede og de utallige oplevelser, som denne herlige storby kan tilbyde, forstår man hvorfor. Byen er kendt for sin gode shopping og et natteliv ud over det sædvanlige. Sejl langs med Huangpu floden og se de smukke skyskrabere og gamle templer fra vandsiden. Eller gå en tur på Asiens mest berømte gade ”The Bund” og oplev det bedste af Asien samlet på et sted.

Besøg den legendariske gade ”The Bund” på din ferie i Shanghai
Det er et absolut must at gå en tur på denne livlige gade, når du rejser til Shanghai. Her vil du kunne opleve noget af det bedste fra kontinentet samlet på en gade. Nyd de smukke gamle bygninger og de udsøgte arkitektoniske detaljer. Lær mere om disse gamle perler imens du går mellem de moderne enorme skyskrabere, der indbyder til eksklusive middage og fantastiske udsigter, når mørket falder over byen.

På ”The Bund” kan du også finde god shopping og lækkert mad fra alle verdens hjørner.

Oplev Shanghais pragt fra vandsiden

En god oplevelse du kan få, når du rejser til Shanghai er en sejltur ned ad byens flod Huangpu. Her ser du byen fra en anden side. Du kan få guidede ture og lære mere om byens historie og de arkitektoniske vidundere, som i passerer på vejen. Nogle udflugter sejler hele vejen til mundingen af den mægtige Yangzi flod, hvor man passerer kæmpe fabrikker og store tankskibe på vejen.

På en ferie i Shanghai kan du altså opleve meget af alt det, Asien har at tilbyde.

Andre rejsemål til Øvrige Kina