Panoramabillede af Den Kinesiske Mur strækker sig over frodige grønne bjerglandskaber under en blå himmel.

Rejser til Beijing

Sammenlign priser på pakkerejser med fly og hotel til Beijing her. * Gratis prisovervågning * Også billige flybilletter.
Bedøm rejsemål (34 bedømmelser)
4.6
Den kinesiske hovedstad Beijing er i konstant udvikling. Dette er dog ikke på bekostning af gammel kultur og arkitektur. Beijing huser nogle af de ældste bygninger i verden, som er flere tusinde år gamle. I Beijing kan du derfor også opleve arkitektur udover det sædvanlige, da kineserne gør en stor dyd ud af at hylde fortiden samt den kultur, som det nye Kina bygger på. Beijing huser dog også mange topmoderne bygninger, vis arkitektur er helt anderledes, end hvad der kendetegner de gamle dele af byen.

Find rejser til en stor kulturel oplevelse

Kultur er ofte lig med historie, hvilket du også vil opleve, hvis du rejser til Beijing. Meget af kulturen i byen stammer nemlig fra fortidens mange politiske kampe, overhoveder og religiøse overbevisninger. Ved at besøge nogle af Beijings mest populære attraktioner vil du derfor hurtigt få et indblik i den kinesiske kultur, samt hvad denne egentlig bygger på. Men du vil også opleve en stor religiøs side af byen, som kommer til udtryk i de mange templer, paladser og pladser, som er beregnede til at bede i og på.

Enhver bygning har betydning

Ikke en eneste af de store bygninger og pladser der i tidernes morgen blev opført i Beijing blev bygget uden grund. Alle bygningerne er en del af byens historie og er derfor et besøg værd, hvis du rejser til Beijing for at opnå større forståelse for Kina og i højere grad for Beijing. På Travelmarket.dk kan du finde pakkerejser med fly og hotel til Beijing, så du blandt andet kan opleve:

  • Den kinesiske mur, der strækker sig igennem hele Kina
  • Den forbudte by, der består af et stort palads, som tidligere var forbudt for befolkningen
  • Sommer paladset, som er en ikonisk bygning for de royale beliggende ved søsiden
  • Tiananmen pladsen, hvor studenteroprøret i 1989 fandt sted

    Andre rejsemål til Øvrige Kina