Find en billig flybillet til Kina

Billige flybilletter til Kina

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Vil du gerne flyve til fantastiske Kina og opleve Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By eller en anden af de mange seværdigheder, er det her på Travelmarket.dk, du finder din flybillet. Vi sammenligner priser og finder de billige flybilletter til dig.

Billige flyrejser til Kina

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Kina?

Flybilletter til Kina er billigere, end de fleste tror. Flybilletter til Beijing er blevet fundet til priser mellem kr. 2.400 og kr. 3.000. Flypriserne er steget meget under Corona-pandemien, men forventes at falde igen.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Kina?

Hvis du kigger efter billige flyrejser til Kina, skal du tjekke priser på flybilletter til Beijing, Shanghai og Hong Kong.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Kina?

Flybilletter til Kina er oftest billigst, hvis du flyver fra København. Tjek dog altid afrejse fra flere lufthavne, da flyrejser også kan være billige fra Billund, Aalborg og Hamborg.

Hvilke flyselskaber flyver til Kina?

Air China, Shanghai Airlines, KLM, Air France, Lufthansa, SAS og mange flere selskaber flyver til Kina.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Kina?

Hvis du kan finde en direkte flybillet fra Danmark til Kina, kan flyrejsen være så kort som 9 timer. Beregn 2-3 timer ekstra, hvis du skal mellemlande undervejs. Fly med mellemlanding er ofte billigst.

Find en billig flybillet til Kina

Da vi som børn gravede dybe huller forestillede vi os, at vi gravede os helt ned til kineserne. Kina var det store ukendte land på den anden side af jorden, som både var fantastisk spændende, men også totalt ukendt for os.

Vælger du at finde billige flybilletter til Kina, får du med stor sandsynlighed, alt hvad du havde forestillet dig, men garanteret også meget mere, som du ikke havde forestillet dig.

Kina er gigantisk stort og har derfor også fantastisk meget byde på. Spørger du 10 forskellige personer vil du sikkert få forskellige svar som: Pandaer, Den Kinesiske Mur, Den Himmelske Freds Plads, Hong Kong, Shanghai, Terrakotta-hæren, Himalaya, Den Gule Flod, cykler eller noget helt andet.

Beijing / Peking

Kinas hovedstad er ofte det første sted at man besøger lige at brugt første del af ens flybillet. Blandt de største attraktioner i hovedstaden er Den Forbudte By og Den Himmelske Freds Plads, men allerførst skal du lære at tackle trafikken med masser af cykler og motorcykler, og det er næsten en attraktion i sig selv :-).

Den kinesiske mur

Af alle attraktioner i Kina er Den Kinesiske Mur nok den mest kendte. Muren, som trods vedholdende rygter ikke kan ses fra månen, er alligevel imponerende. Muren består af flere dele og er tilsammen næsten 9.000 kilometer lang, og er bygget fra det 13. århundrede til det 16. århundrede under Ming-Dynastiet. Man mener at der blev brugt mere end 300.000 mænd til at bygge muren.

De forstenede krigere

Utroligt nok blev Terrakotta krigerne først opdaget i 1974, da en lokal bonde nær byen Xian var ved at grave ud til en brønd. De mange soldater er naturligvis ikke forstenede personer, men i stedet 8.000 soldater lavet af ler, der alle sammen har der helt eget unikke udtryk. Et besøg ved Terrakotta krigerne er et must see under et besøg i Kina.

Shanghai og Hong Kong

Er du til nogle af verdens mest moderne storbyer er Kina også leveringsdygtig. Shanghai og Hong Kong er fremtidsagtige metropoler, hvor skyskrabere skyder om hos paddehatte i en danske efterårsskov. Et besøg i en af disse byer giver dig et helt andet billede af Kina.

Flybilletten til Kina

Det er forholdsvis billigt at flyve til Kina fra København, og er du heldig kan du finde en billig flybillet til Kina for mindre end kr. 4.000,-. I søgeboksen her på siden sammenligner du priser fra mange forskellige websider og finder den billigste pris.


Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Kina:
København til Beijing Capital
24. november til 27. december fra kr. 2.371,-

Bedøm rejsemål
4,5
(168 bedømmelser)
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.