Seværdigheder Kina

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.443,- Fra 2.466,- Fra 3.206,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Kina

Behai Park (Beijing)
Behai Park er et godt eksempel på en klassisk kinesisk have. I haven findes flere seværdigheder, blandt andet Trommetårnet fra 1420. Tårnets trommeslagere hjalp byens indbygger med at holde styr på tiden. Derudover findes den berømte mur De Ni Dragers Mur, flere templer samt den runde by i parken. Står man tidligt op, kan man se det kinesiske folkeliv udfolde sig i parkerne.
Den Forbudte By (Beijing)
Den forbudte by stod færdig i 1420, efter at kejser Yong Le havde besluttet, at Beijing igen skulle være hovedstad. Paladset, der er omkranset af en høj mur, består af bygninger med over 9000 rum, hvor kejseren og hans hof levede isoleret fra omverden. Paladset består endvidere at et stort antal templer og embedsbygninger.
Den himmelske fredsplads (Beijing)
Den himmelske fredsplads er Beijings centrum og verdens største plads. Maos mausoleum findes på pladsen tillige med Folkets store hus og Museet for den Kinesisk Revolution. På Den Himmelske Freds Port hænger det store portræt af Mao og skuer ud over pladsen.
Den underjordiske by (Beijing)
I slutningen af 1960erne, da kineserne frygtede, at en sovjetisk invasion lurede lige om hjørnet, påbegyndte man bygningen af en hel by under jorden med flugttunneller ud af Beijing. 2000 frivillige arbejde på projektet i ti år. Der er 90 nedgange til byen, der er skjult i bygningerne langs Qianmens største gader.
Ming gravene (Beijing)
Her hviler 13 af Ming-dynastiets 16 kejsere. For at nå frem til gravene kører man på Udødelighedens vej. Den 800 meter lange vej er flankeret af 36 kæmpe stenfigurer, der vogter gravene. Mange af gravene er forfaldne og i meget dårlig stand, men den ældste, Changling er nyrestaureret og i rimelig pæn stand.
Sommerpaladset i Beijing (Beijing)
Byggeriet blev sat i gang af enkekejserinde Cixi i 1888 og var det sidste af Qing-dynastiets byggerier. Pengene til byggeriet skulle egentlig være gået til militæret, men enkekejserinde Cixi ville hellere bruge pengene på en tilbagetrukket residens. Hele haven omkring sommerpaladset er kunstigt anlagt.
De Seks Banyantræers Tempel (Guangzhou)
Det smukke buddhistiske tempel blev bygget i 537 og er 57 meter højt. I templet findes tre buddhistiske kobberstatuer, der er de største i hele provinsen. Udefra har templet ni etager, men indvendigt har det sytten.
Gaungdong Museum (Guangzhou)
Guangdong har til huse i Chen familiens forfædre tempel. Det over 100 år gamle tempel er i dag det største, mest dekorerede og velbevarede af sin slags i hele Guangdong provinsn. Templet har ni bygninger og seks haver og er kendt for kendt for sin udstilling af kunsthåndværk.
Kongen af Nanyues Mausoleum (Guangzhou)
Kongen af Nanyues grav blev opdaget i 1983. Graven er næsten 2000 år gammel og er den ældste af sin slags, der nogensinde er fundet syd for De fem Højdedrag. På museet kan ses over 1000 begravelsesgenstande, som er fundet i Kongen af Nanyues grav.
Bjerget Ensom Skønhed (Guilin)
Ensom Skønhed rejser sig brat fra jorden i hjertet af det gamle Palads. Bjergets navn stammer fra et digt, der blev skrevet for 1500 år siden af Yang Yannzi, der var guvernør i Guilin. Bjerget er 152 meter højt og 300 trappetrin fører til toppen.

Område og byseværdigheder

By: 
• Beijing
• Guangzhou
• Harbin
• Shanghai
• Sian
Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK