Storby ved skumring med oplyste bygninger og et markant tårn centreret i billedet.

Billige flybilletter til Tokyo

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Tokyo

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
10. mar 20. mar
CPH
HND
HND
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 4.344,- Vælg
1. nov 1. dec
CPH
HND
NRT
CPH
SAS Air China 2 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 5.323,- Vælg
14. sep 21. sep
CPH
NRT
HND
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 5.391,- Vælg
13. jun 17. jun
CPH
NRT
NRT
CPH
Norwegian Air China Eastern Airlines 2 stop
China Eastern Airlines Norwegian Air 2 stop
Fra kr. 5.523,- Vælg
11. feb 18. feb
CPH
HND
HND
CPH
SAS Air China 2 stop
Air China SAS 2 stop
Fra kr. 5.592,- Vælg
17. jun 25. jun
CPH
NRT
NRT
CPH
Norwegian Air Air China 2 stop
Air China Norwegian Air 2 stop
Fra kr. 5.776,- Vælg

Tokyo – flyv til en futuristisk metropol

Find billige billetter til Tokyo og oplev en by, der smelter historie kultur sammen med en brændende passion for alt nyt. I Tokyo kan du finde både et væld af oldgamle templer og flere kæmpe shopping-centre, der er dedikeret til den allernyeste teknologi.

Der er noget næsten magisk ved Tokyo, og du kan ikke undgå at blive charmeret af den vilde storby, hvor du kan opleve udklædte teenagere, love-hoteller, nudler og sushi i alle afskygninger, karaokejoints, et museeum dedikeret til spilledåser eller blot et imponerende kig til det ikoniske Mount Fuji.

Tokyo er altid under udvikling. Byens beboere er først til at tage nye trends til sig, og det er umuligt ikke at støde ind i mennesker, der er dybt passionerede på deres felt, om det handler om zen eller anime. Tag for eksempel på besøg til Ghibli Museet, der viser tegninger og figurer fra Ghibli Studiets tegnefilm, der er elskede over hele verden – men bestil billetterne i forvejen, man kan nemlig ikke købe dem i indgangen.

En gastronomisk perle

Tokyo er også stedet, hvor du kan blive overvældet af maden. Her er flere Michelin-stjernede restauranter end noget andet sted på jorden, men du behøver ikke at bruge en mindre formue for at opleve de kulinariske perler; her er sushi som du aldrig har prøvet det før og misosuppe med nudler, om det er udon, ramen eller soba, går aldrig af mode.

Verdens største fiskemarked

Tag en tur til Tsukiji Central Fish Market, verdens største fiskemarked, og se hvor din mad kommer fra, inden du går til bords i den bedste fisk i verden. Tsukiji Central Fish Market er en turistattraktion i sig selv, men forvent ikke, at det er gearet til turister. Når du kommer derhen vil du opleve, at det tager sig ud nøjagtigt som hvis der ikke havde været turister til stede. Pas på ikke at blive plasket til med vand, når der bliver gjort rent og skyllet blod og fiskerester væk, og se hvor du går, så du ikke bliver kørt ned af de mange små køretøjer, der siksakker rundt mellem de forskellige boder. Morgenen er det mest aktive tidspunkt mellem klokken 5 og 8, og der er næsten dødt efter klokken 10. For at få adgang til den berømte tun-auktion, skal du ankomme klokken halv fem om morgenen og stå i kø ved The Fish Information Center (Osakana Fukyu Center) ved the Kachidoki Gate i det nordøstlige hjørne af marked (når du står med ansigtet mod hovedindgangen, skal du gå til venstre, rundt om blokken til det andet trafiklys, gå ned af Harumi-dori igen og dreje til højre ved nummer to trafiklys). I første omgang lukkes 140 mennesker ind, i anden omgang lukkes der 70 besøgende ind fra klokken 05.40-06.15. Hvis du planlægger at tage hen til auktion klokken halv fem, skal du tage en taxi, da den offentlige transport ikke er begyndt at køre på dette tidspunkt.

Kampai!

Tokyo lever op til den japanske stereotype om en workaholic arbejdsstyrke. Befolkningen passer pligtopfyldende sine roller og sit arbejde, men tag en gåtur igennem Shinjukus yakitori-bikse en fredag aften og oplev Tokyos arbejdere slå sig løs med sake og karaoke – og få nogle nye venner, for japanerne er voldsomt interesserede i at høre, hvad andre synes om deres ende af verden. Kampai betyder skål på japansk.

En futuristisk metropol

Byen har over 12 millioner indbyggere og er arkitektonisk set et kæmpe miks af mismatchede bygninger, neonskilte og traditionelle templer. Det er eksotisk og kan godt lede tankerne hen på et futuristisk sci-fi scenario.

Shop amok

Tokyo sover aldrig og du har mulighed for at købe alt mellem himmel og jord i denne futuristiske storby, så tag og køb din flybillet til Tokyo snart. Ginza er et luksusområde, hvor du finder flagship stores for Burberry, Chanel og des lige, Akihabara faldbyder elektronik i alle afarter og i Harajuku kan du købe den nyeste hipstermode. Tokyos svar på The Champs-Élysées er Omote-sando-dori, en boulevard med træer og en tilsynelade uendelig mængde af modebutikker. Ved Omotesando finder du Cat Street, som virkeligt er et besøg værd; Cat Street er det bankende hjerte af Tokyos vibrerende gademode.

Populære lufthavne med fly til Tokyo

Andre populære lufthavne for flyrejser til Japan

Populære rejsemål i Central Asien