Rejser til Tokyo

Rejser til Tokyo

Tokyo er en overvældende storby fuld af liv, travle boulevarder, fredfyldte parker, teknologi i topklasse, gastronomiske oplevelser, templer og talløse subkulturer. Du vil altså opleve moderne bygninger og den nyeste teknologi kombineret med kultur og gamle traditioner.

Billige rejser til Tokyo

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Tokyo

Agora Place Asakusa
Agora Place Asakusa Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - Superior
Tokyo, Øvrige Japan, Japan 23. okt fra København 3 nætter
6.895,- Vælg
Bedøm rejsemål (19 bedømmelser)
4.6

Tokyo er verdens største byområde indeholdende mere end 37 millioner indbyggere er der altid noget at opleve i denne fascinerende by. Uanset hvor længe du bliver her, vil du altid kunne få nye oplevelser i Japans hektiske hovedstad.

Tokyo er så stor, at du umuligt vil kunne nå at opleve alt, hvad denne spændende by har at tilbyde på en enkelt ferie. De forskellige områder i byen er vidt forskellige og byder på et hav af spændende oplevelser. I Tokyo kan du besøge gamle templer og spise medbragt picnic i en af de mange parker.

Du kan shoppe, til dine penge løber op eller blot observere den modebevidste befolkning. Oplevelserne tager ingen ende.

Udforsk Tokyos historiske distrikter

På trods af at Tokyo er en af verdens mest moderne byer, så har du på en ferie i Tokyo mulighed for at rejse tilbage i tiden og opleve nogle af landets ældste templer. I det historiske Asakusa distrikt kan du besøge det smukke Sensoji Tempel eller gå på et af de spændende museer og lære mere om Japans historie.

Shopping og underholdning på din ferie i Tokyo

Når du rejser til Tokyo, bør du afsætte tid til at opleve den vestlige del af byen. Her findes nogle af de mest interessante distrikter, hvor mode, shopping og underholdning vægtes højere end noget andet. Besøg for eksempel Shibuya og Harajuko for god shopping eller blot for at observere gadebilledet. Det er nemlig her, at de unge mødes for at vise den seneste mode frem.

Besøg Mt. Fuji på rejser til Tokyo

Blot en lille togtur væk fra Tokyo findes Japans højeste bjerg Mt. Fuji. Om sommeren er der mulighed for at bestige bjerget. Resten af året kan du tage til det idylliske område kaldet ”The Five Lakes”, hvorfra du kan nyde de bedste udsigter til denne aktive vulkan.

Dette må du ikke gå glip af i Tokyo

Tokyo er et moderne mekka med skyskrabere, teknologi og eksklusive shoppingcentre. Her giver vi dig en guide over de seværdigheder, du bare ikke må gå glip af, når du besøger en by som Tokyo:

  • Bade i en onsen, der er en naturlig, varm kilde. At bade i en onsen giver mulighed for afslapning og fornyet energi.
  • Besøg Sensoji, det mest berømte og ældste tempel i Tokyo. Her kan du få indblik i de gamle kulturelle traditioner i Tokyo.
  • The Imperial Palace er et smukt palads beliggende i midten af hektiske Tokyo i en skøn, stor park.
  • Tokyo Tower er 333 meter og dermed 13 meter højere end Eiffeltårnet.
  • Besøg det verdensberømte gadekryds Shibuya – det er det mest fotograferede og tafikerede gadekryds.
  • Tokyo Skytree er verdens højeste fritstående radiotårn, der giver dig en 360 graders udsigt over byen.

Er du i humør til shopping, så foregår dette i Harajuku-bydelen. Her kombineres verdenskendt gademode med japansk popkultur. I Tokyo er der naturligvis rig mulighed for at spise sig mæt i sushi, men byen byder også på et væld af andre kulinariske oplevelser.

Rejser til Tokyo – det moderne mekka

Denne storslående storby rummer massevis af kunst, kultur og kontraster i stor stil. Det er bestemt et besøg værd, og du vil få mindeværdige oplevelser med hjem derfra. Tokyo er ikke mindst et besøg værd i højsæsonen, hvor kirsebærtræerne springer ud – det er uden tvivl en smuk tid på året. Her hos Travelmarket.dk kan du finde pakkerejser samt fly og hotel til Tokyo.

Charterbureauer med charterrejser til Tokyo

  • Billige charterrejser med Spies

Find rejsen til Tokyo her

Find inspiration til Tokyo her

Læs mere om Tokyo på vores blog