COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rejser til Tokyo

Rejser til Tokyo

Tokyo er en overvældende storby fuld af liv, travle boulevarder, fredfyldte parker, teknologi i topklasse, gastronomiske oplevelser, templer og talløse subkulturer. Du vil altså opleve moderne bygninger og den nyeste teknologi kombineret med kultur og gamle traditioner.

Bedøm rejsemål
5
(2 bedømmelser)

Dette må du ikke gå glip af i Tokyo/h3>Tokyo er et moderne mekka med skyskrabere, teknologi og eksklusive shoppingcentre. Her giver vi dig en guide over de seværdigheder, du bare ikke må gå glip af, når du besøger en by som Tokyo:

  • Bade i en onsen, der er en naturlig, varm kilde. At bade i en onsen giver mulighed for afslapning og fornyet energi.
  • Besøg Sensoji, det mest berømte og ældste tempel i Tokyo. Her kan du få indblik i de gamle kulturelle traditioner i Tokyo.
  • The Imperial Palace er et smukt palads beliggende i midten af hektiske Tokyo i en skøn, stor park.
  • Tokyo Tower er 333 meter og dermed 13 meter højere end Eiffeltårnet.

  • Besøg det verdensberømte gadekryds Shibuya – det er det mest fotograferede og tafikerede gadekryds.
  • Tokyo Skytree er verdens højeste fritstående radiotårn, der giver dig en 360 graders udsigt over byen.

Er du i humør til shopping, så foregår dette i Harajuku-bydelen. Her kombineres verdenskendt gademode med japansk popkultur. I Tokyo er der naturligvis rig mulighed for at spise sig mæt i sushi, men byen byder også på et væld af andre kulinariske oplevelser.

Rejser til det moderne mekka Tokyo

Denne storslående storby rummer massevis af kunst, kultur og kontraster i stor stil. Det er bestemt et besøg værd, og du vil få mindeværdige oplevelser med hjem derfra. Tokyo er ikke mindst et besøg værd i højsæsonen, hvor kirsebærtræerne springer ud – det er uden tvivl en smuk tid på året. Her hos Travelmarket.dk kan du finde pakkerejser samt fly og hotel til Tokyo.

Charterrejser til rejsemål i Japan

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.