Træbåd forankret i klart blågrønt vand med tropiske bjerge og solstråler i baggrunden.

Billige flybilletter med Thai Airways

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter med Thai Airways

Hvem er Thai Airways?
Thai Airways er det nationale flyselskab i Thailand, og det thailandsk flyselskab er hjemmehørende i Suvarnabhumi International Airport.

Thai Airways International blev stiftet tilbage i 1960 som et joint venture mellem SAS og Thai Airways Company, og i 1977 købte den thailandske regering hele selskabet.
I dag er Thai Airways et børsnoteret selskab, og aktiemajoriteten ejes stadig af den thailandske stat. Thai Airways var i øvrigt et af de fem flyselskaber, der var med til at stifte “Star Alliance”.

Hvorfor skal jeg flyve med Thai Airways?
Det kan være en god løsning at købe flybilletter med Thai Airways, hvis du skal rejse mod de mere østlige destinationer fra Danmark.

Turister og rejsende flyver med Thai Airways bl.a. fordi, de har et godt ry og et positivt omdømme, ikke mindst på grund af deres smilende og fantastiske service i absolut topklasse.
De lever godt op til deres slogan lydende ”Smooth as Silk”, som Thai Airways er kendt for.

Det er heller ikke uden grund, at Skytrax – der hvert år kårer verdens bedste flyselskaber indenfor forskellige kategorier – har givet Thai Airways den næsthøjeste rating, nemlig fire stjerner. I 2017 kårede organisationen også Thai Airways for “Verdens bedste økonomiklasse”, “Bedste catering på økonomiklasse” og for “Bedste spa faciliteter i forbindelse med lounges”.

Flyv med Thai Airways til disse smukke strande

Hvor flyver Thai Airways hen?

Når du overvejer at rejse øst på, kan du købe flybilletter med Thai Airways.
På trods af, at det efterhånden er et kæmpe stort flyselskab med omkring 100 fly, er det stadig det nationale thai-flyselskab.

Destinationer
De fleste af Thai Airways flyvninger foregår til og fra Thailand eller nabolande til Thailand. Flyselskabet flyver til 78 forskellige destinationer i 35 lande rundt omkring i verden. Destinationerne er hovedsageligt Europa, Øst Asien og Syd/Sydvest Asien.

Thai Airways flyver fra København én gang om dagen til Bangkok. I højsæsonen i vintermånederne, flyves der også direkte til Phuket 2 gange om ugen. I Bangkok lander du i den kun godt 10 år gamle lufthavn, Suvarnabhumi, som er ultra moderne og byder på alt, hvad du kan forvente af moderne faciliteter og shopping.
Af andre hovedlufthavne kan nævnes Chiang Mai-, Don Mueang- og Phuket International Airport.

Flyskift
Fra Suvarnabhumi lufhavnen i Bangkok har Thai Airways et godt rutenetværk til de mest populære destinationer i Thailand bl.a. Phuket, Krabi og Chiang Mai, hvortil der er under halvanden times flyvetid til dem alle. Mindre end 2 timer efter ankomsten, afgår der forbindelse videre til indenrigsdestinationerne.

Køb flybilletter med Thai Airways og flyv til Suvarnabhumi lufthavnen.

Samarbejdspartnere
Selvom Thai Airways ikke har en rute til din endelige destination, kan du alligevel komme helt frem på den samme billet.
Thai Airways samarbejder nemlig med en række flyselskaber verden over.

Fra Bangkok kan du fx flyve med Thai Smile Airways og Bangkok Airways til indenrigs destinationer i hele Thailand. I Danmark samarbejdes der med SAS, der flyver fra Billund, Aalborg og Aarhus til København.

Fly fra Thai Airways kendes på den lilla hale på flyet

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg booker- og flyver med Thai Airways?

Klasseopdeling
Når du køber flybilletter med Thai Airways, kan du vælge mellem fire klasser, Economy Class, Preminum Economy Class, Royal Silk Class og Royal First Class.

Priserne stiger selvsagt i takt med klasserne, og du får naturligt mere plads og komfort samt en masse ekstra ved at flyve med første klasse. Til gengæld er det også noget af en økonomisk udskrivning.

Uanset hvilken klasse du rejser på, er alle faciliteterne moderne herunder In-flight entertainment. På alle Thai Airways interkontinentale flyvninger er kabinerne på alle klasser udstyret med personlige skærme ved alle sæder med et stort udvalg af film, spil og musik.
Derudover er det muligt at oplade mobiltelefon og tablet via et usb-stik.

Sædereservation
Sædereservation er inkluderet i prisen, og har du specielle ønsker hertil, kan du forud kontakte Thai Airways.

Forplejning
Forplejning dvs. mad og drikke er inkluderet i prisen. Oftest kan du vælge mellem to forskellige retter, og har du specielle ønsker fx vegetarmad eller, at der tages hensyn til fx diabetes, kan der tages forbehold for dette ved forinden at gøre opmærksom herpå.

Bagageregler – Tjek de aktuelle regler, inden du rejser.
Når du booker dine flybilletter med Thai Airways, skal du forholde dig til de bagageregler, der er gældende for Thai Airways.
Reglerne for indskrevet bagage er forskellige alt efter, hvilken klasse du rejser på. I skrivende stund er 30 kg den samlede maksimale vægt på Economy Class og Preminum Economy Class.

På Royal Silk Class er det 40 kg, og helt op til 50 kg på Royal First Class. På alle klasser må vægten gerne fordeles over flere kufferter.

Som håndbagage i kabinen må hver passager medbringe et styk, hvor de samlede maksimale mål ikke må overstige i alt 115 cm – længde 56 cm, højde 46 cm og bredde 25 cm. Den maksimale vægt for håndbagagen er 7 kg.
Derudover er det tilladt at medbringe en mindre taske på maks. 1,5 kg med målene 37 x 25 x 12 cm til fx pas, pung og boardingpas mv.

Check-in
Check-in kan foregå i terminal 3 i Københavns lufthavn, hvor der åbnes op 3 timer før afgang.
Ønsker du derimod at have styr på den del, inden du kommer til lufthavnen, kan du også fortage check-in online fra 24 timer før afgang og indtil 2 timer før.

Fakta om Thai Airways

Thai Airways mest anvendte flytyper er Boeing 777-300 ER, Boeing 747-400 og Airbus A330-300.